1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Elsker jeg min ,kæreste ,kan jeg give en chance ?

Elsker jeg min ,kæreste ,kan jeg give en chance ?

Rummet

Rummet

2 indlæg
  • Skrevet
Hej jeg er 20 år og er kæreste med min 20 årige kæreste ,vi har været sammen i 3,5 år og boet sammen i 1,5 år . Jeg står lige nu i en forvirring.. i går snakkede jeg med min mor , og vi snakkede om mig og min kæreste,her på det sidste halve år er vores forhold kørt ned af ,han hjælper aldrig med noget i lejligheden,og jeg følte på det sidste at han bare tog mig for givet, så jeg kørte hjem til os ,og sagde at jeg ikke vil være sammen længere .. Jeg har i gennem de sidste 3 måneder sagt alt hvad der gik mig på til ham ,at han skulle til at hjælpe til !! Og når jeg så vil slå op med ham ,får han nærmest et chok ,for han troede det gik fint ??? Så nu vil han have en chance, og jeg har sagt ja .. men ved ikke om det er det rigtige,han siger han vil ændre alt,men problemet er også at han er en type der aldrig smiler når vi er ude , han gør det kun når vi er sammen ,eller ved han familie,kun når han føler sig tryg.. så hver gang vi er ude , spørger folk hvorfor han er så stum og ikke glad?? Det kan han jo ikke lave om , det går mig på !! De ting han skal lave om : Hjælpe mere til Ikke kontrollere Ikke bestemme over mig Bedre til at lytte Grine mere Jeg ved ikke om jeg elsker ham ,og han kan jo ikke bare ændre de ting, eller hvad??????
Bride to be

Bride to be

9 indlæg
  • Skrevet
Kun dig selv kan svare på det, du kan ikke lave din kæreste om i forhold til hvordan han er når i er sammen med andre. Men hvis du ikke ved om du elsker ham så hold en pause så finder du ud af det. Det ville være synd at tage ham tilbage hvis du ikke er helt sikker. Tanken om at være single kan til sidst være så tiltrækkende , at du kommer videre og han gør det samme men det finder du kun ud at når i ikke er sammen hele tiden mere.😊
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Måske i skulle sætte jer ned og tage en virkelig lang alvors snak. Og husk aldrig at pege fingre. Det føre ingen steder hen. Sig evt, "Jeg ville virkelig sætte stor pris på, hvis jeg kom hjem til en støvsuget lejlighed" for så vender du det indad.

Mest populære tråde