1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Har svärt ved at min käreste var fuld pä Diskot...

Har svärt ved at min käreste var fuld pä Diskothek uden at jeg var med

Tommelise

Tommelise

73 indlæg
 • Skrevet

Hej Piger.

Jeg skriver fra en Laptop uden danske bogstaver, altsä skal i ikke undre jer over bogstaverne

For at korte det hele noget af, begynder jeg med at fortälle at min käreste normalt aldrig gär pä Diskothek. Han gär meget tit du og drikker, men det foregär i Pubs, hos en ven hjemme eller pä bodegaer.. da vi i Päsken var pä besög hos hans foräldre som bor mange timer väk og skulle overnatte hos dem, mödte vi om aftenen ved en baalfest nogen af hans gamle venner som han ikke havde set i et stykke tid. Da jeg troede at vil skulle hjem, sagde min ven at jeg skulle gä hjem sammen med hans foräldre alene for han ville nu pä mannetur med hans venner. Jeg sagde at det synes jeg var meget tarveligt af ham bare at sende mig hjem naar vi var hos hans foräldre pä besög. At det ville jeg blive ked af. Om han ikke kunne tage mig med, nu naar han selv havde bedt mig om at komme med for at besöge hans foräldre.. Det ville han ikke, sagde at jeg skulle gä hjem, for det var kun en Manneaften..han ville ikke väre den eneste der ikke tog med.. Hvordan jeg lige havde det med det, var desvärre ligemeget for ham.. Vi er begge i slutningen af tyverne, altsä ikke nogen Teenagere..Jeg gik skuffet og rasende over at havde sendt mig väk med hans foräldre hjem.. Han sagde til mig at de ville gä til päskeparty pä et Diskothek i närheden Jeg elsker at feste og var bare sä skuffet og vred,, Han havde jo lovet mig en hyggelig päske sammen. Jeg skal sige dertil at min käreste drikker sig fra sans og samling när han er i byen., til han hverken kann gä eller stä..

Jeg lä sä hele natten i sengen hos hans foräldre og vidste at han kanonfuld morede sig pä et Disko med en gruppe Singles. Den ene kender jeg af gutterne, han pröver pä at score enhver Dame der kommer i hans närhed.. Jeg havde det bare sä därligt med det.. Var ogsä bare sä ked af ,at det var ham skide lige meget at han bare lod mig tilbage selvom han sä hvor ked af det jeg var..

Han kom hjem klokken 6 om morgenen, sä fuld at han ikke kunne stä.. Han var därlig 3 dage efter, og jeg sad hele päske Söndag alene hos hans foräldre til han därlig stod op klokken 15, og sagde at sä meget havde han aldrig drukket Det alene siger alt..

Efter den nat har jeg bare sä svärt ved ikke at tänke pä hvad fanden han har lavet pä det Diskothek til klokken 6 om morgenen Jeg kann virkelig ikke forestille mig at han bare har siddet pä en bänk, helt artig og har drukket hele natten.. Normalt danser han aldrig, sä ved jeg ikke hvad fanden man laver hele natten pä et Diskothek?? Jeg spurgte ham da vi havde et kämpe skänderi om det, hvad de havde lavet.. Han sagde bare at de havde drukket sig skide fulde, ikke andet..

Jeg har bare sä svärt ved at stole pä en Mand der er sä fuld.. Man ved jo at hämningerne falder til nulpunktet när man er sä fuld. Jeg kann ikke finde tilbage til mig selv igen, hele tiden nager mistroen i mig, jeg kann ikke blive rigtig glad igen Da vi havde vores kämpe skänderi, bleb han ved med at sige at det ikke kunne väre rigtig at jeg ikke stolede pä ham, og at det mätte väre grunden til at jeg kunne blive sä sur over det.. Det var jo ikke kun grunden.. Grunden var at jeg synes det var utilgiveligt at han bare sendte mig väk, som en dum tös der ikke var önsket ved hans side den aften.. Han forstär bare ikke at det er svärt när man bliver sendt väk og ikke mä komme med,, og derefter ved hvor fuld han var pä et diskothek Jeg har lidt svärt ved at elske ham nu, jeg blev bare sä skuffet over det hele.

