1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han snorker...

Han snorker...

Mulle

Mulle

31 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i et ret nyt forhold med en rigtig sød fyr, der desværre snorker helt vildt voldsomt.. Jeg har aldrig sovet sammen med nogen, hvor deres snorken totalt afholdt mig fra at sove. Han er lidt overvægtig, hvilket nok også er noget af grunden til snorken. Når vi sover ved ham, er jeg simpelthen nødt til at sove i et andet rum ellers får jeg ikke lukket et øje, men den mulighed er der ikke når vi er ved mig.. Han snorker desværre uanset hvilken stilling han sover i, og han skifter stilling ret ofte.. Han er i gang med at tabe sig, men det hjælper jo ikke på hans snorken med det samme (og man kan jo ikke vide om det overhovedet gør) Hjælp, hvad gør vi? For det er fandme trist at være nyforelsket og sove i separate værelser!
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Man bliver vanvittigt af det. Har prøvet det samme og vi måtte sove hver for sig, men det er så svært at tage på hotel sammen etc. Man kan få nogle støbte ørepropper, der koster 1000kr eller sådan noget. De tager det meste men ikke alt, fordi man "hører igennem sit kranie" også. Han kan blive opereret for det, og det hjælper de fleste. Men det er sygt irriterende og virkelig usexet.
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Har han været til lægen for det? Når du siger han snorker voldsomt kunne det godt være søvnapnø.
Mulle

Mulle

31 indlæg
Det gør man netop! Han har det rigtig dårligt med det, men et eller andet sted er det jo ikke noget han styrer.. Det er bare frustrerende, ikke at kunne ligge sammen... Jeg må kigge på de ting du nævner, tak!
Mulle

Mulle

31 indlæg
Det ved jeg ikke om han har. Jeg må spørge ham..
poell

poell

338 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender det alt for godt! Min kæreste snorker meget højt, hele natten og uanset hvordan han ligger. Jeg sagde at han skulle tage til lægen, som fortalte ham at hans snorken var mild og at han kun snorkede på ryggen. Hvilket på ingen måder er rigtig, så den læge kunne man ikke bruge til noget. Hans snorken et så slemt at han har vækket vores roomies kæreste 😂 På et tidspunkt blev jeg så sindsyg af det, at jeg sov på sofaen hver nat. En gang imellem byttede vi så jeg også kunne ligge i en god seng og få en god nat søvn. Det gjorde vi i et par måneder men ligesom dig vil jeg jo gerne sove med min kæreste. Jeg har nu købt nogle billige ørepropper i Matas. De gule som alle vidst kender og det fungere super godt. Jeg bliver endelig ikke forstyrret af hans snorken og vi kan sove sammen igen.
gitte345

gitte345

473 indlæg
Hvis du gule kan tage lyden, så snorker han ikke vildt højt:) Min eks snorkede så højt, at man slet ikke kunne fornemme, at man havde ørepropper i. Det var seriøst som et tog, der kørte forbi.
poell

poell

338 indlæg
Ork jo det gør han! Hvis du kan vække mennesker i et andet rum med din snorken, så snorker du altså højt. Jeg kan da også stadig høre ham med de gule i, det er bare ikke et lydniveau der genere mig. Jeg har tilgengæld haft ørepropper der var dyre og de hjalp ikke en skid. De gule har helt klart fungeret bedst for mig.
gitte345

gitte345

473 indlæg
Ok, så kan jeg bedre forstå det.
Mulle

Mulle

31 indlæg
  • Skrevet
Tak for rådene! Altså han snorker vist okay højt, det er mere bare at han snorker i en mere eller mindre konstant rytme hele natten uanset hvordan han ligger.. Må prøve nogle ørepropper vist!

Mest populære tråde