1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Fyren jeg ser snakker meget engelsk og jeg kan ...

Fyren jeg ser snakker meget engelsk og jeg kan ikke sproget

Iownthethrone

Iownthethrone

72 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Lidt løgn. Jeg har bestået engelsk på A niveau på gymnasiet. Skriftligt kan jeg sagtens, men i daglig tale går jeg i sort. Jeg kan ikke huske ordene. Hvordan man udtaler dem. Jeg famler. Har dansk accent. Nu ser jeg en fyr der snakker flydende engelsk og har mange venner og familie fra verden over. Jeg er næsten ved at panikke og pakke sammen, fordi jeg ved jeg ikke kan undgå at blive konfronteret med min angst i forbindelse med at snakke engelsk. Selvom jeg tror at det godt kunne udvikle sig til noget. Jeg ved ikke om jeg skal fortælle ham det, da jeg tror at hans bevidsthed omkring det vil gøre mig endnu mere usikker. Jeg er så flov over at jeg ikke kan engelsk på den måde som alle andre og særligt ham. Generelt er han bare dygtigere end mig til mange ting.. Jeg vil gerne påpege at det ikke bare er lidt generthed. Jeg får det direkte dårligt hvis jeg kommer til en ekspedient der snakker engelsk. Jeg får hjertebanken, begynder at svede og føler mig helt vildt presset.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, du skal sige det til ham. Han vil sikkert elske at lære dig at tale engelsk. Du kan også rejse til USA på ferie og tvinge dig selv til at tale med folk. Det der som regel går galt, det er når danskere oversætter dansk til engelsk inde i hovedet. Hvis mna bruger meget tid sammen med en amerikaner eller englænder, så lærer man at bruge deres udtryk og vendinger, som slet ikke findes på dansk. Du er nødt til kaste dig ud i det og "Være dum" det første lange stykke tid. Hør en masse amerikanske sange og syng med.
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Åh, har det præcis ligesom dig. Jeg har det også meget svært med engelsk. Fagligt er jeg også elendig til det. Får altid 02 i det. Men jeg vil give det dig det råd, at give det en chance. Jeg arbejder til dagligt i netto, og der har jeg mange engelsktalende kunder.. i starten når de kom til mig havde jeg mest lyst til at sende dem hen til en kollega, men er så småt begyndt at tale med dem selv på mega dårligt engelsk. Jeg synes bare du skal springe ud i det. Min erfaring er at folk er ligeglade med hvor godt det er, bare de Noglelunde forstår en. :)
Iownthethrone

Iownthethrone

72 indlæg
  • Skrevet
Tak for jeres råd. 🤗 Anonymcat er glad for at du forstår! Men faktisk har jeg ikke så meget et problem med at snakke til fx en englænder. Han har vel hørt en snakke dårligt engelsk før. Men at sidde ved siden af en dansker der kan flydende engelsk giver mig præstationsangst og går mig mega usikker.. Det er træls at have det sådan. Engelsk er bare noget folk ser på som om at man burde kunne

Mest populære tråde