1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er jeg kun en bolleven

Er jeg kun en bolleven

Chris22

Chris22

2 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg mødte den her fyr engang i starten af December. Han kendte min veninde, og begyndte derfor at snakke med os begge. Senere til festen stod jeg så alene, hvor han så kom hen og snakkede lidt med mig (føler lige jeg skal nævne, at han var ret beruset), det endte med at han tastede hans tlf nr ind på min mobil, og sagde: "ring hvis der er noget der går galt.". Efter det hørte jeg ikke noget fra ham i en uge eller to, og var overbevist om at han havde glemt mig, hvilket ikke gjorde det helt store der. Ud af det blå skrev han så til mig, og vi skrev så sammen i et par dage, hvorefter han spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme forbi en aften. Samme aften mødtes jeg så med ham, hjemme hos ham (han er 19 og bor hjemme, jeg er selv lige fyldt 18). Der var to af hans venner også, og vi sov 4 mand i hans store dobbeltseng. Vi lå så i ske og puttede hele natten, og da jeg skulle hjemad, fulgte han mig noget af vejen. Jeg tog så hjem til ham igen en uge efter, hvor vi havde skrevet sammen hver dag siden, og der var den ene af hans venner fra sidste gang der også og sov. Da hans ven så smuttede tidligt om morgenen, så endte vi med at have sex. Vi skrev sammen dagene efter igen som før, og jeg var hos ham 1-2 gange om ugen, hvor jeg sov hos ham hver gang, og vi havde sex hver gang også. Men nu efter 2,5 måned, er jeg blevet rigtig glad for ham, jeg ville vove og påstå, at jeg faktisk er blevet lidt småforelsket i ham. Men han virker lidt mere afvisende nu. Han har enten ikke tid til at ses, mere end en gang hver anden uge, og der går lige 1-3 dage i mellem at vi lige skriver sammen. Men når vi så endelig ses, så virker han som i de første 2 måneder. Han ligger også og putter med mig foran hans venner, og er ikke bange for at introducere mig for dem. Men jeg føler bare, at jeg er gladere for ham end han er for mig, og kan ikke finde ud af, om jeg bare er en bolleven. Skal lige nævne at vi faktisk aldrig har kysset. Han kysser mig tit på kinden/halsen, men han har aldrig kysset mig på munden. Har fået vist og fortalt (fra andre) om flere gange hvor han har kysset med piger til fester, før vi begyndte at ses, så kan heller ikke forstå hvorfor vi aldrig kysser. Mvh Den fortvivlede mig
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det er altid en god ide at vente med at have sex til man har mødtes nogle gange og er mere sikker på, at den anden er glad for en. At I ikke har kysset virker meget underligt. Jeg tror ikke, han er forelsket i dig, hvis han ikke har lyst til at kysse dig. Og ja, det lyder som om, han ser dig som en bolleven. Jeg ville forsøge at komme videre, hvis jeg var dig. En mand, der ikke kysser en gider man altså ikke have noget at gøre med.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
What Gitte345 said! Du er helt sikkert kun en bolleven og hvis du har følelser for ham vil jeg anbefale dig at afslutte det..
Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
Han viser ikke rigtig interesse for dig, - hvis en mand er glad for en, er han ikke bange for at vise det til dig.. Og hvis han viste dig sin interesse, havde du slet ikke været i tvivl om, hvad han ville..., Men det er du! Og derfor skriver du her. Glem alt om ham, og find en der fortjener dig. :)
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Enig med de andre, du er kun en bolle ven for ham, og en pige han kan vise frem for sine venner, har selv oplevet fuldstændig det samme, han inviteret mig en da op og spise sammen med hans forældre flere gange, og var sikker på jeg var mere for ham end bolle ven. Jeg brugte et år af mit liv på ham og endte aldrig med at blive kærester med ham.. Han viste bare hvad han skulle sige og gøre for at holde på mig.