1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hjælp, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Hjælp, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

simonesr

simonesr

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Mig og min kæreste har været sammen i 3 år og boet sammen i 2. Nu skal vi flytte (vi skal skrive under på onsdag) og jeg er bare blevet så meget i tvivl om hvorvidt vi skal blive sammen. Der er ikke som sådan noget galt med forholdet, men jeg tror bare ikke jeg har de samme følelser for ham mere. Han er mere blevet min bedste ven. Jeg går rundt og har ondt i maven, og kan slet ikke finde ud af hvad jeg egentlig føler eller vil. Det ene øjeblik er jeg sikker på, at jeg skal gå fra ham og det næste ved jeg det virkelig ikke. Jeg kan ikke finde ud af om jeg er bange for at miste ham fordi han er den "rigtige" eller fordi han er min bedste ven. Jeg tror stadig han har følelser for mig, og han virker helt sikker på forholdet. Han har stadig lyst til mig seksuelt, men jeg har bare ikke rigtig de følelser længere, og når jeg er ude i byen, så går jeg hele tiden og tænker på de andre fyre der er derude. Når jeg forestiller mig, at vi bliver sammen, så ser jeg egentlig en fremtid, som kunne være rigtig fin. Han ville være en god far og han er jo skide sød. Men samtidig så har jeg også sådan en forestilling om, at jeg på et tidspunkt finder en der er "bedre" end ham og som passer bedre sammen med mig. Vi er meget forskellige - han går meget op i teknologi (og studerer indenfor dette), mens jeg godt kan lide kunst, litteratur, politik og sådan. Så jeg synes ikke vi har så mange fælles interesser eller så meget at snakke om. Jo mere jeg skriver her, jo mere kan jeg jo godt se, at det måske ikke skal være os, men jeg har virkelig ikke lyst til at såre ham, og jeg kan som sagt heller ikke rigtig finde ud af hvordan jeg egentlig føler - kan ikke finde ud af hvordan det ville føles ikke at have ham som kæreste eller i mit liv. Please, er der nogen der har lyst til at kommentere eller komme med et godt råd?
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Ingen grund til at blive hængende hvis du er tiltrukket af andre mænd. Og nej, du kan ikke bare beholde ham som kæreste for senere at bruge ham til at avle på. Og hvis du virkelig mener at du kan finde en som er bedre end ham, holder du ham jo bare for nar ved at blive.
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
  • Skrevet
Synes ikke du skal holde ham for nar Det er tydeligt du ikke elsker ham
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg kan godt forstå at det er en svær situation, og det lyder som om I er blevet mere venner end kærester. Jeg synes at du skal fortælle ham om dine følelser, og så foreslå ham at I laver nogle af de samme ting, som I gjorde som nyforelskede. Tag ud at spise, lav aktiviteter sammen, tag på romantisk ophold mv. Og se om følelserne kommer igen. Ellers må I gå hver til sit.

Mest populære tråde