1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Halvvejs de 30, stadig single

Halvvejs de 30, stadig single

vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Jeg begynder så småt at "stresse" over min alder. Det har jeg aldrig gjort før. Mine veninder har altid sagt at de SKULLE have børn inden de blev 30 og helst inden de blev midt i 20erne. Det har jeg aldrig tænkt. Det kommer når det kommer. Men nu hvor jeg er midt i 20erne begynder jeg på det. Mine veninder har stresset over det flere år og de har alle kærester nu. Jeg har ingen singleveninder tilbage. 2 af dem er flyttet samen med sin kæreste og den ene har barn, den anden planlægger at stoppe på p-piller her efter sommeren. Har faktisk kun 1 veninde der stadig vil i byen osv. Selvom hun har kæreste. Kan mærke at samtalerne begynder at handle meget om børn, fælles hjem og alt hvad der høre til. De sidste 4 måneder er jeg begyndt at tænke jeg godt kunne tænke mig en kæreste - men jeg er blevet afvist gang på gang af dem jeg synes var interessante at lære at kende. "Normalt" bliver jeg ikke afvist, men det er måske fordi jeg har en anden indstilling nu. Nu vil jeg rent faktisk finde en kæreste, hvor før var jeg kun ude efter flirt og sjov. Jeg har været single i 4 år og haft det godt med det. Hygget og flirtet med en del, hvor begge har været enige om det bare er hygge.. Men nu hvor jeg rent faktisk gerne vil have en kæreste, er der ikke én der viser interesse.. Jeg synes ikke selv jeg virker desperat og vil jo heller ikke tage hvem som helst, men istedet for at lave "bolle-aftaler" med fyrene, så spørg jeg om vi skal gå en tur eller tage ud sammen. Så begyndte jeg så småt at tænke på ...GUD - Vil de mig kun for sex. Når jeg tænker over det, har ingen af de fyre jeg har flirtet med vist interesse for andet end flirt og sex. Det har jeg nu også haft det fint med, for har ikke søgt andet, men begynder at tænke hvad der er galt med mig siden at ingen vil mere med mig.. Mine veninder har fundet deres så let som ingenting, og "mine" fyre er åbenbart kun til sjov og sex.. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. :( Kan mærke det tager på min selvtillid, at der åbenbart ikke er nogen der ser mig som andet end et sex-objekt. HJÆLP piger!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Nicklas1996

Nicklas1996

5 indlæg
Jeg er meget enig i hvad du siger her. Fra en mands perspektiv er kvinder, som har ''hygget'' med den ene og den anden her og der, enormt u -attraktive. Kvinder mister en stor del af deres selvrespekt for dem selv, men også fra mændendes side, ved at være sammen med en hel masse. Det undrer mig at nogle kvinder ikke kan se, at værdien som kæreste potientale falder enormt, når de har levet det liv med mange mænd. Det er så ucharmerende og ingen decent og stabil fyr er interesseret i at falde i den fælde.
poell

poell

338 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du skal bare ignorer de to. Det er ikke sådan virkeligheden hænger samnen og hvis der virkelig er mænd med det syn så er det dem der er ucharmerende og ikke værd at samle på! Jeg har hygget med dem jeg havde lyst til da jeg var single og jeg har fundet en sød og helt igennem fantastisk kæreste. Jeg har to veninder der også har hygget en del mens de var singler og de har også hver især fået en sød kæreste. Så har jeg en bekendt der tit bliver omtalt så billigt(hvilket ikke er okay) og hun har også en virkelig sød kæreste. Så det er intet med det!!! Du har nok bare været uheldig at møde de fyrer der ikke var interesseret i mere. Nu fandt jeg selv min kæreste på tinder og han var den eneste fyr der ikke skrev klamt til mig eller inviterede mig hjem til ham på første date, han ville istedet rigtig gerne mødes på en cafe. Jeg tænker at det er det du skal gå efter, hvis du er på tinder. Drop fyrer der vvil snakke sex og ikke mødes med dig ude i offentligheden. Det samne tænker jeg omkring byen og ellers så spørg dine veninder hvor de har mødt deres kærester. Til sidst så husk at der er intet galt med dig, du har ikke mistet dit værd fordi du har hygget med forskellige mænd. Hver stolt af hvem du er, jeg er helt sikker på at du er en sød, sjov, interessant, klog og smuk kvinde der har masser af byde på!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
.
poell

