1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. er jeg paranoid? plz hjælp

er jeg paranoid? plz hjælp

dude11

dude11

11 indlæg
 • Skrevet
hej folkens, ung mand på 21 her. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 2 år og er rigtigt glad for hende. Men da vi var ca. 6 måneder inde i forholdet var hun mig utro med sin ekskæreste, det har gjort at min selvtillid er blevet meget dårlig, og vi har lidt problemer med tillid i forholdet. Her forleden sad jeg hjemme og så film på hendes computer mens hun var til fest på sit studie. Pludselig begyndte der at poppe beskeder op fra en fyr (hendes computer er forbundet til hendes telefon) til at starte med ignorerer jeg beskederne, da jeg ikke synes at det rager mig at hun lige skriver lidt med en ven mens hun er til fest. Men beskederne bliver mere ting som i retning af "jeg savner dig" og "jeg kunne godt tænke mig at vi sås igen". så kigger jeg lidt på sms-tråden mellem de to (selvom jeg nok ikke burde) og kan se at min kæreste bliver ved med at ringe til ham fyren, og prøver at overtale ham til at komme til fest der hvor hun er. Jeg synes egentlig det er lidt mærkeligt at hun er så opsat på at denne her ene fyr skal komme ud til hvor hun er. næste dag sover hun hos en veninde, og jeg har vinduet med chatten stående åben på computeren da jeg vågner, og her kan jeg se at hun om morgenen har skrevet til ham "undskyld jeg ringede igår aftes, det burde jeg egentlig ikke gøre. Hvis du har tid til at ses har jeg tid idag?" er jeg paranoid, eller er de her ting lidt mærkelige?
dude11

dude11

11 indlæg
 • Skrevet
det skal lige siges at hun kort tid efter slettede alle beskederne
gitte345

gitte345

565 indlæg
 • Skrevet
Nej, jeg synes, det er meget reelt, at du synes, det virker underligt. Altså det kan vel ikke tolkes ret meget anderledes, at hun er vild med den her fyr og gerne vil mødes med ham. Du er nødt til at tale med hende om det.
culpa

culpa

583 indlæg
 • Skrevet
Nope, hun lader til at være lidt for interesseret i den fyr.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Måske slettede hun fordi hun fik fært?hvor klodset af hende nej,synes ikke du er paranoid hun opfører sig virkelig tarveligt:(
Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Du er IKKE paranoid. Hun er interesseret i ham. Drop hende... :/ Eller snak med hende om det. Altså at du ved det, fordi det dukkede op på hendes computer mens du så filmen.
dude11

dude11

11 indlæg
 • Skrevet
nu har jeg snakket med hende om det, hun blev virkeligt ked af det fordi jeg ikke stolede på hende. Hun sagde at hendes ven led af en svær depression, og at hendes vennekreds allesammen har prøvet at få ham ud, og med til nogle sociale ting, og jeg syntes faktiskt at det virkede oprigtigt Hun sagde så at hun slettede beskederne fordi hun tit bare renser ud i sin indbakke, og det syntes jeg egentlig stadig virker lidt underligt, hvad tænker i?
Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Nu kender jeg ikk dig & hende, men HVIS jeg var dig, ville jeg stadig være meget usikker, men du kan bede hende om at ikke slette beskeder fremover, så du kan læse dem. Lyder måske hårdt, men det er du, hvis du tvivler - og det kan give dig mere tillid til hende.
culpa

culpa

583 indlæg
Det lyder altid mest oprigtigt når man virkelig gerne vil tro på det. Det virker stadig virkelig underligt.
bomboklaat

bomboklaat

9 indlæg
 • Skrevet
Du er ikke paranoid. Hvis hun ikke har noget at skjule, hvorfor fortæller hun dig så ikke åbent om, at hun har kontakt med hendes eks? Og der ringer også en alarm hos mig, når du skriver hun har gjort det tidligere i jeres forhold, altså været utro med en eks. Jeg synes du skal droppe hende, når du ikke har tillid til hende, og hun virker heller ikke særlig interesseret i jeres forhold, hvis hun stadig er så opsat på at mødes med sin eks. Sorry to say.

Mest populære tråde