1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Folk der hele tiden spørge, om man dater

Folk der hele tiden spørge, om man dater

anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
Ja, kender I det med, at folk hele tiden spørger en, om man dater/har fundet en kæreste. Nærmest inden de spørger, om hvordan det går? Det er især folk, som har en kæreste.....?
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
Nej,da jeg var single fik jeg,at vide,at jeg skulle vente,være tålmodig,og ikke have travlt har kæreste nu,men spørger ikke ind til hvorfor nogen er single medmindre de selv bringer emnet på bane siger de savner en kæreste lignende,så regner jeg med de har det fint med situationen,eller venter på noget helt særligt ikke tager alt på to ben,men hvis det er meget de er efter dig kunne det skyldes,at de opfatter dig,som en "trussel" det er dit privatliv det kommer ikke dem ved.....
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Jo, jeg bliver også spurgt om det.. Men ser det ikke som et problem, bare ren nysgerrighed :-) Det er både af singler og folk som har kæreste. Jeg spørger da også single veninderne om de har gang i nogen eller dater for tiden. Dem der har kæreste spørger jeg da også til hvordan det går med dem og sådan.. Jeg synes det er et meget normalt spørgsmål egentlig..
louisev1992

louisev1992

49 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ja, jeg kender det godt, men ser det heller ikke som noget stort. Jeg plejer som regel, at være ligeglad med det, medmindre at jeg lige har afsluttet noget med en fyr.. For så er spørgsmålet ikke lige så sjooovt, og så er emnet kærester bare noget pis. ;P
anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tror bare jeg er ret privat. Jeg har heller ikke noget imod at blive spurgt af min rigtig tætte venner. -Men jeg synes, det er træls, når det er nogen, man ikke kender ret godt.... Jeg er også bare blevet spurgt lidt for meget på det sidste, synes jeg. Jeg kom lidt til at føle, det lidt som...,,Jeg har en kæreste, det har du ikke........Ha, Ha, Ha.......,):