1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hjælp til mit forhold!

Hjælp til mit forhold!

Mille1992

Mille1992

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej tøser! Min kæreste er studerende og bruger alt sin fritid på at spille computer. Han kan virkelig bruge sådan 12 timer om dagen på det, og specielt når han spiller med andre sidder han bare og råber af skærmen. Jeg har sagt til ham at jeg bliver virkelig forskrækket og om vi ikke kan være lidt mere sammen. Jeg læser også, så vi kunne være virkelig meget sammen til hverdag, se film, netflix og bare hygge osv. Jeg vil bare gerne slappe af med ham, men han er ligeglad og siger bare at jeg skal blande mig udenom og lade være med at prøve at kontrollere ham. Vi har været sammen i næsten 3 år, i starten måtte jeg gerne være sammen med mine venner, men nu siger han at han ikke kan forstå hvorfor jeg vil bruge tid på andre end ham og at han synes at jeg skal blive hjemme hos ham. Han vil heller ikke have at jeg har nogen mandevenner for han siger at kvinder og mænd ikke bare kan være venner. Han er også ekstrem mandschauvinistisk. Han mener ikke at kvinder burde have lov til at køre bil og at kvinder bare er dummere end mænd, og at kvinder bare kun forstår følelser men at kvinder ikke forstår noget ”rigtigt”. Han er selv sådan meget klog, men hvis man bare siger en ting der er forkert griner han bare og bruger seriøst en halv time på at fortælle hvorfor man tager fejl. Og så vil han altid have sex, han vil have sex hver dag ellers bliver han vred. Han har også sagt at hvis jeg en dag ikke gider at have sex med ham jævnligt så finder han det et andet sted og det må jeg bare acceptere. Han presser også super meget på med analsex. Men han er også virkelig bare en god mand når vi er sammen, han får mig altid til at grine, og han kan også være meget romantisk (specielt i starten af vores forhold), og jeg vil bare bruge hele mit liv sammen med ham. Jeg elsker ham jo super meget, men hvad kan jeg gøre for at fixe det? Han vil ikke rigtig snakke om det, og det ender bare altid med at han råber af mig og siger at jeg er for nærtagende.
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Jeg var stået fuldstændig af på hans trussel om at være dig utro. Sikke en lowlife type du har fundet dig.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Han beder dig om,at blive hjemme med sig ignorerer dig,spiller 12 timer i træk,forskrækker,nedgør,truer med utroskab,kontrollerer,presser dig til analsex :-< kom væk han værdsætter dig ikke engang........
Louise93

Louise93

3 indlæg
 • Skrevet
Nu ved jeg godt at kærlighed gør en blind.. Men hvis din fyr virkelig er, som du beskriver ham, så synes jeg du skal slutte forholdet. Han lyder, (mildt sagt, sorry) som et kæmpe røvhul. Der findes andre fyre derude, der kan få dig til at grine, være romantisk i starten(det er de sgu alle sammen) og være en god mand - UDEN at true dig til sex, være mandschauvanistisk og forbyde dig drengevenner. Mit bedste råd: skil dig af med ham så hurtigt du kan, ligemeget hvor hårdt det end vil komme til at blive.
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
 • Skrevet
Vil du ikke hellere bruge hele dit liv sammen med én som lytter til dig og værdsætter dig og gør sig umage for dig? :)
Katze.

Katze.

457 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det gør mig sgu ked af, at læse, at din kæreste behandler dig sådan. ;( Han er IKKE det værd. Jeg ved godt, det er svært når man er forelsket og ofte blind.. Men du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at slå op. Slå op og nyd din tid alene. Den opførsel er dårlig for dig, og bryder langsomt dit selvværd. Kom væk derfra, og brug dine veninder til at få trøst for din sorg. Min veninde brugte 8 år med en mand, der minder om din kæreste. Det tog hende længe før hun indså, hvad der var på spil. Og den dag i dag 2 år siden bruddet, har hun det stadig skidt. Lav selvtillid, som hun arbejder på. Så kom væk!
Smilepigen

Smilepigen

13 indlæg
 • Skrevet
Han lyder forfærdelig. Ikke til at kommunikere med. For mig lyder det ikke som om han vil have hjælp. Gå fra ham, du er alt for god til ham.
culpa

culpa

561 indlæg
 • Skrevet
Jeg skal da lige love for at folk herinde bliver rådet til at gå fra deres kæreste. Nu har vi altså også kun hørt TS' side af historien.
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
Ville du selv være sammen med én som har sagt at kvinder er dummere end mænd og som har truet med at være utro hvis du ikke føjer ham og har sex med ham så tit han vil, selvom du ikke har lyst?
culpa

culpa

561 indlæg
Det kan jeg hverken bekræfte eller afvise. Vis mig en mand af den type, så skal jeg nok vurdere det. Jeg ville selv have meget svært ved at acceptere hvis min kæreste ikke ville have sex, eller havde en betydelig mindre lyst end jeg.