1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han er single, men er kommet ud af et 4 års for...

Han er single, men er kommet ud af et 4 års forhold?

Supergirl92

Supergirl92

7 indlæg
  • Skrevet
Hej tøser, jeg er begyndt at blive interesseret i en fyr - som jeg går på højskole med. Han er 22 og fortalte til min veninde igår aftes til fest, at han er kommet ud af et forhold på 4 år (!) (hvilket jo er en heeeeel del tid - især i den alder) og var ved at vænne sig til, at han godt må se på andre piger og være interesseret i noget nyt/andet. Han er supersød og siden vi begyndte at snakke sammen for en uge siden, har vi snakket sammen hver aften. Han sætter sig selv hen til mig, sætter musik på som jeg kan lide, viser mig ting på sin mobil m.m. Så føler der er en interesse fra hans side af - og jeg har gengældt den så godt som muligt, uden at være alt for tydelig. Men må da ærligt indrømme at jeg blev lidt trist/nede/bekymret over, at min veninde lige fik den oplysning - Jeg har ingen ide om hvorfor eller hvordan det forhold var, hvorfor det er endt osv. eller om det er lang tid siden eller kort.... Hvad tænker I om det?? Skal jeg bar stadig opføre mig helt normalt og vise gensidig interesse. Før havde jeg en ide, om at spørge ham om vi skal se en film sammen fx eller noget i den dur, hvor vi er på tomandshånd - istedet for sammen med de andre på højskolen, men nu er jeg en hel del mere tilbageholdende og tænker jeg måske liiige skal fare med lempe og ikke lave nogen moves overhoved i et stykke tid?
Vejletøsen

Vejletøsen

76 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, han virker til at være interesseret i dig også, men han vil måske tage det lidt langsomt, så jeg synes bestemt du skal bare opføre dig helt normalt og tage det lidt roligt... Når I har lært hinanden at kende, kan du jo begynde roligt med at spørge om hans forhold.
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Hans 4årigr forhold kan da være ligegyldigt. Han er single og interesseret i dig. :) lad det andet ligge
Q34

Q34

21 indlæg
  • Skrevet
Du skal go for it, der er ingen grund til at holde sig tilbage og ikke ville vise, du kan lide ham. Hvad får du ud af det? Kun at han tror, du ikke er interesseret og vil selv kigge andre veje. Giv ham nogle gode signaler som at smile til ham og sende øjne, hold blikket på ham længe, han kan ikke undgå at lægge mærke til det, og det skal han. Det er lige meget, at han lige er kommet ud af et forhold, hvis han kan lide dig, er det det, der betyder noget..
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Min egen erfaring med fyre der lige er kommet ud af et længere forhold er ikke godt. Enten er jeg blevet brugt som "trøsteklud" hvor de bare synes det er fedt at få interesse fra andre , ellers går de tilbage igen og ellers er de ikke "klar" når det begynder at blive seriøst. Så jeg ville være lidt på vagt, men stadig vise interesse. Jeg synes ikke du skal droppe ham, men måske prøve at snakke med ham omkring det for at vide hvor du står. Mange fyre jeg kender der er blevet singler, er lynhurtigt ude med snøren og flirter osv. Men det er kun for at dulme sorgen og fordi de pludselig ikke har deres tryghed i deres partner mere, om de selv er gået eller blevet forladt. Når man lige er gået fra hinanden har man gerne ekstra brug for bekræftelse i at andre kan lide en. Ikke at behøver være tilfældet med din fyr, men mange har det sådan og derfor ville jeg være lidt på vagt. Men det er også bare min erfaring. Måske andre har bedre held :-P
Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med vaniljestang. Fyre (og piger for den sags skyld), som lige er kommet ud af længerevarende forhold, de er sjældent klar på at hoppe lige ind i et nyt. Og nu har jeg selv gået på højskole, det er jo lidt et andet miljø, hvor der typisk er mange fristelser på en gang. Med andre ord, det perfekte sted at være single. Jeg vil ikke tage en snak med ham, det tror jeg bare vil skræmme ham væk. Han er trods alt kun 22, og er lige kommet ud af et 4 årigt langt forhold, det er dæleme lang tid. Og hvis den første pige man flirter med, pludselig vil have en snak om "hvor klar er du til mig hva", så løber han nok skrigende væk. Det havde jeg i hvert fald personligt selv gjort. Hvis jeg var dig, så ville jeg prøve at distancere følelserne lidt, og så bare flirte. Tag en dag af gangen. Lad vær med at lade der gå "pige" i den. Du ved, når vi overanalysere og vil have svvar på det hele meget hurtigt, fordi det føles mere trygt (sådan er jeg selv, så synes godt jeg kan tillade mig at skrive det, haha). Nyd det, nyd højskolen!
Supergirl92

Supergirl92

7 indlæg
  • Skrevet
Hej igen, jeg kan sagtens følge alle de ting I har sagt - og er nok allerede lidt "på vagt" eller forsøger ikke at tage det for tungt/seriøst så at sige, for har selv prøvet at være i et 3-årigt forhold og ved hvor lang tid det tog at komme over. Vi har dog snakket sammen hver aften, spillet spil og han har sat sig over til mig rigtig mange gange i løbet af aften - og i onsdags sad vi og lyttede til musik på hans telefon udenfor, helt tæt sammen - så det er nok lidt flirtende, men jeg har ikke selv gjort mere ved det, netop for at gå langsomt frem. Jeg er ret sikker på at han ikke er sån "smart i en fart" og en fissekarl for at sige det lige ud. Har hørt fra en af de andre at det er 2 måneder siden han blev single, så er nok godt klar over at han ikke vil have et rigtig seriøst forhold lige med det samme - men har dog 6 måneder mere sammen med ham her, så hvis man besinder sig lidt og tager det roligt kan det måske godt gå an :) ?

Mest populære tråde