Nu er jeg bange for at han skal väre kommet pä den tanke at Disko var skide sjovt.. Jeg har mest lyst til at sige til ham, at han selvfölgelig kann gä du og more sig alene, det gör han meget tit, men at jeg ikke kann klare at han gär pä Diskothek uden mig när jeg ved hvor fuld han bliver. At han bliver nöd til at acceptere at jeg bare ikke vil have det, fordi jeg bare har det for därligt med det..

Mit spörgmäl til jer er, om jeg overhovedet kann tillade mig at stille det krav eller rettere sagt at sige til ham at der er min gränse altsä näet? Hvad gör jeg hvis han gör det alligevel, uden at tage hensyn til den eneste gränse jeg faktisk stiller när han gär du uden mig?

Der er gäet lidt Miss Marple op i mig, og jeg set nogen billeder pä nettet fra den Päskefest pä Diskotheket..De damer der er pä dansegulvet og sidder rundt omkring, har mere eller mindre brysterne hängende uden for töjet og sä videre..

Hvordan kommer jeg videre nu? Kann jeg sige til ham i fremtiden at Diskothek ikke kommer pä tale ? jeg tror faktisk at det vil blive enden pä vores forhold hvis han gör sädan noget igen Hvordan vinder jeg mit tillid tilbage? Jeg häber da virkelig at han ikke har kysset med nogen, men tvivlen nager sä meget i mig

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

For det første: hvis du ikke stoler på din kæreste, er jeres problem langt større som så.

Men som jeg ser på det: jeg var blevet RASENDE hvis min kæreste fik den pludselige ide at skulle på mandetur, når vi var hjemme og besøge hans familie og SENDTE MIG VÆK?! Jeg var blevet noget så gal over det svigt, han har udsat mig for og den ligegyldighed han putter over mig.
Det handler ikke om, at min kæreste ikke må tage ud og drikke hjernen ud, men jeg ville foretrække, at kunne vælge at blive hjemme, hvis det var hans tanke. Gider ikke tage med min kæreste på familiebesøg (hans familie bor også langt væk), hvis det er fordi han skal ud og fulde sig med gamle venner. Så vil jeg hellere være hjemme med mine venner og hygge mig.

Så det du skal være sur over er, det svigt han har udsat dig for. Til dels at han er en voksen mand, der ikke kan styre sin brandert.

Men det er begge problemer i kan kommunikere jer ud af.

Men hvis du er mistroisk overfor hans troværdighed, er problemet LANGT større end det svigt, han har udsat dig for. Du må gøre op med dig selv, hvad du egentlig helt præcis føler i denne situation

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Og du kan selvfølgelig ikke forbyde din kæreste at gå på diskotek uden dig. Det er muligvis din personlige grænse, men den begrænser hans frihed og det mister du ham helt sikkert på.
Hvis det i virkeligheden handler om, at du ikke stoler på ham, hjælper det ikke at forbyde ham alt muligt.

sevillaa

sevillaa

649 indlæg
 • Skrevet

Nu ved jeg ikke hvor langt væk de forældre bor, men jeg var altså taget hjem. Det var da tarveligt gjort. Har du overhovedet snakket med ham om det?
Og nej, det er ikke okay at forbyde ham det. Tænk hvis han sagde, at du aldrig måtte tage i byen uden ham - eller besøge dine veninder, fordi han ved ikke, hvad der foregår. Man skal ikke "styre" hinanden på den måde. Det handler om tillid, og det synes jeg du skal prøve at snakke om med ham.

LadyFox

LadyFox

11846 indlæg
 • Skrevet

Ingen tvivl om at det var røv tarveligt det trick han lavede med bare at tage i byen uden dig når i var på besøg hos hans familie - og det kan jeg så sandelig godt forstå at du blev sur over.

