1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er vi for meget sammen?

Er vi for meget sammen?

redbullgivervinger

redbullgivervinger

1 indlæg
  • Skrevet
Hej piger Jeg skriver her, fordi jeg længe har gået med det her problem, som nogle nok vil synes er ligegyldigt og småt, men det er noget, der går mig rigtig meget på. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 1 1/2 år, men jeg er stadig lige så forelsket i ham, som jeg var i starten. Vores forhold startede med at være et lidt langdistanceforhold, da jeg var på efterskole og vi derved kun så hinanden i weekenden. Nu er jeg kommet hjem fra efterskole, og vi går på samme gymnasium. I sommerferien var vi rigtigt meget sammen, det samme var vi i starten af skoleåret, hvilket tror gjorde mig lidt "afhængig". Det sidste halve år, har dog været anderledes. Jeg har tit følt, at det altid var mig, der skulle spørge om vi skulle være sammen næste dag, for hvis ikke jeg spurgte skete der bare ikke noget. Jeg konfronterede det med ham, og han sagde, at han ikke synes vi behøvede at være sammen hver eneste dag, men at han altid gerne ville være sammen med mig. Det kunne jeg godt se, og da han gik rigtig meget op i at spille med sine venner, skulle han selvfølgelig også have dage med det. Efter et stykke tid står jeg igen i den situation at det altid er mig, der spørger - selvom vi ikke længere er sammen hver dag. Han bruger alt sin fritid uden mig på at spille FIFA, og dette får mig til at føle, han hellere vil spille det end at være sammen med mig. Hvis jeg ikke spørger om vi skal være sammen, er vi sammen 2-3 gange om ugen, hvilket jeg synes er meget lidt. Er jeg for snæversynet eller er jeg bare for afhængig? Ved ikke hvad jeg skal gøre, er altid så trist når ikke vi er sammen, og mine forældre tror altid jeg er ked af det - hvilket jeg egentlig også er, da jeg føler han ikke gider være sammen med mig. Jeg har prøvet at snakke med ham om det, men det er som om det ikke rigtigt virker - hvad skal jeg gøre?
NotAGirlNotYetAWoman

NotAGirlNotYetAWoman

258 indlæg
  • Skrevet

hej.

jeg vil sige til dig at du er nød til at slappe lidt af.  

bare fordi han ikke har behov for at ses med dig 4-5 gange om ugen betyder ikke han ikke elsker dig ligeså meget.

han er en dreng han har brug for noget mandehørm. ligesom vi piger har brug for tøsehygge. og drenge har nogle gange brug for det lidt mere en vi piger har. at være sammen med sin kæreste hver dag (og som så unge) kan nogle gange godt blive lidt for nusset og lyserødt for en dreng. jeg vil sige at du skal selvfølgelig ikke holde op med at snakke og skrive med ham. men prøv at lade vær med at spørg ham om hvornår i skal ses. ved det er svært fordi du gerne vil se ham. men snak med ham som du plejer og skriv med ham som du plejer. men lad vær med at spørg hvornår i skal ses. og bare vent til han kommer til dig. han skal nok komme til dig når han har fået nok mandehørm. og hvis der går en uge. eller to. så lad det. hvis i går på samme skole ser i jo også hinanden der. prøv at brug den tid -hvor han er med hans venner- på dine venner og veninder. plej dine andre forhold. besøg noget familie, ses med nogle tøser, gå i biografen. et eller andet der ikke vedkommer ham.

jeg tror det vil være sundt for jer at prøve at savne hinanden lidt. det er nok det han har brug for, at savne dig. at mærke et savn til dig. jeg kan godt forstå du synes det er trist. men lad vær med at gå så meget op i det. og nyd den tid du har til at kunne lave alt mulig andet. du skal i hvertfald ikke gå og være trist derhjemme fordi du ikke er sammen med ham mere end 2 dage om ugen.

giv ham plads til at være ham. selvom i er kærester er i stadig hver jeres person, og alle har brug for lidt alene tid en gang i mellem. og tid med venner og familie uden kæresten. hvilket ikke betyder han ikke holder af dig.

håber du kan bruge mit råd til noget :)