1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. HJÆLP - min kæreste har et slemt temperament

HJÆLP - min kæreste har et slemt temperament

Milly0711

Milly0711

6 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg er en ung kvinde på 20 med en dejlig kæreste på 30 - vi er meget forelskede i hinanden og kan snart fejre halv-års dag❤. Dog befinder jeg mig i den situation, at når min kæreste bliver sur på mig eller har drukket lidt for meget, er hans temperament bare ikke til at styre - og jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk er nået dertil, hvor jeg er begyndt at blive bange for om han mon kunne finde på at slå mig? Når han bliver sur, knytter han sine hænder, smækker sine hænder hårdt i bordet, råber sindssygt højt, peger mig dirrekte ned i ansigtet, slår på skabe, vægge og døre. Sidste gang at det skete, slog han sin hånd lige forbi mit ansigt og ramte døren bag mig. Når skænderiet er i gang og han begynder på alle de her ting, plejer jeg at gå en tur på en halv times tid, så han kan falde ned for sig selv - dog kræver det meget, da han Hver Evigt Eneste Gang skal bruge et godt stykke tid på at holde fast i mine arme og stille sig foran døren - han kan endda finde på at gå rundt og lede efter mig, når jeg først er gået. Men når jeg så har gået den tur og kommer tilbage, plejer han og være faldet ned også plejer han stille og roligt at fortælle mig hvorfor han blev vred/ked af det - og siger altid, at han vil arbejde på det og at han aldrig kunne finde på at slå mig. De eneste gange han har rørt mig, var ved at skubbe mig hårdt ned i sengen, to gange. Er der nogen som har prøvet noget lignende og skal jeg stole på at han bliver bedre til at styre sit temperament? Det skal siges at det har været MEGET slemmere da han var de 15-25 år og han har arbejdet meget med det siden. Dog er jeg jo bare virkelig ked af, at jeg kan mærke at jeg er begyndt at blive bange for at han slår mig en dag :-/
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det der ville allerede være over grænsen for mig. At han ikke vil lade dig gå og at han slår hånden ind i ting og sager. Jeg ville ikke tro på, at han ikke en dag slog mig. Tror bare jeg langsomt ville tænde af på ham og trække mig. Man går jo rundt konstant og er bange for "at provokere ham", og så er det jo allerede psykisk vold. Bed ham om at gå til psykolog.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
Det positive er,at han har selverkendelse psykologhjælp er dyrt,men synes det er værd,at forsøge.............
Schwarzkoch

Schwarzkoch

6 indlæg
  • Skrevet
Lyder som om han gennem frygt prøver at få kontrol med dig, hvis I er uenige om noget, eller han ikke får sin vilje, så får han vel disse "anfald"? Konsekvensen vil vel på sigt være at du føjer dig på forhånd for at undgå flere hysteriske anfald. Jeg tror bare han så vil stramme nettet i stedet, så det bliver bagateller der fremkalder det. Jeg er mand, og har aldrig nogensinde opført mig som du beskriver, også selvom jeg egentlig er hidsig af temperament. Mit råd til dig vil være at du virkelig skal tænke dig om, næste skridt han gør er givetvis at slå dig, han har jo allerede brugt magt overfor dig flere gange (og det er altså ikke normal opførsel du som kvinde må acceptere!)

gitte345

gitte345

473 indlæg
Helt enig
Vejletøsen

Vejletøsen

76 indlæg
  • Skrevet
Han kommer til at slå dig én dag..... Har selv været i et forhold med én sådan fyr som du beskriver - og han lovede hele tiden at blive bedre, men det blev kun værre og værre... Desværre må du droppe ham, hvis du er bange for at han vil gøre dig noget.

Mest populære tråde