1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Forvirret

Forvirret

Snehvide

Snehvide

2 indlæg
  • Skrevet
For 3 måneder siden, gik min ekskæreste fra mig. Det var en meget kaotisk forhold hvor alt drejede sig om om og hvor dårligt han havde det. Selvom jeg godt vidste at det var bedst vi ikke var sammen, så var jeg ked af det og mut længe bagefter fordi jeg savnede at han var der. I starten af marts mødte jeg så en ny, som jeg blev glad for. Han sagde så mange søde ting til mig og overøsede mig en med opmærksomhed - jeg fløj rundt på en lyserød sky. I sidste uge sagde han så stop og at han ikke følte det ekstra der skulle til. Da han var gået blev jeg ikke ked af det og savnede ham ikke. Jeg tænkte over det og blev klar over at jeg den sidste tid vi havde været sammen ikke havde haft sommerfugle i maven, havde ikke smilet når jeg havde tænkt på ham, eller havde haft ondt i maven af at tænke på hvis vi ikke skulle ses mere. Derudover havde jeg, omend ubevidst aldrig spurgt indtil hans liv, interesser og andet der gjorde ham til ham. Det gør heller ikke ondt nu at tænke på ham med en anden. Jeg snakkede med en veninde om de følelser og hun nævnte at jeg, når jeg fortalte om ham, aldrig havde nævnt noget om hans liv, interesser eller andet, men kun at han sagde søde ting til mig. Derfor kom til til at overveje om han har været rebound for min ekskæreste. Men kan han godt have været det når jeg har troet jeg var så smask fortabt i ham? Og hvorfor, når jeg er klar over alle de strø-tanker jeg har haft om de manglende forelskelsestegn tænker jeg så stadig på ham nu?
Coldophie

Coldophie

14 indlæg
  • Skrevet

Tror det er meget normalt, at man efter et brud finder en rebound.

Man får pludselig en opmærksomhed som man savnede i sit tidligere forhold og alt handler om én selv og ikke ham. Men du siger netop selv, at du faktisk aldrig spurgte ind til ham eller interesserede dig for ham, men kun i at få komplimenter og opmærksomheden fra.
Jeg tror stadig, at du tænker på ham for du er forvirret over, at du ikke føler nogen sorg og ikke er ked af, at han ikke er i dit liv mere.

Og måske du prøvet at tvinge dig selv til at få de følelser frem, for "tænk nu hvis du gik glip af noget rigtig godt med ham i fremtiden".
Men hvis den ikke er der, så er den der ikke.

Du slog op med din eks for 3 måneder siden og mødte en ny 2 måneder efter (så vidt jeg har forstået).
Måske du lige skal finde dig selv og finde ud af, hvad du gerne vil og leve dit liv med veninder, venner osv uden nogen forpligtelser.