1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Flirt med ADHD

Flirt med ADHD

lookingforlove

lookingforlove

90 indlæg
  • Skrevet
Hej piger jeg har brug for et råd, er begyndt at snakke med en fyr som har ADHD han er rigtig sød men ville hører om nogle af jer har eller har haft en flirt eller kæreste med ADHD og hvad jeg kan forvente og om jeg bare ligger for meget i det ?
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
ADHD er en diagnose som bliver kastet til højre og venstre. Du kommer med stor sandsynlighed aldrig til at lægge mærke til, at han har det. Måske vil du bemærke at han har lidt sværere ved at koncentrere sig, men det er nok også det. Du ligger for meget i det, det er ADHD, ikke en personlighedsforstyrrelse. Han er bare en helt almindelig fyr, du skal ikke forvente andet.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Ok, der er jeg så ikke enig. Jo, der er mange med ADHD hvor man ikke mærker det helt store, meeeeen jeg kender nu også flere, hvor det er meget tydeligt og også ret irriterende. De har svært ved at holde aftaler fordi tiden løber for dem, de kan ikke holde kontakt og øjenkontakt i ret lang tid, de har en masse ideer der aldrig bliver andet end ideer, de er irritable og impulsdrevne og NOGLE af dem, jeg kender har tendens til overdreven rygning, druk, stoffer for at "få ro på".
culpa

culpa

561 indlæg
Nu er der jo så også forskellige grader af det. Et studie viste for nogle år siden at man var lige lovlig hurtig til at diagnosticere folk med ADHD, hvor der måske ikke var særlig mærkbare symptomer. Der er jo også nogle som har det i højere grad (og som ofte vil få medicin for det). Mange fungerer nu fuldstændigt normalt. Jeg har haft kendt to med det, jeg fandt først ud af at de havde ADHD da de selv sagde det. Min pointe er blot at hvis han virker sød og flink kan jeg ikke se hvorfor hun skulle tage specielle forholdsregler, specielt hvis hun ikke ved i hvor svær grad han er påvirket af det, for der op til 5% af befolkningen som har det. Jeg tror også bare at han ville blive irriteret hvis hun begyndte at behandle ham anderledes på grund af det, hvis han ikke selv har bedt om det.
gitte345

gitte345

557 indlæg
Ja, klart!
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg har haft en kæreste med ADHD, og det var tja... en oplevelse. Alting skulle gå så stærkt, han var utålmodig, blev let i dårlig humør og reagerede lidt som et barn hvis vi blev uenige. Jeg er typen der tager det stille og roligt, og godt kan lide mine forhold er low key i starten, fordi jeg selv vil være sikker, men han havde fortalt ALLE om os, før jeg havde set mig om. Han slog op et par måneder senere over sms og lod så mig om at informere vennekredsen om dét. Selv hans egne kammerater. Men det er altså vildt forskelligt fra person til person, jeg har en veninde med ADHD der pænt tager sin medicin, og så ellers bare har små ekstra behov i hverdagen, der ikke er specielt påfaldende.

Seneste tråde