1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. er han det værd?

er han det værd?

danskerdame

danskerdame

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har brug for jeres hjælp! jeg har de seneste par måneder set en sjov og sød fyr. Vi har lavet mad, gået ture, og været ved stranden - derudover bare kys og ikke mere. Det går enormt langsomt, og han respekterer virkelig at vi skal gå stille frem. Alligevel er der bare en distance mellem os, og jeg mangler noget initiativ fra ham. Jeg står oveni det og skal flytte lige om lidt. Er det dét værd at se ham? også hvis han ikke tager så meget initiativ?
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Hvis han har fået at vide at I skal gå stille frem, er det måske derfor, han ikke tager så meget initiativ.
danskerdame

danskerdame

3 indlæg
ja det tror jeg, du har ret i. For det er lidt det, jeg har sagt fra starten af (som måske giver bagslag nu). Der kan gå lang tid hvor vi ikke mødes, men hvis jeg så skriver, vil han stadig gerne, men tager lidt initiativ. Hvordan får jeg ham til at være mere på banen?
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
  • Skrevet
Det er jo ikke noget du skal have ham til. Det er noget du er nødt til at sige til ham, og gøre klart at du er du parat til at det ikke går langsomt længere.
danskerdame

danskerdame

3 indlæg
Tak for jeres råd. Det er nok rigtigt, men når jeg alligevel flytter, virker det til han trækker sig væk. Så måske er han bare "ikke det værd."
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det betyder jo ikke at du ikke kan sige til ham at du er klar til at sætte farten op igen. Så kan I få det afklaret.

Mest populære tråde