1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hjælp til afklaring i diskussionen

Hjælp til afklaring i diskussionen

A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, jeg har snakket/diskuteret, med en af mine venner om dette er et tegn på om en pige kan lide dig. Baggrund i emnet: Skriver og snakker med en sød pige, jeg ved personlig ikke hvor mig og hende står med tager det som det kommer. For en uge siden skulle mig og pigen i byen sammen med hendes venner for 3 gang sammen på hendes "stam" sted, vi skriver sammen op til vi skal mødes og hun fortæller mig at hun flirter med folk når hun drikker, hvilket jeg godt ved. Der problemet I diskussion ligger i at min ven mener at hun skriver det fordi hun godt kan lide mig og ikke vil have jeg skal blive jalou når hun gør det med andre en mig, hvor jeg ikke helt forstår hvorfor hun skrev det og ikke tænker det er et tegn. Nogle der kan give lidt indside til løsning af denne lille diskussion :)
babycrew

babycrew

106 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror også det kan være for at teste din reaktion af, altså se hvordan du reagerer på det.. Så havde det været mig der skrev det til dig, så havde jeg haft noget interesse i dig..
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Ingen af os kan jo vide det. Den eneste der ved det er hende
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Folk udtrykker ting på vidt forskellige måder. Vi kan sidde her og sige, hvad vi tror, men det kan du ikke bruge til noget, da vi ikke er hende. Der er ikke nogen manual eller facitliste for, at hvis vedkommende siger X, så betyder det Y.