1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Forskellige kontaktbehov? Hvad synes I?

Forskellige kontaktbehov? Hvad synes I?

vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Jeg har LIGE fået en ny kæreste - Eller det går jeg udfra vi er. Vi har snakket lidt om det, slettet tinder og snakker fremtidsplaner sammen. Men det er ikke noget vi disideret har aftalt. Pointen er den at jeg kan fornemme vi har lidt forskellige behov for at ses. Jeg har haft boet hjemme det sidste stykke tid og det samme med ham. Jeg er så endelig flyttet i egen lejlighed og derfor har vi bedre muligheder for at ses. Før sås vi ca 2 gange om ugen hvor vi tog ud sammen hver gang. Det passede mig fint. Men efter jeg er flyttet i egen lejlighed, er det som om at han regner med eller hvertfald gerne vil, at vi skal ses hver dag. Vi arbejder forskelligt. Han om dagen og jeg om aftenen. Når jeg har været på arbejde, er jeg hjemme mellem 23.30-00.00 .. Nogle gange hvis jeg har tidligt fri er jeg måske hjemme kl 23. Han møder kl 6.30 hver morgen. Han vil gerne at han kan være i min lejlighed til når jeg kommer hjem og vi kan sove sammen (for han skal jo sove nærmest med det samme når jeg kommer hjem, når han skal tidligt op) hvor jeg ikke ligger mig med det samme når jeg kommer hjem. Jeg skal lige have en kop te, se lidt tv osv. Derfor har jeg sagt at jeg hellere vil vente med at ses til vi har ordenligt tid sammen, men det kan han slet ikke forstå. Han vil hellere at vi har et kvarter sammen om aftenen og sover sammen, end slet ikke at se mig i de dage jeg arbejder aften. Jeg kan mærke på ham, at det er noget der går ham på. Jeg kan fx ikke ses resten af ugen pga arbejde og andre planer jeg har, og han har hverken ringet eller skrevet siden jeg sagde det. Han plejer ALTID at skrive godmorgen. Mit spørgsmål til jer er; Er det mig den er gal med? Jeg synes bare at det er federe at vente med at ses til vi har ordenlig tid, og jeg kan godt lide det med at man savner hinanden og man virkelig glæder sig til at ses. Men jeg kunne samtidig høre på ham, at det slet ikke er sådan han har det. Er det underligt af mig? Han spurgte mig også mht når vi skulle flytte sammen, om hvad jeg havde tænkt mig der. Men det synes jeg bare er helt noget andet.. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til at ham overhovedet, for det har jeg. Jeg vil som sagt bare hellere at vi har ordenligt med tid til hinanden og vi kan savne hinanden lidt. Det synes jeg er rigtig hyggeligt. Hvad synes I piger?
Lily-pie

Lily-pie

115 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan faktisk godt se det fra begge perspektiver, han vil rigtig gerne være sammen med dig, og synes det er super hyggeligt at sove sammen, for for i da lidt tid sammen, (tror jeg han tænker uden at vide det) Hvor du har brug for lidt "dig tid" efter du kommer hjem fra arbejde, og ikke bare gå i seng når du kommer hjem ( igen tror jeg, det hverfald sådan jeg læser det) Hvis det var mig, ville jeg måske komme med det kompromis og sige, at i godt kan være sammen, men at du har brug for lige at få din kop te og tv tid, før du går i seng, og ikke synes at han skal holde sig vågen begrund af det, for han jo skal tidligt op. måske det kunne være en løsning?
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Det kunne måske godt være en løsning engang imellem, hvis der går mange dage fx. Men jeg vil det bare ikke hver dag. Som sagt kan jeg godt lide det der med at savne hinanden og at det ikke behøves gå så stærkt med det bliver "hverdag" .. Jeg vil gerne vi har lidt tid sammen at snakke I og hygge os I, når det skal være. Det skal lige tilføjes at jeg har været single i 4 år, og ikke haft nogle længerevarene dates i den tid. Jeg kan bare ikke finde ud af om det er mig der er gal på den og jeg bare skal vænne mig til det, eller om det er helt normalt jeg føler sådan? Hvad med jer andre med kærester der ikke bor sammen, hvordan fungere det hos jer?
gitte345

gitte345

565 indlæg
  • Skrevet
Har det på samme måde. At ses 2-3 gange på en uge er rigeligt for mig:) og af samme årsag. Jeg vil gerne holde det spændende og lidt væk fra det praktiske. Plus det er lidt for let for ham, når det er dig i er hos. Så skal du jo lave mad, købe snacks, rydde op, vaske sengetøj. Det var bedre, hvis I kunne skiftes.
louisev1992

louisev1992

49 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det er super cool, at du kan tage det så afslappet, nyde forholdet - og ikke mindst være i dig selv på samme tid. Hvis man ses hver dag, går der hurtigt hverdag i den. Det er vigtigt at holde ved den kvalitetstid du snakker om, her i starten, og så må hans lidt mere slatne tid vente en smule (som jeg ser det). Jeg kan både se det fra din og hans synsvinkel - for jeg har også et større behov for at ses generelt, når jeg har noget med nogen. Jeg har altid troet, at var man helt væk i hinanden, så ville man være sammen konstant (det er der så også nogle der gør).. Men ved at holde lidt afstand på, (ved at have nogle dage hver for sig), så savner man som du siger, mere hinanden.. og det enormt sundt... Jeg tror, at jeg er lige som din fyr (MEEN jeg er ved at lære, hvad der er mere RIGTIGT og SUNDT - i hvert fald for mig). Ham jeg ser lige nu, ses jeg med 1-2 gange i ugen. Hvis det stod til mig, skulle vi ses mere.. Vi har ikke nogen aftale om hvor meget vi skal ses, men vi er begge gode til, at spørge om næste aftale. Jeg fornemmer, at han ikke har et større behov for at ses mere, da han har behov for at være sig selv (lige som du)- og lige så, skal jeg lære at være i mig selv, og nyde mine "være selv dage", som jeg altid har været virkelig god til, når jeg ikke har haft fyr på. Min viser så også sin interesse ved at skrive til mig hver dag, og på mange andre måder. Så jeg mangler jo ikke noget. Ved at gøre som du gør, synes jeg du giver din fyr en god chance for at lære, at man ikke altid behøver at ses. Skal jeg se det fra hans synsvinkel, og hans pludselig manglende skriven, så er han sikkert blevet fornærmet, og føler lige nu, at du ikke er interesseret i at ses med ham, da i ikke har samme behov. Han er ikke "fyldt op", måske han er usikker. Hvor ofte skriver i sammen? Er han en jaloux type? Jeg synes du skal snakke med ham om, at det ikke er fordi du ikke er glad for ham, eller ikke vil se ham - men at i har forskellige behov. Og så tænker jeg, at en aftale om at ses 1-2 gange i ugen er rigtig fin. Hvis ikke du har tid i en uge, jamen så lad ham komme over en enkelt nat, det vil han sikkert være glad for.. Et lille kompromis. Jeg fornemmer, at han mangler et eller andet behov. Behovet kunne være, at han ved, hvordan du har det, så han har noget at forholde sig til. Så er det jo op til ham, om han kan det. At ses hver dag, lyder som alt alt for meget.

Mest populære tråde