poell

338 indlæg
haha det måske lidt tideligt at blive gift når man kun har været sammen i 1 1/2 år men jeg kan ikke se hvad det har med sagen at gøre. og min kæreste kender min fortid, han er heldigvis sådan en der ikke ser ned på andre mennesker uden grund 😜 Men uanset hvad jeg skriver vil du vende det rundt til at jeg er billig og ikke noget værd. Så igen til trådstarter ignorer ham, og gå en stor bue uden om den type mænd. Og bare rolig der findes masser af søde fyre og du skal nok finde en der vil være din kæreste en dag.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
.
poell

poell

338 indlæg
Når jeg bliver gift kan jeg med stolthed sige at jeg har været mig selv hele vejen og at jeg ikke har bukket under for et undertrykkende kvinde syn. Jeg kan med stolthed sige at jeg har fundet manden jeg vil bruge resten at mit liv med og at det er ham jeg vil starte en familie med.

En kvinde mister ilke sin værdi af at være sammen med mange mænd, der er ingen mennesker i den her verden der mister deres værdi fordi de ikke lige har samme tilgang til sex. Det er uanset om man har haft sex med 1, 20 eller 100, om man er homoseksuel, til trekant, eller er asexsuel. Vi som mennesker er ikke en genstand der kan købes og vi rummer så meget mere end bare sex. Og et parforhold rummer meget mere end bare sex, sex er langt fra det vigtigste i et forhold. For mig er sex ikke super speciel og kun noget jeg vil give til den mand jeg vil bruge resten af mit liv med, derimod er der noget andet, der for mig er noget specielt som jeg kun vil dele med den jeg elsker. Derudover kan jeg fortælle dig hvad jeg har fået ud af mit singleliv. Jeg har lært mig selv bedre at kende, jeg har lært hvor min grænser går, jeg har lært hvad jeg kan lide i sengen, jeg har fået gode og sjove oplevelser, jeg har lært hvilken type mænd jeg kan lide og jeg har lært hvad god sex er. Da jeg gik fra min ex, troede jeg at vi havde god sex. Efter mit single år har jeg fundet ud af at vores sex ikke var godt og at det var ret kedeligt, noget jeg ellers ikke ville vide hvis jeg ikke havde levet det liv jeg gerne vil leve og det har gjort at min kæreste og jeg har fantastisk og sjov sex. Jeg kan godt se det er lidt selvmodsigende at skrive sex ikke er det vigtigste men at mit singleliv har gjort at vi har god sex. Min pointe er bare at uanset hvad man vælge at gøre i forhold til sex, så skal man ikke dømme andre fordi de ikke gør det sammen, man rummer som person meget mere end det
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tak for jeres svar. Jeg vil sige at jeg ikke fortryder nogle af dem jeg har været sammen med. Flere af dem har jeg hygget med i længere i perioder. Jeg har haft 5 forskellige sexpartnere på de 4 år som single. Jeg føler ikke jeg mister min værdi af at have haft nogle forskellige. Jeg har som sagt haft det helt fint med at kun var flirt og hygge, men det er bare nu hvor jeg gerne vil have en kæreste at jeg tænker lidt mere over tingene. Altså at jeg er lidt ked af at der ikke har været nogle der har været vild med mig i de 4 år. Bevares, der har da været nogle der har inviteret mig ud på en date, men så har det været nogle som jeg slet ikke var interesseret i. Jeg bruger ikke tinder. Jeg har skrevet med ganske få derinde, men jeg synes ærligtalt det er lidt overfladisk og de beskeder man får lugter langt væk af det er useriøst. Jeg ved der er mange der finder en kæreste der, men jeg synes bare ikke rigtig det fungere. På det sidste har jeg haft mødt 2 fyre som jeg gerne ville lære bedre at kende. Den første spurgte jeg om han havde lyst til en is og gå en tur. Men han havde "travlt" .. Den anden jeg mødte, ham mødte jeg i kongens have for nyligt hvor vi spillede øl bowling. Ham skrev jeg til efterfølgende at han virkede interessant, men han svarede at han så lidt til sin eks igen, så det var et dårligt tidspunkt, for han synes ellers jeg var sød. Øv øv øv. Jeg var i byen igår, hvor jeg snakkede lidt med en fyr. Han har inviteret mig ud, men han sagde mig bare ikke så meget. Desværre. Hvorfor er det sådan, at dem man udser sig, de er ikke interesseret. Dem man ikke selv synes man har en kemi med, de er interesseret? Jeg mister snart håbet. Synes jeg ser forelskede kærestepar over det hele. Hehe..

Mest populære tråde