1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han han brug for en psykolog, men vil ikke have...

Han han brug for en psykolog, men vil ikke have hjælp. Hvad gør jeg?

AmandaL

AmandaL

13 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg er en pige på 28 år, som har været sammen med min kæreste i 9 år. De sidste 2 år har han svingende været i job. I sommers gik han uden job i 5 måneder og havde derfor ingen indtægt. Jeg er selv studerende, og har ikke selv muligheden for at hjælpe. Han bliver indelukket, farer op, gider ikke lave andet end at spille computer, gider ikke med til familie fester eller se venner. Når han har et job er han helt fantastisk. Nu står vi i samme situation igen- han har ikke et job, og denne gang lukker han sig endnu mere inde. Jeg har tidligere cæret ved med stress, da det blev for meget. Ingen penge, en nedtrykt kæreste, meget arbejde på mit studie og så står jeg med alt herhjemme alene. Igår tog jeg en snak med ham. Han siger han ikke kan magte sit liv, Når det går op og ned på denne måde. Han siger han ikke ønsker at undvære mig - slet ikke. Jeg græd som jeg aldrig havde gjort før, og fortalte at alt jeg havde i tankerne. Han sagde ikke noget, så bare på mig mens mine øjne var helt hævede. Han gik herefter ind og spillede computer uden at sige et ord. Efter lidt tid grinte han og hyggede sig med sit spil. I stedet lå jeg og græd mig i søvn. Jeg elsker ham rigtig meget og ved at det her ikke har noget med mig at gøre, men han knuser mit hjerte. Han har brug for hjælp.. Hvad kan jeg gøre? Kan jeg overhovedet gøre noget udover at forlade ham? Det er det sidste jeg ønsker...
chikua

chikua

464 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke psykolog, men er igang med at uddanne mig til coach :) I/du skal være meget velkomne til at kontakte mig på facebook.com/esbenandersen1990 i kan også læse mere på EsbenAndersen.org
EmotionS

EmotionS

24 indlæg
  • Skrevet
Kender til det med de lukker sig inde de kære mænd. Jamen jeg synes du skal fortæl ham hvor ALVORLIGT det står til. Synes han lyder kold, lidt ligesom min kæreste når alt går skævt. Snak med ham. I skal nok find en løsning bare snak og kommunikere din besked på en god måde. nogen gang kan man også sige ting på en dårlig måde.
Mikala123

Mikala123

25 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har også selv oplevet tilsvarende problemer i mit forhold med min kæreste. Vi har nu været sammen i 6 år, og det hjalp os rigtig meget at snakke sammen med en professional parterapeut, som kunne komme til bunds i vores interne problemer sammen.

Ikke nok med at det reddede hele vores forhold, så hjalp det os også til at blive bedre til at kunne snakke med hinanden. Jeg havde det præcis som dig med fortvivlelse, og en frygt for at det eneste udvej var at gå hver til sit, selvom det var det jeg mindst ønskede.
Nu ved jeg ikke hvor i landet du befinder dig, men jeg benyttede mig af psykologen Anne-Marie Kjeldgaard i Helsinge, som har speciale i at håndtere parkriser - det var en helt speciel oplevelse, der virkelig har hjulpet os i den rigtige retning. Det har uden tvivl været med til at gøre vi er, hvor vi er i dag.

Håber det bedste for jer, og at min egen erfaring kan hjælpe jer!

Mest populære tråde