1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Har I selv skulle gøre meget for at møde en kær...

Har I selv skulle gøre meget for at møde en kæreste, eller kommer de selv forbi?

anna1

anna1

102 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ja, jeg vil høre, om I selv har skulle gøre meget for at finde en kæreste, eller om det bare er kommet af sig selv? Jeg synes tit, andre jeg kender bare lige er til fx en fødselsdag, på en enkelt kursus- dag eller noget, og så møder de en, som gerne vil være kærester...... Ved andre jeg kender, går der ofte blot et par måneder.... Jeg møder ikke bare sådan lige en, jeg har altid selv skulle gøre noget aktivt, fx profil på nettet eller noget.- OG hvis jeg møder nogen på den anden måde kan der gå ÅR mellem. Hvordan er det for jer andre?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
Jeg mødte min kæreste ved et tilfælde, men jeg synes absolut selv at jeg 'arbejdede for det'. Jeg var i byen i hans by, 120 km fra min egen, med en gammel ven som længe havde prøver at lokke mig i byen deroppe. I løbet af aftenen så jeg ham som jeg er kærester med i dag og tog initiativ til at snakke med ham. Da aftenen gik på hæld spurgte han om mit nr og fik det. Hvis jeg ikke havde taget initiativ var vi aldrig faldet i snak - han viste sig at være alt for genert til nogensinde at tage kontakt til en pige. I dag har vi været sammen i 4,5 år.
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror ikke at folk fortæller, at det har været arbejde for dem, selvom de beskriver det som om, det har været nemt.
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Det er jo helt op til tilfældighederne og hvor man er. Jeg boede på et skolehjem da jeg mødte min kæreste - derfor var der mange mennesker omkring mig så det gør da arbejdet lidt lettere - jeg flirtede med et par andre mænd før jeg fandt ham men dynes ikke det var 'hårdt arbejde'. Hvis man kun sidder derhjemme er det jo klart man ikke sådan lige møder nogen - jeg er selv meget inadvendt og ville ikk sådan lige have mødt nogen hvis det ikke var for hvor jeg boede på lige det tidspunkt.
existencia

existencia

453 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
For mig kom det egentlig meget af sig selv. Vi mødtes tilfældigt til en fest, hvor vi faldt i snak grundet fælles venner. Nogle dage efter mødtes vi tilfældigt i cykelskuret på skolen efter endt skoledag, hvorefter vi fulgtes hjem og aftalte at se film sammen om aftenen. Derefter blev vi ret hurtigt kærester, og har nu været sammen i 13 år.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
 • Skrevet
Min nuværende kæreste tog jeg kontakt til I byen en morgen. Og vi har været sammen i 3 år. Førhen har det været nettet og efterskole og bylivet. Jeg synes det har været blandet. Men hvis du søger en, så gør din ting. Intet kommer forærende medmindre du er opsøgende i hverdagen.

Seneste tråde