1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er det FOR ondt?

Er det FOR ondt?

LoveTheLove

LoveTheLove

92 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg har en kæreste, som jeg bor sammen med, hvor jeg bare ved at det ikke skal være os. Det har jeg vidst længe nu og har flere gange "forsøgt" at slå op. Det skal forståes sådan, at jeg faktisk har slået op med ham to gange, men at han enten får mig manipuleret tilbage eller jeg mister modet og hopper tilbage til ham. Jeg vil nødig give min angst skylden, men det burde nok nævnes alligevel, at jeg det sidste år har været meget angst og især angst for at blive forladt. Derfor har jeg faktisk ikke rigtig andre i mit liv udover ham og hans venner fordi at jeg simpelthen har knyttet mig så meget til ham/dem at jeg føler jeg er intet uden. Samtidlig ved jeg også med mig selv, at jeg faktisk har mine egne venner og intet problem vil få med at skaffe dem. Og jeg ved, at jeg får det så meget bedre af, at forlade ham og lære mig selv at kende igen. - men når jeg står i selve slå-op-delen glemmer jeg alle disse ting og føler og tror igen, at jeg intet er uden ham og helt alene. Jeg kan ikke rigtig finde nogen udvej for mig, hvis jeg skal flytte ud mens han er hjemme eller bare i nærheden. Derfor har jeg tænkt: Han skal snart på ferie. Hvad nu hvis jeg slog op lige inden han tog afsted, så jeg kan flytte mens han er væk? Jeg ved det er dumt, ondt og usselt, men er det FOR usselt? Desuden tror jeg også at det er det bedste for ham..
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror helt ærligt at I begge ville have godt af at tage tyren ved hornene og få slået op ansigt til ansigt, flytte ud osv. og få en ordentlig, solid afslutning istedet for at du bare stille og roligt er listet ud af hans liv når han kommer tilbage. I vil begge to lære meget af det.
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
I bund og grund ved i nok godt begge to hvordan det står til med jeres forhold, det lyder på ingen måde som noget holdbart noget. Få taget kontakt til en veninde du stoler på, der kan hjælpe dig til hvis du er på vej til at falde tilbage i den gamle spor. Så forklar din fyr at nu var det altså det og at i kan slutte det som venner men nu er det altså slut med at gå og spilde hinanden tid med at lege kærester når der ikke er noget holdbart i det. Held og lykke med det!
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Tit er tanken om at gå fra hinanden, meget svære og værre end det egentlige break-up når man VED at det ikke går længere alligevel. Hvis du har det sådan, så er jeg helt sikker på du vil føle en lettelse, når først I er gået fra hinanden og du er kommet til rette et andet sted. Så se at få slået op en gang for alle. Hvis han prøver at manipulere dig tilbage, vil jeg anbefale at du simpelthen blokere ham fra alt hvor du kan kontaktes den første periode, og siger til ham at det bliver du nødtil, for NU er det altså slut. Desuden virker "ude af øje, ude af sind" virkelig godt på den lange bane. Så kan du heller ikke gå ind og stalke ham på fb osv. Jeg er helt sikker på at du bliver glad, når du har fået den første tid overstået efter break-uppet. Hold fast I hvorfor I gik fra hinanden, og bliv ikke pga din angst. Det er der ingen af jer der bliver glade af i længden..

Mest populære tråde