1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Gym fest eller halvårsdag?

Gym fest eller halvårsdag?

hepple

hepple

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i denne situation, at mit gymnasium holder den første fest i morgen, altså d. 29. Jeg har også halvårsdag d. 29, altså i morgen. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og derfor er jeg her. Jeg vil rigtig gerne med til denne fest, for man snakker på kryds af klasser og det gør en del for sammenholdet. Jeg har jo halvårsdag i morgen og har prøvet at snakke lidt med min kæreste om det, som i starten var meget ked af det og sur, men nu er han lidt mere kølet ned og siger, at han synes, at jeg skal tage med, men selvom han siger det, har jeg det dårligt med det, derudover ved jeg, at han ikke mener det. Han vil bare gerne have, at jeg har det godt og gør hvad jeg har lyst til, men nu er jeg ikke sikker på hvad jeg skal gøre og søger derfor hjælp her.
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Kan I ikke fejre jeres halvårsdag lørdag eller søndag? Så vil I også have mulighed for at bruge hele dagen sammen 😊 Personligt ville jeg nok tage til gymnasiefesten og så fejre halvårsdagen i weekenden. Men jeg har heller aldrig gået ret meget op i at fejre sådan noget.
Anne182

[slettet bruger]

38 indlæg
  • Skrevet
Nej du har ikke noget som helst at gå op i, end at være på woman forum og være muggen. Det spreder sig ;)
ppetersen

ppetersen

24 indlæg
  • Skrevet
Helt klart gymfesten, for som du selv siger, så skaber det en masse nye venskaber. Hvis din kæreste virkelig elsker dig, så vil personen også forstå, at det er vigtigt du får dannet nogle nye venskaber (ellers bliver det nogle lange gymnasie år) :)
charlier

charlier

7 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Er det ikke muligt at hygge jer med god mad, biograf, eller hvad I ellers har planlagt, inden gymnasiefesten starter? :-)
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
  • Skrevet

Er der virkelig nogen der holder halvårs dag? Det siger vidst mere om forholdet, end meget andet. "Hurra! Vi kunne holde hinanden ud i et halvt år".

Tag med til gym fest. Gætter på det er 1g, så det er ret vigtigt at få skabt nogle relationer tidligt og lært hinanden bedre at kende privat, det er sådan en fest god til. Du vil ærgre dig hvis du bliver hjemme. Hvad tror du samtaleemnet vil være mandag og de efterfølgende dag?

Mest populære tråde