1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Gamer kæreste! OMG!

Gamer kæreste! OMG!

HåbløsForelsket

HåbløsForelsket

2 indlæg
  • Skrevet
Hvad så de damer? :-) Min kæreste og jeg har været samme officielt kærester i omkring 3 måneder snart, men dog har vi 1 års historie bagved. Så jeg kender ham ind og ud og ved præcis hvad jeg gik ind til. Min kæreste er en rigtig gamer og han er pt. hverken i gang med job eller uddannelse og hans far betaler hans bil(BMW, så ikke billig). Vi bor hos hans far og nogle gange er vi så hos mig(jeg bor også hjemme). Min kæreste er 20 og på vej til at blive 21 i efteråret. Min kæreste virker nogle gange som om han ikke ved hvad tid er. Har oplevet at vi havde en aftale om at han skulle komme hjem til mig kl. 19, men kvart over ringede han og sagde han lige skulle blive færdig med hans spil. Så hørte jeg ikke mere før kl 9:43, da han kom med beskeden om at han kørte kl. 22 og ville være hos mig kl. 22:20. Men fik en besked kl 22:10 at nu kørte han. Så han var der så først 22:30, så nu 3,5 time forsent i fohold til den aftalte tid kl. 19. Jeg går selv i skole og har hest, så skal op hver morgen kl.6:10, for at gå kl. 6:50 for at nå bussen og for at kunne være frisk. Det vil sige jeg går i seng mellem 22:30 og 23:30. Min kæreste går dog i seng mellem 00 og 3 om natten og hvis han går i seng før, så falder han først i søvn omkring 3. Søvnproblemer. Nu har jeg oplevet et par gange, hvor han har sagt, at han bare ville burge aftnen på at putte i sengen med mig, og så er jeg gået i seng, med beskeden fra ham om at han kom lige om 2 sekunder, men hvor jeg så er faldet i søvn efter 20 min og så kommer han først i seng kl. 2-3 stykker. I går oplevede jeg så nemlig lige præcis det der fik glasset til at flyde over. Hans bedstse veninde kom forbi, som heldigvis også er en er mine bedste veninder. Han sagde til hende at han var træt og han skulle bare ind og slappe af og putte og vi skulle falde i søvn i ske og det skulle bare være mega hyggeligt og bla bla bla. Dog var det så slet ikke hvad der skete. Han gik lige ind og spillede og da jeg lagde mig i seng kl. 23:20, efter at have hjulpet ham men en mail til sin far, sagde han at han kom lige om 2. Super tænkte jeg, men så gik der lige præcis 2 minutter, så kunne jeg høre han snakkede med drengene, og der vidste jeg bare, at der røg vores såkaldte putteaften. Og ganske rigtigt vågnede jeg 2:15 da han hoppede i seng. Han larmer nemlig når han går i seng og så vågner jeg, men han bliver sjovt nok sur, hvis jeg larmer for meget om morgen når han sover. Og så brokker han sig når jeg ikke kommer til den tid jeg har sagt jeg var hjemme, hvilket sker like 1 gang om måneden, og så er det fordi min mor vil snakke, aldrig fordi jeg ikek holder min tisdplan. Og så misser jeg bussen. Hvad gør jeg? Jeg er ved at blive bims af hans computer, hans manglende forståelse for tid og hans dobbelmoralske holdninger.
Coldophie

Coldophie

14 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville være mere hård over for ham. Hvis I har en aftale kl 19 og han efter en time skriver, at "han lige skal være færdig med sit spil", så må du jo sige til ham, at så skal han ikke komme, fordi du selv har ting du skal dagen efter (skole, hest osv.)
Så lærer han nok mere, hvor din grænse går. For selvom du siger, at du kender ham ud og ind, så kender han tydeligvis ikke dig ligeså godt.
Og hvis han gør, så er han bedøvende ligeglad med dine følelser.
Og ellers må I lade vær med at sove sammen i hverdagen eller når du har pligter at passe.

Mest populære tråde