1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han han brug for en psykolog, men vil ikke have...

Han han brug for en psykolog, men vil ikke have hjælp. Hvad gør jeg?

AmandaL

AmandaL

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke psykolog, men er igang med at uddanne mig til coach :) I/du skal være meget velkomne til at kontakte mig på facebook.com/esbenandersen1990 i kan også læse mere på EsbenAndersen.org
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
  • Skrevet
Kender til det med de lukker sig inde de kære mænd. Jamen jeg synes du skal fortæl ham hvor ALVORLIGT det står til. Synes han lyder kold, lidt ligesom min kæreste når alt går skævt. Snak med ham. I skal nok find en løsning bare snak og kommunikere din besked på en god måde. nogen gang kan man også sige ting på en dårlig måde.
Mikala123

Mikala123

28 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har også selv oplevet tilsvarende problemer i mit forhold med min kæreste. Vi har nu været sammen i 6 år, og det hjalp os rigtig meget at snakke sammen med en professional parterapeut, som kunne komme til bunds i vores interne problemer sammen.

Ikke nok med at det reddede hele vores forhold, så hjalp det os også til at blive bedre til at kunne snakke med hinanden. Jeg havde det præcis som dig med fortvivlelse, og en frygt for at det eneste udvej var at gå hver til sit, selvom det var det jeg mindst ønskede.
Nu ved jeg ikke hvor i landet du befinder dig, men jeg benyttede mig af psykologen Anne-Marie Kjeldgaard i Helsinge, som har speciale i at håndtere parkriser - det var en helt speciel oplevelse, der virkelig har hjulpet os i den rigtige retning. Det har uden tvivl været med til at gøre vi er, hvor vi er i dag.

Håber det bedste for jer, og at min egen erfaring kan hjælpe jer!
AmandaL

AmandaL

14 indlæg
Deleted