Men så stopper min forståelse også der - for nu vil du forbyde ham at tage på diskotek fremfor fordi du har brygget en historie sammen oppe i dit hoved om at han har været utro, selvom der umildbart ikke er noget der indikerer at det var tilfældet - for jo man kan så sagtens have en pisse sjov nat på diskotek uden at danse, uden at være utro sammen med sine single venner - også selvom nogen på stedet var letpåklædte. Du stoler ikke på ham, du vil begrænse hans færden grundet din mistillid, og du synes han har lavet en handling der ikke kan tilgives. Og du er villig til at ende jeres forhold hvis han en dag skulle få lyst til at besøge et diskotek med drengene igen - det kan man da ikke bygge et forhold på. At du ikke stoler på din kæreste er DIT problem, og noget du burde arbejde på -fremfor at sætte urimelige grænser på en anden persons vegne.

nellie.

nellie.

629 indlæg
 • Skrevet

Det her er anden tråd, du laver indenfor et par dage, hvor din kæreste opfører sig som et idiot overfor dig. Husker der var rigtig mange, der rådede dig til at forlade ham i den anden tråd, og jeg vil gøre præcis det samme:
Din kæreste er en røv. Han respektere dig ikke, og han er ligeglad med dine følelser. HVORFOR vil du spilde din tid på ham? Du kan få én moden mand, som respektere og tager hensyn til dig. Det er mig en gåde, hvordan nogen kan finde sig i så meget lort.

Hank op i dig selv, pak dine ting og vis at han begået son største fejltagelse ved at behandle dig grimt!

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Tommelise

Tommelise

73 indlæg
 • Skrevet

Hej igen.

Hans foräldre bor 4 Timer i bil väk fra os.... Ja, jeg fortryder ogsä meget at jeg ikke tog bilen og körte hjem.. Nu havde jeg selv drukket 3 Glas vin ved den baalfest, sä jeg ville ikke köre hjem lige da han gav mig den besked, der var klokken halv elleve om aftenen.

jeg ärgrer mig sä meget over at jeg ikke bare sov et par timer og sä körte hjem midt om natten. At jeg ikke satte ham en gränse.. han ville jo nok have forstäet havd det var for noget lort han havde lavet, hvis jeg bare havde väret väk da han kom hjem i hans brannert klokken 6.. Vi var oven i köbet i min fars bil, fordi min far ville göre min käreste en gläde da min fars bil er hans drömmebil.. Det var sä dumt af mig at jeg ikke körte hjem. Sä havde han jo bare kunne tage toget eller havde hoppet pä tungen hjem, det ville jo have väret hans Problem. Sä havde han nok forstäet at denne gang var han bare gaaet for vidt..

Ja, jeg har talt med ham om det, ellere rettere sagt vi har skändes sä väggene rystede Da jeg om Söndagen var trät af at side i stuen alene hos hans foräldre til klokken 3 om eftermiddagen, hvor hans mor stadig ikke forstod min skuffelse. gik jeg ind til ham.for at fä luft for min vrede og skuffelse. han var ogsä vägen men därlig

jeg talte stille og roligt til ham om hvor ondt han havde gjort mig ved bare at sende mig väk.og at man bare ikke gjorde sädan noget... Han blev fuldständig tosset, skreg og räbte af mig hvad fanden mit Problem var? Om jeg ikke stolede pä ham.. Jeg forklarede ham at det faktisk ikke havde noget at göre med det. Man at jeg fölte mig svigtet og ydmyget när han tager mig med pä besög hos hans foräldre og sä sender mig hjem foran forsamlet mandskab, fordi der dukker nogen venner op som han vil du og drikke med uden mig hele natten.. Det värste var at selv hans foräldre stod bag ham den aften., ved baalfesten. Hans mor blandede sig hele tiden da hun sä at jeg var meget imod at han bare sendte mig hjem.. Talte mig örene fulde om at jeg dog skulle lade ham gä med hans venner Jeg sagde til min käreste at det havde väret noget andet hvis vi havde väret hjemme.. Han vendte alting om, som om det var mig der var ändsvag Mente bare at sä slemt var det vel ikke at väre hos hans foräldre.. Han forstod ikke en skid af det hele, eller han lod som om det..Sä rejste han sig op og löb närmest du af värelset og knallede dören i bag sig med et brag.. Der sad jeg sä igen alene i en time... Resten af dagen talte vi ikke meget sammen. Min stemning var i kälderen.. hans mor gik mig totalt pä nerverne.. Hun blev ved med at sige at han da var kommet helskindet hjem.. Sädan noget mög at sige.. jeg ved slet ikke hvrofor hun blandede sig.. Jeg har i övrigt kun set hans foräldre 4 gange i de 9 Mäneder min käretse og jeg har väret sammen.. Derfor synes jeg at det var meget anmasende at hun blandede sig..

