1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hjælpe en ven

Hjælpe en ven

A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, en af mine venner står med et problem. Har føler han ikke har afsluttet kapitelt omkring hans x, ikke fordi han kan lide hende mere men grundet at han den gang han slog op med hende ikke fortalte hende hvorfor fordi tingen gik skævt hurtigt mellem dem og han var faktisk syg og følte ikke for at fortælle hende det. Han ved bare ikke om man kan tillade sig at spørge om hun vil lige tag en snak nu hvor han vil fortælle det, 3 - 4 måned efter. Og jeg ved det slet ikke men han spørg mig stadig om man kan. Nogle råd man kan give vidre???
sweetyz

sweetyz

41 indlæg
  • Skrevet
Det kommer an på deres relation, synes jeg. Han skal gøre det for hendes skyld ikke for sin egen. Men han kan jo altid skrive en mail eller besked, hvor han skriver hvorfor han slog så pludselig op, forklarer alt! Og slutte af med at hvis hun har lyst til at snakke om det, vil han gerne mødes til en kop kaffe.
A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
De slutte som "venner" som alle gør siger han, jeg tror han gør det for hans egen og for hendes skyld, jeg snakker med nogle af hendes venner engang i mellem, skal lige understrege siger ingen ting til hverken dem eller ham om hvad den anden går og laver, men hun virker som om hun måske nok også har brug for det, for hvad jeg høre.