1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er jeg totalt dum?

Er jeg totalt dum?

littlemiss

littlemiss

22 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en kæreste, som jeg elsker over alt på jorden. Vi mødte hinanden, da vi begge arbejdede som bartender på samme bar. Det er ca et år siden, og vi blev ret hurtigt kærester. Vi har ikke været på arbejde derinde siden efteråret, da vi begge hellere ville være sammen. Alt har gået så godt. Vi snakker om hus og det ene og andet.. han har så lige haft 2 vagter derinde igen. Begge med den samme pige i garderoben. Jeg har hentet ham efter arbejde begge gange. Og begge gange har han sagt, det ikke var sjovt, og han ikke rigtig snakkede med nogen. Jeg kan så se, han er begyndt at følge hende på Instagram og Like alle hendes billeder. Og min mavefornemmelse sagde, det ikke var alt.. så jeg gjorde noget dumt! Jeg loggede ind på hans snap, og dér, som den allerførste, var hun. De skrev kun sammen, og de havde gemt deres samtaler. Han taler om, at hun er pæn og hun da ikke skal tabe sig, det kunne han se, da de klædte om.. og alt sådan noget, der går langt over min grænse! Jeg konfronterede ham i går. Eller... jeg skrev, at jeg følte han havde løjet overfor mig, da jeg kunne se, han fulgte hende og likede hendes billeder.. han blev pisse sur! Og jeg betød alt for ham, så hvorfor skulle jeg tvivle! Han skrev ikke med hende andre steder... direkte løgn.. Så nu er mit spørgsmål, om jeg er fuldstændig til grin i det her forhold :(
DenUlykkelige

DenUlykkelige

43 indlæg
  • Skrevet
Det er du ja, man skal aldrig tillade den slags, og da slet ikke efter så kort tid sammen. Det er selvfølgelig kun min mening og ikke nødvendigvis gældende for alle mennesker, men hvorfor udsætte dig selv for den slags, når du allerede nu kan se at han flirter og skriver privat med andre uden at fortælle det til dig.
shine

shine

113 indlæg
  • Skrevet
Sikke en mavepuster.. Hvis jeg var dig, ville jeg ærligt slutte forholdet nu. Han lyver enda om det, selvom du har taget ham på fersk gerning. Hvis I fortsætter, vil der være mistillid resten af jeres tid sammen, medmindre du vælger at stole på ham, hvilket jeg vil tro er RIGTIG svært. Desuden tror jeg ikke du kan stole på ham. Han skjuler bare sine spor bedre næste gang. Lader være at like hende, sletter samtalerne på snap osv. Han er godt nok en luskebuks, at han ligeså snart han kommer ud igen, begynder at flirte med andre damer. Ej, jeg ville satme stoppe det forhold. Jeg tror ikke på det kommer til at holde uanset hvad. Du trækker bare pinen ud ved at blive :(
strawberrieshake

strawberrieshake

4 indlæg
  • Skrevet
uh, jeg bliver vred når jeg læser sådan noget. Han er opdaget - faktum. Og så skal han være så patetisk og lyve omkring det, på trods af at du har set realiteten med egne øjne. Han skal ud, og det kan kun gå for langsomt! Jeg er SÅ ked af at han er sådan en tumpe der tror at han kan blæse og have mel i munden samtidig. Hvis han virkelig mente at "det kun er dig" så havde han for det første slet ikke skrevet sådan til hende og for det andet - så havde han fortalt dig det. Ærlighed ærlighed ærlighed piger! Det kan godt være at han er sød, siger de rigtige ting osv. Men hvis knægten (Og jeg siger "knægt" fordi det er præcis hvad man er, når man lyver) lyver, fordrejer sandheden (kært barn har mange navne) så holder det simpelthen ikke - Lad ham fare og find en MAND!
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Prøv at presse ham lidt en aften for at se om du kan få ham til at indrømme det, så kan jeg også få lov at forklare hvad han har ment med det. Stod i samme situation med min eks, at jeg vidste han skrev med en anden pige selvom han lovede han var stoppet. Jeg blev meget bestemt, og spurte om han var sikker på han havde været helt ærlig overfor mig, det mente han, begyndte at fortælle jeg havde lege lidt detektiv (Hvilket jeg også havde kunne se gennem hans tele udbyder at nummeret på piger gik igen ret mange gange) og at jeg havde fundet noget der indikeret at han ikke talte sandt, fik ham presset så langt ud til sidst at han endte med at bekende det hele. (Han ved dog stadig ikke hvordan jeg fik ham afsløret). Men jeg ville også gå fra fyrren , hvis han ikke engang kan indrømme han har skrevet nogle beskeder med en kollega, ville han heller ikke have nogle problemer med at lave andre unoder fremadrettet.

Mest populære tråde