Da vi kom hjem näste dag, var jeg stadig säret og ked af det.. jeg var bare sä skuffet over hans opförsel og hans ligegyldighed over for mine föleleser.. da han märkede at jeg ikke ligefrem havde lyst til at have sex med ham, blev han igen sur og Diskussionen startede igen.. jeg ventede faktisk kun pä at de ord der lä mig pä tungen ville springe du af munden pä mig.. At han kunne pakke hans ting og forsvinde.. Sä vidt kom det dog ikke.. Jeg prövede at forklare ham at man da allerede som barn läre, at hvis man tager en kammerat med hjem og leje, sender man ikker den kammarat hjem, fordi der ringer en anden pä dören. Sä lejer man enden sammen alle tre eller man siger den sidst kommende fra... Sädan en opförsel som han viste mig var bare dybt särende og jeg fölte mig faktisk temmelig uönsket og uelsket i den Situation.. Vi kom aldrig videre i diskussionen, for han vil ikke forstä det.. Desvärre...Det var mig der var uforstäende efter hans mening..

Jeg har ikke noget imod at han tager i byen, gär med venner pä bar eller Bodega eller hvadved jeg.. bare det ikke er hver Weekend.. Med Diskothek har jeg et Problem.. Min käreste danser ikke, derfor ved jeg ikke rigtig hvad fanden han vil pä et Diskothek med en flok Kammarater der alle kun er ude pä at score damer.. När jeg sä oven i köbertved at han er sä fuld at han hverken kann gä eller stä eller tänke klart, ja sä löber filmen i mit hoved..

Det ärger mig ogsä at han aldrig nogen sinde gär du og fester med mig. At han aldrig tilbyder mig at komme med. Alle hans venner er ogsä den slags der ikke gider at have deres kärester med i byen, mange er ogsä single..Jeg elsker at feste. Med mig gär han i biffen eller gär mäske du og spiser 2 gange i löbet af 9 mäneder.. Sä snart det drejer sig om sjov og fest gär han kun alene du med hans venner.. Sidste gang vi var ude og feste lidt sammen var i December

Jeg mä nok pröve at fä tilliden tilbage til ham.. Det bliver bare ikke sä nemt..

Tommelise

Tommelise

73 indlæg
 • Skrevet

Jeg ved godt at han rigtig tit behandker mig därligt, og at mange mennesker nok ikke kann forstä at jeg ikke smider ham ud.. Problemet er at jeg stadig elsker ham.. Vi har jo ogsä dejlige og gode dage sammen.. Men jer der räder mig til at forlade ham, har jo nok ret.. han er en röv, meget tit.. Tit tänker jeg ogsä pä hvorfor han sä tit siger at han elsker mig, men samtidig sä tit er sä ligeglad med hvordan mine fölelser ser du.. jeg tvivler hele tiden sä meget, men min kärlighed til ham for mig til at blive..

Tommelise

Tommelise

73 indlæg
 • Skrevet

Nej, jeg har Ingen grund til at tro at han er mig utro.. När jeg nogen fä gange har gäet pä gaden med min käreste og hans bror, som ogsä altid deltager i deres Manneture, er jeg bare ikke sä glad for den mäde hans bror taler om eller til andre damer pä.. Hans bror er single og noget yngre end min käreste., og ville bare springe pä en hver dame der ikke havde gemt sig i träkronen.. Ligegyldigt hvem der kommer forbi, taler han höjt til min käreste om, om han lige sä de patter, og hvor läkker den ene eller den anden dame ser du.. Om de lige skal giver damerne der gär forbi Points pä en scale fra 1 til 10.. Konstant köre käften pä ham med sädan noget fis.. Endda sä höjt at nogen af damerne bare ryster pä hovedet.. När jeg tänker pä at min käreste er med ham pä Diskothek i en kämpe brannert, ja sä har jeg det bare ikke sä godt med det..