1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han er ikke interesseret - vel?

Han er ikke interesseret - vel?

Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
  • Skrevet
Onsdag var jeg på date med den her fantastiske mand. Vi har skrevet kort sammen via dating app og forventningerne var absolut lave fra min side. Han er knap 50! okay jeg er 42, men der sker altså noget ved 50 når man prøver at vænne sig til 40'erne.. Ikke fantastiske billeder, klart for lav og der var meget galt. Det der dukkede op var så en helt vildt charmerende mand halsende og undskyldende på cykel over han ikke kunne nå hjem og skifte. Smilende, snakkende og pludselig var højde ligemeget - er italiensk lige verdens skønneste accent! Nå men vi spiste ude, han forslog en gåtur og vi sagde farvel. Han betalte og da jeg ville betale sagde han at det kan jeg gøre næste gang. jeg rejser imorgen og han sagde vi ses når di er hjemme igen og jeg fik klart indtryk af at han gerne vil ses igen. synes også kemien var god, men er dælme i tvivl om det kun var noget jeg mærkede. Havde fået hans nummer inden vi mødtes (han havde ikke mit) så skrev en, dejligt at møde dig du har også mit nummer nu ;-) Lidt hø hø min IG er bla bla, fordi han havde afsløret han kunne se navnet på et billede og havde forsøgt at finde mig (det var en andens billede af mig og jeg kunne ikke finde ud af at beskære det). og så landede den der.. tænkte idag at hvor intet vover. så skrev om han havde lyst til at ses og mine planer er lavet om, så kan i aften (rejser imorgen i godt 2 uger). Fik svar tilbage. var sammen med datter igår og vil gerne til x idag (interesse) men hvornår er du hjemme? Tænker at havde han været interesseret havde han gjort det idag. er det overfortolkning? Min tanke er ja ja og ud af tankerne med ham - men lukker jeg for hurtig? Eller er jeg realist?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du lukker den for hurtigt. Du forventer at han smider alt hvad han har i hænderne for at komme på en date med dig fordi dine planer pludseligt er blevet ændret. Hvis en mand vil være sammen med dig, så er han det, ja. Men du kan absolut ikke forvente at han ændrer alle sine aftaler fordi det pludseligt passer dig alligevel. Giv dog lige manden en chance. Det lyder klart som om han er interesseret i dig.
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
Håber du har ret. Er nok frygten for at blive såret der gør at døren lukkes hurtig. Nu tager jeg på ferie, nyder det og ser om ikke jeg hører fra ham, når jeg er hjemme igen ;-)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
  • Skrevet
Jeg er på ferie, prøver ikke at tænkte for meget på ham og der lykkedes. Lige udover når han liker på Instagram og jeg får den der. Hold nu op selvfølgelig var der gensidig kemi - men hvorfor så den afmålthed - hold nu op! Han er en voksen mand og har masser af tid. Selvfølgelig ses vi. Godt jeg er sydpå og har masser af andet at tænke på 😉
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
  • Skrevet
Mon det er god kutyme at følge op? Vel hjemme tikkede en besked ind - skal vi ses i løbet at næste uge? og det skal vi da ;-)
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
Det lyder da super godt! Heldigt at du ikke lukkede den tidligere så ;)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
Helt bestemt :-) Måske er han bare ikke så glad for sms'er. Det bliver forhåbentlig opklaret ;-)

Mest populære tråde