1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hjælp - kærestens fortid

Hjælp - kærestens fortid

tyson

tyson

7 indlæg
  • Skrevet
Hej Piger, Jeg er en fyr der elsker min kæreste overalt på jorden. Men, men, men.... Hendes fortid gør mig jaloux, vred og ked af det. Det ødelægger mit humør, hvis jeg bliver mindet om det og det får mig til at skabe dårlig stemning og ødelægge vores forhold. Jeg kan jo ikke lave om på hvilke kærester hun har haft, hvor mange hun har været sammen med, at hun har haft en trekant osv. Hvordan lader jeg vær med at blive påvirket af det, så jeg kan være den fantastiske kæreste jeg er, når jeg ikke tænker på disse ting? På forhånd tak!
Tænksomtype

Tænksomtype

4 indlæg
  • Skrevet
Årh kære du! Jeg ved præcis hvordan du har det, da jeg går igennem det samme lige nu. Jeg snakker med min kæreste om det, og gør selv aktivt en indsats for at tro på at det er mig han vil nu... Jeg tror desværre det er det eneste man kan gøre....
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet
Din kærestes fortid, er det der gør, at hun er den hun er i dag. Vær glad for dét. Hvorfor skulle det være et problem at hun har været aktiv før i mødtes? Du skal da være glad for, at hun nu har valgt dig at være det med. Så kan i altid snakke om at prøve ting, ingen af jer har prøvet før.