1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Fy for satan, hvor gør det ondt. Sig det bliver...

Fy for satan, hvor gør det ondt. Sig det bliver bedre

øvøvøv

øvøvøv

1 indlæg
  • Skrevet
Åh, jeg er så ked af det lige for tiden. Ses ikke længere med en fyr jeg var RIGTIG glad for og jeg kan simpelthen ikke få ham ud af hovedet. Jeg tænker konstant på ham og jeg føler simpelthen mit hjerte er så tungt. Jeg vil så gerne glemme ham, komme videre, møde nogle andre mænd. Men min interesse i andre mænd er lig med nul og mit hoved kører bare. Jeg er så nede indeni og jeg er så bange for jeg aldrig kommer til at blive rigtigt glad igen. Jeg ved godt at et eller andet sted at det selvfølgelig ikke passer men den tanke føles bare så rigtig lige nu. Jeg kan ikke lade være med at tjekke hans sociale medier og hvis han følger en pige eller bliver venner med en bliver jeg bare så bange og tom indeni. Føler mig så latterlig over det! Er der ikke nogen der har et par trøstende ord eller andet? Det er så modbydeligt at have det sådan her!
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
  • Skrevet
Det er det værste <3 Men du bliver glad igen, han skal bare lige ud af dit system <3
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Du er "bare" forelsket.... Det er en momentan sindsyge, hvor du bare ikke kan gøre noget rigtigt. Du skal finde ud af at komme videre. Lad evt. være med at følge ham på sociale medier. Lad være med at gøre det vanskeligere for dig selv. Selvom en anden mand ikke lige er det du føler for lige nu, så kommer det igen. Du skal bare finde noget andet at bruge din tid og energi på, end at tænke på ham. Brug tid med familie eller veninder, find en sport eller dyrk din hobby. Bare lad tankerne falde på noget andet. Så går det stille og roligt over. Og næste gang du vælger dig en kæreste, så tag det råd med dig, at vælge en der er vild med dig, istedet for omvendt. De fleste kvinder har meget nemt ved at forelske sig i en mand, hvis han er kærlig, sød, opmærksom, hengiven og i stand til at vise sin kærlighed. Og det er lige præcis de ting en mand der er vild med dig gør :)
louisev1992

louisev1992

49 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med bamsefar. :) Jo mere du dyrker DIG, jo mindre kommer du til at tænke på ham, men det tager sgu tid. For hver dag der går, vil tankerne forlade ham mere og mere.