1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Forelsket - what to do

Forelsket - what to do

Emma20

Emma20

7 indlæg
  • Skrevet
Lige nu er jeg ude og rejse, i Afrika. Og jeg har mødt den absolut skønneste fyr og datet ham. Jeg er helt fortabt i ham, men skal hjem om nogle uger. Hvad fanden gør man i sådan en situation? Jeg har ikke følt sådan i meget meget lang tid, og jeg frygter så meget at han er the one. Please kom med nogle råd. Er ved at blive sindssyg
secret

secret

159 indlæg
  • Skrevet
Har I datet meget? Og er I "samme sted"? Så må I jo tage en snak om det det :) Jeg kan desværre ikke rådgive dig til så meget andet end at følge dit hjerte. Jeg har en veninde som har været ude i det samme, da hun var på udveksling for nogle år tilbage. Så snart hun fik muligheden tog hun tilbage og ventede på han blev færdig med sin uddannelse.. Derefter flyttede de begge til Danmark igen og er idag gift. Men I må jo nok snakke om det - og så tage det som det kommer :)
contrast

contrast

1478 indlæg
  • Skrevet
Der er ikke noget der hedder "the one" - dem kan der være mange af. Så der skal nok komme en anden lige så god fyr, hvis det ikke lige bliver ham :)
Emma20

Emma20

7 indlæg
Tak for en ubrugelig kommentar
Supernova1

Supernova1

193 indlæg
Ja det siger jeg ogs, tak for en ubrugelig kommentar contrast
Supernova1

Supernova1

193 indlæg
  • Skrevet
Men mht hvad du skal gøre, så synes jeg du skal go for it, er det ægte kærlighed mellem jer så det aldrig forsent, jeg tror sagtens det kan gå, fortæl ham hvordan du har det og hvis han har det på samme måde så må i finde en løsning til hvordan i kan få det til at fungere og om i vil kunne flytte sammen og bo sammen efter uddannelse osv:)

Seneste tråde