1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Forelsket i gift mand

Forelsket i gift mand

prinsessen95

prinsessen95

49 indlæg
 • Skrevet
Hej piger. Jeg har set, skrevet og snakket med en gift mand i over en måneds tid. Vi ses ofte, skriver sammen hverdag selv når han er hjemme hos konen. Vi har haft sex nogen gange, og det er så fantastisk. Vi nyder hinandens selvsskab, har det pisse sjovt, og kan snakke om alt sammen - jeg føler mig tryg, og jeg kan se i hans øjne han er glad med mig. vi berøre hinanden meget, og udforsker en masse ting. Han sagde på et tidspunkt, at han ikke ville sige han var "forelsket" i mig før, han vidste hvad der skulle ske mellem ham og mig. Jeg har et indre håb om at han vælger mig frem for hende derhjemme, da jeg kan mærke et eller andet sted, at jeg gør ham glad. han er meget omsorgs fuld overfor mig, bekymre sig osv. Vi har set hinanden i byen, hvor han også snakkede sammen med mig overfor hans kolleager osv. Hvad tænker i? hvor lang tid skal jeg give ham til, at finde ud af hvad han vil?? det er længe siden jeg har været så glad for en fyr. Tror i der er en chance for, at han på et tidspunkt kan blive min??
Rikke2011

Rikke2011

653 indlæg
 • Skrevet
Den er svær. Jeg ved ikke præcis hvor lang tid du skal give ham. Det kommer vel også på situationen. Hvis han hellere vil være sammen med dig end hende han er gift med. Så vælger han vel dig. Tvivler også på hvor lykkelig han er sit ægteskab siden han nærmest er gået i et "forhold" med dig.
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Når han er din kan du få samme tur,som konen <3
prinsessen95

prinsessen95

49 indlæg
Altså vi ses da så ofte vi kan, og så skriver vi jo sammen nærmest 24/7, også selvom hun ligger på den anden side af sofaen? Han har mødt nogen af mine veninder og snakket med dem. Han skriver godmorgen søde/smukke hver morgen til mig, og ja. Kan bare ikke finde ud af hvornår jeg skal give ham et valg? Vi har trodsalt kun kendt hinanden i en måned.. det køre rundt i mit hoved hele tiden, foddi jeg bare er så glad for ham..
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Har du prøvet at bringe emnet på banen omkring det at han går fra hans kone? Hvordan reagere han når du bringer det op? Jeg tror ikke du/i skal lade der gå alt for længe. Det er på ingen måde fair, hverken overfor hans hustru eller overfor DIG :) Men som Naika siger, pas nu på dig selv! Hvad han kan gøre MED dig, kan han også gøre IMOD dig. Jeg ved godt det ikke er sikkert at det sker, men du må helst bare ikke blive blind.
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det vidner om en vis grad af kynisme,at han ligefrem kan have sin intetanende(?)hustru liggende ved af,samt en grad af erfarenhed,så det tyder på,at du ikke er hans første sidespring.......han har åbenbart hendes fulde tiltro,eller ved hun mon hva`der foregår,eller er hun måske ligefrem med på,som kristen opfatter jeg ægteskabet,som helligt,og noget der skal respekteres,ja,jeg har som yngre haft følelser for en,som var i forhold,men det havde han undladt,at fortælle droppede ham,da jeg fandt ud af sandheden,og mistede alt for ham........har forresten næsten altid haft en aldersforskel på 15-20 år med kærester hvor jeg var den yngste,men alligevel den mest modne.....nogen kvinder ser det,som en sikkerhed,at de er yngre,men man kan ikke regne med folk,der er utro hvis du vil noget,så må du bede ham droppe konen det andet er unfair det siger en del om hans kvindesyn,når han spiller på 2 heste,og piner jer for det gør han....hvis han kan lyve overfor hende hvorfor tror du så ikke det kan gælde den anden vej rundt?hvilken fremtid skaber det hvis,der opstår småproblemer,når første fase af forelskelsen er slut vil han,så pludselig være,at finde på skumle sider,vende mobilen nedad,og blive fjern i blikket.....konen må da fornemme noget er galt fat?hun fortjener,at vide hendes mand ikke er tro:-/
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
Hvordan kan du finde på at være medvirkende til utroskab? Der sidder en kvinde, som bliver knust af den handling du gør. Ja, det er manden, der er utro, men det er også vildt dårlig stil af dig at have sex med ham velvidende om at han har en kone der venter derhjemme. Jeg fatter ikke hvorfor du ikke tænker på konen et øjeblik når du skal til at have sex med ham..? Selvfølgelig kommer han ikke til at slå op med hende for at være sammen med dig, det sker som regel ikke at en mand går fra sin kone gennem mange år for at være sammen med sit sidespring - du er højst sandsynligt ikke mere end et sidespring og bliver det ikke. Han synes bare det er dejligt at kunne knalde flere damer.
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Måske er du så forelsket,at du tænker du vil kunne leve med hans utroskab hvis du stjæler den utro mand kan kun sige du befrier konen fra en stor byrde hvis hun er uvidende spørgsmålet er om han inviterer andre piger hjem i sengen,når du ikke er der,lader dem bruge dit lingeri,og smitter dig med mystiske sygdomme,der har potentialet til,at gøre dig steril utro mænd er lette,at finde de hænger på træerne lige til,at plukke næppe nogen kunst,at anskaffe sig en af disse,men de er forvoksede drengerøve,der forveksler kærlighed med sex udfører konen pligterne i hjemmet for den et andet problem hvis den ikke kan selv vil den mærke tabet medmindre du overtager overvej det nøje,og husk på,at manden muligvis gemmer på flere følelser for sin kone,end han faktisk ved,så det har potentialet til,at knuse jer allesammen......
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
Kunne ikke være mere enig!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.

Mest populære tråde