1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han har ikke samme behov for kontakt :|

Han har ikke samme behov for kontakt :|

Træet

Træet

35 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den, at jeg ser en fyr som ikke har samme behov for kontakt som mig. Jeg kan rigtig godt lide, at skrive sammen om aftenen, ikke nødvendigvis om det helt store, bare små ting og hvad man har lavet i løbet af dagen. Det giver mig også en fornemmelse af at vi faktisk har noget, og ikke bare er venner som har kontakt nu og da. Problemet er bare at den fyr jeg ser, han har ikke samme behov. Han er ellers virkelig skøn, en som jeg virkelig kan være mig selv sammen med, vi griner så meget sammen og så er han den eneste, indenfor de seneste år, som jeg har kunne se som "kæreste-materiale". (Jeg har været meget glad for min status som single ellers). Kort sagt er han lige mig. Og jeg ved at han også rigtig godt kan lide mig. Jeg sagde til ham igår, at jeg ikke kunne lide når der gik flere dage imellem vi havde kontakt. Han sagde at han nok skulle lave om på det. Men er lidt i tvivl om det så også sker. Og hvis ikke, er det så en god ide at nævne igen eller skræmmer jeg ham væk? Jeg ville jo gerne at han gør det af lyst, og ikke bare fordi jeg siger det. Omvendt ved jeg ikke om jeg overdriver. Her er denne skønne fyr, og så kan jeg ikke bærer over med, at han ikke er skrive typen... Jeg er nok også bare vant til, at fyre skriver og skriver tit. Har i datet en tilsvarende fyr, og kan i måske fortælle mig hvad i gjorde/hvordan i havde det med det? :-)
Træet

Træet

35 indlæg
  • Skrevet
P.s. vi ser hinanden 1-2 gange om ugen lige pt.
vaniljestang

vaniljestang

308 indlæg
  • Skrevet
Det er svært når man ikke har det samme behov for kontakt. Jeg har prøvet at date en fyr som slet ikke brugte sms til andet end "køre om 10 min" eller sådan nogle småting. Til gengæld ringede han hver dag istedet. Det var lidt frustrende, for jeg synes også det er hyggeligt at skrive om aftenen hvordan dagen er gået osv. Jeg prøvede at sige at jeg synes det kunne være hyggeligt hvis vi skrev lidt, men hver gang jeg skrev en sms, ringede han op. Han gad simpelthen ikke det sms sjov. Så det måtte jeg jo acceptere. Jeg vænnede mig til det efter lidt tid. Har du prøvet selv at starte samtalen? Isåfald, svare han så? - For hvis han ikke er typen der skriver så meget, så må det jo bare være dig der starter samtalen. Man kan jo ikke sådan lave om på andres tlf vaner og nogen er bare ikke til alt det skriveri. :-)
Træet

Træet

35 indlæg
Vaniljestang: Så du kunne godt leve med det? For jeg er i tvivl om jeg kan. Omvendt tænker jeg at det er ærgerligt, hvis det er det som skal ødelægge det, at jeg ikke skal være så kritisk, for der vil altid være noget - så hvis en fyr er god til at skrive, så kan han måske ikke sjov. Altså hvis du forstår. At det måske er lidt umodent. Men åh hvor jeg bare synes det er rarest når man kan skrive og hygge med det. Ja, han svarer når jeg skriver. Måske går der lidt tid, men han svarer altid.
vaniljestang

vaniljestang

308 indlæg
  • Skrevet
Ja, altså for mig er det ikke det vigtigste. Jeg kan jo ikke tvinge ham til at skrive :-) Dog ville jeg ikke kunne leve med hvis vi ikke havde samme behov for at ses. Det har jeg også prøvet. Jeg vil gerne at man kan ses 2 gange om ugen hvis man sover sammen de dage. Hvis det kun er nogle timer, så gerne 3 gange om ugen. Hvis en mand kun vil ses 1 gang om ugen, så ville jeg hellere undvære. Selvf. Er der travle perioder, det respektere jeg også, men sådan i gennemsnit 2-3 gange om ugen har jeg brug for. Men sådan er vi jo forskellige med hver vores ting :) Hvis det betyder meget for dig, synes jeg godt du kan nævne det overfor ham. Hvis ikke der sker noget ved det, så ville jeg enten se om jeg kunne acceptere det og hvis ikke, må man jo gå. Det måtte jeg fx med ham hvor vi ikke havde samme behov for at ses. Men i første omgang ville jeg nok bare være den der startede samtalen :)