1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Følelser for eks-kæreste... hjælp!

Følelser for eks-kæreste... hjælp!

loui805f

loui805f

1 indlæg
  • Skrevet
Det er nu ca. en måned siden min daværende kærete og jeg gik fra hinanden og jeg endnu flyttede hjem til mine forældre igen. Sagen er bare den, at jeg slet slet ikke kan undvære ham på nogen punkter.. Vi snakker rigtig godt sammen, så der er der ikke nogle problemer. Han siger, at vi på et senere tidspunkt kan finde ud af noget sammen igen, men han ved det endnu ikke. Der skete det at vi havde sex, ikke en men fire gange.. og nu ønsker han igen at få afstand. Så de damer, hvordan vil i tackle dette her? Jeg elsker ham trods alt overalt på jorden, og jeg føler mig slet ikke hel uden ham..
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Det er faktisk ganske simpelt. Når han siger at han har brug for afstand mener han afstand fra dig. Han er ikke interesseret i et forhold med dig længere, og du kan ikke bare rende rundt i hælene på ham indtil han finder ud af om han slet ikke vil se dig, eller om han bare vil kneppe dig. Jeg tror ikke, at i kommer til at finde sammen igen, når han vil have afstand. Desuden går man jo fra hinanden af en årsag. Du bliver nødt til at lade ham gå.
Louise93

Louise93

3 indlæg
  • Skrevet
Fuldstændig enig med Culpa. Lad ham være. Plej dig selv, kom ovenpå og videre. Det er super hårdt, men hvis han vil have afstand, er han ikke længere interesseret på samme måde. Og du skal da i hvert fald ikke give ham lov til at bruge dig, når han kun har brug for et knald.

Seneste tråde