1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han vil holde mig hemmelig

Han vil holde mig hemmelig

JosefineDN

JosefineDN

4 indlæg
  • Skrevet
Kære alle 

Jeg har et problem med en fyr jeg ser. Det hele ligger sådan at vi har været sammen i 8 måneder on and off, vi har været kærester, i ca. 2 måneder men slog så op da han følte jeg kom for tæt på. Vi aftalte så senere hen at begynde at ses igen, men så skulle der ikke være nogen som kendte til det indtil vi havde fundet ud af om det skulle være os. Men nu ligger det hele sådan at jeg er blevet inviteret med på familie rejse og han vil gerne have mig med, men der kommer så nogle krav jeg har det lidt svært med at forstå. Han siger at hvis jeg skal med må der ikke komme nogen billeder ud på facebook og vi skal stadig holde os hemmelig. Jeg skal faktisk lyve til alle mine venner om hvor jeg er henne og hvad jeg skal. De eneste som må få noget afvide er mine forældre. Hans grund til at ingen må vide det er at han føler sig presset til at skulle blive min kæreste, og at han ikke føler vi kan tage det i vores tempo. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op, for jeg holder jo af ham, men jeg ved heller ikke om jeg kan udsætte mig selv for alt det her. Og kan i bund og grund ikke forstå hvorfor han vil holde mig hemmelig, vi har været sammen i en måned nu, og han burde vel i bund og grund vide hvad han har lyst til nu? Jeg kan bare mærke jeg har brug for hjælp fra jer, så håber i har lidt gode råd til hvad jeg skal gøre. :-) 
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Direkte sagt: ud med ham! Det næsten som om han skammer sig over dig. Du skal aldeles ikke gemmes væk på en ferie!
Celnixo

Celnixo

5 indlæg
  • Skrevet
Hold da op... Det lyder dramatisk! Jeg ville sætte mig ned med ham og fortælle ham, at enten er han klar til at folk kender til jeres forhold, eller også er det slut. Det kan ikke være rigtigt, at du ikke må fortælle dine venner og veninder om det. Jeg synes virkelig det lyder underligt, og mit hoved bliver fyldt med alle mulige scenarier til, hvorfor han skulle ville holde det skjult... Ingen af dem er gode.
Trætafdet

Trætafdet

14 indlæg
  • Skrevet
Enig med Celnixo! Hvis man ikke engang må fortælle sine venner/veninder man skal på ferie sammen er der noget helt galt. Det er også dumt at begynde at lyve for dem, for at behage en der ikke engang er sikker på om han vil dig? Det virker som om at han tror hvis han gør det offentligt så SKAL i være sammen for evigt, sådan er det jo ikke. folk går fra hinanden hele tiden (-: Jeg ville stille et ultimatum, enten er det et forhold folk må vide, eller er det intet forhold overhovedet. Hvem gider også have en kæreste man ikke må fortælle nogle om.. en af de dejlige ting ved det er da at fortælle og snakke om ham (-:
JosefineDN

JosefineDN

4 indlæg
  • Skrevet
I har fuldstændig ret, jeg burde nemlig ikke holdes hemmelig. Og jeg føler nemlig også selv det sætter mange negative tanker igang. Jeg takker mange gange for de gode råd og jwg har i den grad fået et finger peg til hvad jeg skal gøre. Tusind tak alle sammen. ☺️
Celnixo

Celnixo

5 indlæg
  • Skrevet
Sådan skal det lyde! Håber det går dig godt <3
JosefineDN

JosefineDN

4 indlæg
Mange tak, håber jeg også. <3
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Hvordan gik det? :)

Mest populære tråde