1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Ekstrem Jalousi

Ekstrem Jalousi

EmotionS

EmotionS

25 indlæg
  • Skrevet
PIGER. Jeg er ved at komme ud af mit skind. Jeg elsker min mand over alt på jorden. Men han er EKSTREMT JALOUX... Jeg kan nærmest ikke være sammen med mine veninder, for så tror han jeg er sammen med fyre og laver alt muligt. Hans tillid er før blevet brudt af en kvinde og derfor tror han, at jeg en eller anden dag vil være ham utro. men sådan et menneske er jeg bare SLET IKKE.... Han har temperements problem og bliver rimelig sur over det mindste og beskylder mig for utroskab... Vi vil gerne arbejde sammen om det her. For det dræber mig! Jeg vil så gerne vinde hans tillid, men jeg gør virkelig INTET forkert. Vi har været sammen i et halvt år. Det er blevet meget bedre end i starten, men stadig. Jeg har gjort alt for bevis min kærlighed og vise at jeg ikke er falsk og ægte. MEN føler bare han ligesom venter på jeg skal være utro eller et eller andet fordi det det han er vant til. men sådan er jeg virkelig ikke.
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Nu ved jeg ikke om din anden tråd også handler om at han slår dig eller det måske bare var et spørgsmål. Men uanset hvad så lyder jeres forhold ikke sundt. Du har ingen grund til ikke at kunne være sammen med dine veninder, bare fordi at hans eks var utro.. Du mister jo din frihed af det. Vil du være i et forhold hvor du er fanget?
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Du må sige til din kæreste han må tro på dig. Du skal ikke tage hensyn til hans jalousi, det er noget han skal arbejde med. Du kan selvføglelig sige at du forstår hans følelser efter tidligere forhold, men han skal virkelig arbejde med sig selv og hans usikkerhed.

Seneste tråde