1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hjælp, jeg har en mørk og ulykkelig fremtid

Hjælp, jeg har en mørk og ulykkelig fremtid

Kvinder

Kvinder

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
lullu30

lullu30

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
missengmark

missengmark

12406 indlæg
 • Skrevet

Ja selvfølgelig er det da rimeligt at du stiller krav til din kæreste om at han ikke må flirte med andre på sin tur!! Wtf!
Jeg var blevet så sur hvis min kæreste sagde at han ville holde en pause, sådan set for at han kunne være sammen med en masse andre kvinder på hans tur! Ørj, den var ikke gået sammen med mig!
Bare det at han foreslår den løsning, det var nok til at jeg havde kylet ham ud!

Som du selv siger, så elsker du ham så meget at du godt kan holde dig fra andre mænd. Hvorfor kan han så ikke engang prøve at holde sig fra andre kvnder??

Hvor længe har I været sammen? Ærlig talt, så tror jeg ikke at en kæreste, der virkelig var vild med sin kæreste, havde bedt om en pause for at være sammen med en masse andre!

LivingLife

LivingLife

1319 indlæg
 • Skrevet

hvor lang tid har i været sammen???
stod faktisk i en lignede situation med min x. han skulle til thailand med en kammerat på ubestemt tid. spurgte så om han regnede med at være mig tro eller knalde rundt med en lille thailænder. han var så heldigvis ærlig og sagde at han sgu nok ikke kunne holde sig i skindet.. til at starte med accepterede jeg det. (var kun 17 år og vi havde kun være sammen 2 måneder)... men fik det så dårligt så gav ham så et ultimatum. tag af sted og du kommer hjem som single, eller bliv hjemme og hav Mig
han blev hjemme... hehe
du kan nok ikke bede ham om at droppe uddannelsen men synes ærlig talt han lyder som en rigtig skidt fyr. er 95% sikker på at hvis du sender ham derned så holder han ikke pikken i ro. håber det selvfølelig ikke for dig. jeg synes du skulle smutte fra ham selv om det vil være mega svært. men vil det ikke være sværere at være kæreste med ham og mens han "hygger" sig dernede så holder du dig pænt i ro herhjemme... på den måde vil han da i det mindste ikke være dig utro selv om det vil føles sådan

reverie

reverie

4012 indlæg
 • Skrevet

wow, jeg havde givet ham en kæmpe lussing og smidt ham langt væk. Føj.

louise.

louise.

937 indlæg
 • Skrevet

Ud med ham!

FrøkenT

FrøkenT

3603 indlæg
 • Skrevet

Han er da ikke værd at samle på!!

Han elsker dig jo slet ikke nok , når han bare vil holde 'pause' med dig mens han er væk - så han har chancen for at gøre lige hvad han har lyst til ..! Og helt ærligt, ski guide ? kunne han ikke ligeså godt tage til sunny beach når han du er igang? - Det handler jo ikke om meget andet end druk og sex !

FrøkenT

FrøkenT

3603 indlæg
 • Skrevet

Du gør virkelig livet surt for dig selv hvis du ikke smide ham ud af klappen med det samme!
Skal du gå herhjemme og være ked af det og tænke på ham i 5 mdr, mens han fester, drikker, er sammen med andre piger og ikke skænker dig en tanke ?
NEJ !!!

brug de måneder til at komme videre og glem ham !

Kvinder

Kvinder

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted

Mest populære tråde