1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Fantastisk singletilværelse? :(

Fantastisk singletilværelse? :(

Whilemyguitar

Whilemyguitar

34 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg er lige blevet single! Da jeg for ca. 8 måneder siden begyndte at komme sammen med min daværende kæreste følte jeg at det var svært, at give slip på singletilværelsen og skulle være i et fast forhold. Men jeg blev hurtigt overbevist af ham, for jeg syntes han var fantastisk at være sammen med. Nu har han så slået op med ham og mit hjerte er knust, for det kom som et chok for mig og jeg har stadig følelser for ham. Jeg har ikke lyst til at være sammen med nogen andre, så jeg er nødsaget til at være single igen!
Derfor kunne jeg godt tænke mig en reminder.. hvad var det der var fantastisk ved at være single? Og ikke at jeg kan tage med hvem som helst hjem og flirte med alle, for det har jeg ikke lyst til! At jeg ikke behøver at barbere ben er ikke den store lettelse, og at jeg har mere tid til veninderne er ikke den store trøst, for dem kunne jeg sagtens nå at se før. Hvad var det egentlig der var skønt ved at være single??

Sunshine111

Sunshine111

131 indlæg
 • Skrevet

Frihed At du behøver faktisk ikke tænke på andre end dig selv Og at du kan tage ikke på andre end you, yourself og være en smule selvisk Intet er bedre At du kan købe det aftensmad du gerne vil og bruge din penge, din tid og energi på det du alle helst gerne vil uden at tænke på andre !!
At du kan flirte løs uden at have dårlig samvittighed over det !!
At du roder, og at du kan går en hele dag med morgen hår og nattøj uden dårlig samvittighed At du kan spise chokolade i seng og at du kan invitere dine veninde på besøg når du gerne vil uden at tænke om det vil være ok med din kæreste !! Frihed

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Enig med Sunshine111 - FRIHED!! Du har total rådighed over ALT, hvad du gør - og du kan gøre lige, hvad du har lyst til på hvilket som helst tidspunkt, når det passer dig Du skal ikke tage hensyn til andre end dig selv MEN... jeg forstår dig sagtens!! Og det er egentlig utroligt, hvor hurtig man rent faktisk vænner sig til at være i et forhold eller have den der daglige kontakt.
Hvis du fx er god til det med at lave lister/skrive ting ned, kan du jo evt. prøve at lave en liste over alle de positive ting, du mener, der er ved at være single, og så kig på den et par gange om dagen - så du får de positive ting frem omkring det, der er i dit liv lige her og nu!

Puritania.

Puritania.

9500 indlæg
 • Skrevet

Man kan knalde dem man vil.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Whilemyguitar

Whilemyguitar

34 indlæg
 • Skrevet

Det var nogle dejligt positive svar tak for dem!

Whilemyguitar

Whilemyguitar

34 indlæg
 • Skrevet

Zazzy sagde:

Hvis ikke du selv kan svare på det, så er du måske slet ikke interesseret i at være single?

Nej, det er jeg nok ikke, men pt. har jeg ikke lyst til at være sammen med andre end min ekskæreste, og siden han slået op, er der ikke så meget andet at gøre, end at prøve at få det bedste ud af det

missengmark

missengmark

12406 indlæg
 • Skrevet

Man har en masse frihed - du kan gøre hvad du vil, uden at nogen skal stille spørgsmål. Du har tid til at se dine veninder og dine venner, møde nye venner, gå på dates, du må flirte med alle dem du vil, kysse med dem du vil. Du behøver ikke tage opvasken fordi kæresten kommer lige om lidt, hvis du egentlig ikke gider. Du kan sidde i nattøj og stene dårlige serier hele dagen, og spise en masse slik. Du kan jo faktisk gøre hvad der passer dig.
Jeg synes det er fantastisk at være single lige nu!

lurifax87

lurifax87

1122 indlæg
 • Skrevet

Jeg elsker at jeg ikke står til ansvar for nogen. Specielt i de stressede perioder kan jeg have helt ond af dem der skal have dårlig samvittighed overfor deres bedre halvdel! Og ligner jeg selv, eller hjemmet lort i disse perioder, går det kun ud over... gæt hvem - mig selv.

grin

grin

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted