1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Exkæresten var på date da vi var fra hinanden

Exkæresten var på date da vi var fra hinanden

Misskalla

Misskalla

45 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Vi har været fra hinanden meget frem ig tilbage og denne gang enige i at vi ikke skulle ses længere. I begyndelsen af denne uge begynder min eks og jeg at skrive sammen igen og han er nået til samme konklusion, han har prøvet at komme videre, men han kan ikke da han kun tænker på mig dag og nat. Mit dilemma er nu at han har været ærlig at fortælle mig at han var været på date med en pige han har mødt på tinder, første date kyssede de, anden date havde de sex hvor det så gik op for ham at han ikke kunne glemme mig og han fik "verdens dårligste sex" som han selv udtrykker det. Han kunne ikke afbryde samlejet fordi han synes det ville være synd for hende. Han aftaler også en 3. date med hende. Inden d. 3 date når han så at skrive til mig at han ikke er kommet over mig og om han må komme hjem til mig. Svag som jeg er siger jeg ja, velvidende om at han har været sammen med en pige seksuelt. Hvilket min første indskydelse til ham var at hvis han havde været det, ville jeg ikke se ham igen da jeg synes det ødelægger noget. Men jeg elsker ham og har valgt at se ham igen trods hans date. Jeg går i seng med ham velvidende at han har lagt at knaldet en pige 3 dage før uden kondom. Jeg har lukket totalt ned for mine følelser da jeg ikke ved hvordan jeg har det med det. Ved bare at jeg elsker ham. Men ved ikke om jeg vil kunne leve med den viden jeg har fået. Og jeg føler jo ikke at det er utroskab da vi jo ikke har kommet sammen, så han skal ikke stå til regnskab for noget. Men tanken er ikke rar og er et kæmpe turnoff for mig. Er også begyndt at tænke, hvad nu hvis hun er blevet gravid eller har en kønssygdom. Jeg føler mig svag og uden selvrespekt at tage ham tilbage uden at kræve at han burde gå til læge at blive tjekket først. Han har fortalt mig ting om pigen at hun aldrig har haft en kæreste og "kun" har været sammen med 3 fyre så han troede ikke at hun havde nogle sygdomme. Stadig bare klamt st tænke på synes jeg. Hvordan ville i have det med det?
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Åh, den er svær. Jeg kan godt forstå din følelse, men jeg synes hellere du burde koncentrere dig om at løse det mellem jer, så I ikke hele tiden går fra hinanden og finder sammen. Det er da kun positivt, at han vil være sammen med dig endda efter at han har fundet en anden og får sex et andet sted. Men ja, jeg synes det er lidt et faresignal, at det er det, du fokuserer på og ikke glæden over, at I nu ER sammen. Glem hvad der skete og giv det alt hvad du har denne gang og vis ham, at du elsker ham frem for at straffe ham for, at han har været sammen med en anden.
Misskalla

Misskalla

45 indlæg
Tak for dig svar, jeg kan godt følge dig at jeg skal flytte fokus. Jeg tror at jeg reagere sådan fordi jeg føler at han burde føle lidt mere ydmyghed overfor mig efter han har været sammen med hende. Han begyndte selv at fortælle mig om hende at hun var sød osv at hun aldrig havde haft en kæreste, ting hvor jeg tænkte det burde jeg ikke vide og det burde han ikke have brug for at fortælle mig. Havde bare mest lyst til at stoppe ham i at fortælle det, men kunne ikke. Han sagde endda at han skulle se hende på torsdag (vi snakkede sammen tirsdag) og at der ville han fortælle hende at de ikke skulle ses igen. Der trådte jeg i karakter og sagde at hvis vi overhovedet skulle ses igen skulle han ikke se hende igen. Om så det var for at gøre det forbi på en ordentlig måde er jeg fuldstændigt ligeglad med. Synes det er respektløst overfor mig at han skal hjem til hende, fordi hun var følsom og skulle have det af vide på en ordentlig måde. Personligt ville jeg selv nøjes med at sende en ærlig SMS hvis jeg kunne få min ekskæreste tilbage efter jeg havde haft sex med en anden. Men han fokusere på at han ikke vil være et svin overfor hende, men synes egentlig det er mig han bliver fej overfor. Han har "kun" været på 2 dates med hende, og skylder jo egentlig ikke hende noget vil jeg mene? Selfølgelig skal man da være et ordentlig menneske, men det er der mange måder man kan gøre det på. Derfor jeg har det sådan 😕
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Selvfølgelig er det ikke rart at tænke på at ens eks har været sammen med en anden. Men I var ikke sammen da han gjorde det, og derfor synes jeg du skal forsøge at glemme det. Man kan jo ikke bebrejde ham, når han var single da han gjorde det. For mange (både kvinder og mænd) går det faktisk først rigtig op for dem, hvad de føler når de er sammen med en ny. Han kunne mærke det føltes forkert at være sammen med en anden, og fandt der ud af at det var dig han ville. Det ser jeg kun som meget positivt og det vil muligvis gøre jer stærkere sammen denne gang. Hvis du vælger at være sammen med ham, så synes jeg ikke du hverken skal nævne eller snakke om den anden han har været med, men istedet prøve at komme videre sammen. Jeg synes ikke du kan blive sur over han vil afslutte det ordenligt med hende. Hun lyder som en pige der hurtigt har åbnet sig op overfor ham og nok vil blive ekstremt såret. Lad ham afslutte det på en ordenlig måde, så den her pige ikke skal gå at føle sig udnyttet følelsesmæssigt. Din fyr derimod lyder som sød og sympatisk fyr med respekt for kvinder. Lad ham endelig blive ved med at være det! Tænk hvis det var dig selv der var faldet for en fyr, og kun havde været sammen med meget få, men lod ham komme ind i dit liv. Ville du så ikke sætte pris på han sluttede det ordenligt? Man må også lige tænke på sine medmennesker, og ikke kun hvad man selv synes :-)
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
100% enig med vaniljestang!
poell

poell

338 indlæg
  • Skrevet
Helt enig med vaniljestang! 
jeg synes det er flot at han var afsluttet det på en ordentlig måde, der findes ikke mange som vil gøre det og det synes jeg ville være synd at ændre på

Mest populære tråde