1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Ham jeg dater ser sin eks

Ham jeg dater ser sin eks

joe2200

joe2200

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i det her lille dilemma.. jeg er begyndt at se en skøn fyr og har gjort den sidste måneds tid, og vi begge vil gerne det her. Dog er han gode venner med hans eks da hun har været der under hans mors sygdoms forløb. Ved godt det er lidt ynkeligt men jeg bliver så frustreret når jeg ser hun ligger billeder op af ham på Instagram med hashtags som "mylove" "myman" osv.. han har sagt til mig at de kun er venner men kan jeg godt tillade mig at sige noget til hendes opslag da jeg finder det upassende at hun skriver det som om de stadig er et par ?
littlemiss

littlemiss

22 indlæg
  • Skrevet
Hvis det er i starten af jeres forhold, ville jeg uden tvivl snakke med ham. Du vil kun blive mere ked af det i fremtiden, hvis du lader ham overskride dine grænser allerede nu! Hvis han ikke forsvarer dig i det her, og siger til hende, det er upassende, er det ikke en person, jeg ville prøve at starte et liv sammen med
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

106 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor kan man ikke være venner med sin x? Det er en af de ting jeg aldrig kommer til at forstå. Jeg kan dog godt følge dig i de hashtags ikke burde skrives. Det kan du godt brunge på banen overfor ham.
vaniljestang

vaniljestang

308 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det kommer helt an på hvordan situationen er med eksen. Det kommer helt an på hvor længe siden de slog op og hvor længe det venskab har stået på siden bruddet. Er det fx kun 2 måneder siden de slog op, og nu er gode venner, ville jeg nok undre mig. Men hvis det er 3 år siden de slog op og har været venner i 3 år, så ville jeg ikke synes der var noget underligt i det. Hashtaggene virker lidt underligt at skrive, hvis hun ved han har en anden.. Jeg ville først finde ud af hvor længe deres venskab har stået på. For hvis det er flere år siden og de har været venner i flere år, så tror jeg næppe der er noget. Men hvis det er for nyligt de er blevet gode venner, uden kontakt i de år, så ville jeg være lidt på vagt.. Eller hvis de for nylig har slået op. Spørg ham ind til det, uden at virke jaloux. Også synes jeg godt du kan sige du undre dig over de der hashtags. Det synes jeg er ret så upassende af hende..