1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. husbond søger desperat forståelse

husbond søger desperat forståelse

Mrteddy

Mrteddy

2 indlæg
  • Skrevet
Hej piger jeg søger et råd og måske lidt vejledning. jeg vil starte med jeg og min hustru er gift på 3 år og været sammen i 7 år i januar måned kom hun en dag og sagde hun ikke længere ønsker børn fordi hun hellere ville feste og have det sjovt med vennerne jeg tænkte dette var måske bare en fase så jeg lod hende feste have det sjovt støttede hende brokkede mig ikke gjorde som jeg mener en husbond burde gøre. for cirka 3 uger siden kommer hun så og siger til mig ud af det blå at hun vil skilles dette er 3 dage før jeg rejste til kina på en længere studie tur jeg får afvide jeg intet har gjort forkert og jeg har været en god mand men hun trænger til at feste have det sjovt og være en fri fugl at det er hende den er gal med. Jeg ønsker ikke at give op på min kone da jeg mener det løfte jeg gav i kirken er stærkere end noget andet. Jeg elsker hende mere end noget andet hun har altid været min største glæde og stolthed men nu er hun min største sorg. Jeg spørger nu jer hvad kan få en kvinde til at droppe alting for at feste og have det sjovt? Er der noget i tænker jeg kan have gjort forkert for at undgået dette. Når alt røgen er lettet og jeg føler at jeg kan komme videre hvordan har i kvinder med at date en der er skilt personligt, skammer jeg mig over skilsmissen da jeg føler jeg har svigtet mit løfte fra kirken. Håber i kan hjælpe på forhånd tak.
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Nu ved jeg ikke hvor gamle I er, men kan det være en midtvejeskrise? 
Og du har intet at skamme dig over :) Du har jo ikke brudt dit løfte, det var din kone der ville skilles, og da man ikke kan styre andres handlinger, så har du intet gjort forkert for at bryde løftet :)
Beautylove

Beautylove

190 indlæg
  • Skrevet
Det lyder godt nok underligt, synes din kone burde vente lidt med at gå i gang med en skilsmisse så hun er helt sikker (det ikke ligefrem en beslutning man tager sådan lige) - ved heller ikke hvad reglerne er med om man skal være sepererede lidt tid før man må blive skilt. ------ Jeg kan på en måde godt forstå at hun kan have brug for at feste og sådan, hvis hun ligesom aldrig har gjort det før - jeg har selv lidt sprunget det over da det ikke lige var mig da jeg var teenager og så har jeg været i forhold meget. --- jeg tænker dog gerne 'er det det værd at ødelægge mit forhold for et par år med fest og meningsløs flirt' og svaret er gerne nej. Det overrasker mig meget at din kone er nået helt til at blive gift, hvis forholdet åbenbart ikke er mere værd end fest. Jeg mener man kan jo ellers stadig feste selvom man er i et forhold, det er bare flirt og sex der er et no-no (medmindre man er i et åbent forhold - men det lyder det ikke til at i er). ---- jeg synes lige hun skal tænke sig godt om (det kan du jo uheldigvis ikke helt styre). Ang. dit andet spørgsmål så synes jeg ikke du har noget at skamme dig over, hvis en kvinde dømmer dig på at du har været skilt frem for din personlighed er hun alligevel ikke det værd, især når det ikke var dit valg - det eneste der kan skramme fremtidige dates væk er nok hvis du ikke er kommet dig over bruddet
Mrteddy

Mrteddy

2 indlæg
  • Skrevet
vores alder er jeg er 31 og hun er 26 . jeg snakkede med hende igår fra kina og der spurgte jeg hende om hun stadig var sikker på hun vil skilles og det var hun. hun har festet ret vildt i sin ungdom jeg har hjulpet hende med lektier øvet engelsk osv så hun kunne komme igennem en uddannelse men nu virker det til hun vil smide alt væk på fest og farver har aldrig rigtig sat grænser andet end hun ikke måtte være sammen med andre da jeg ikke mener man skal spære folk inde eller ændre dem. dog har jeg brokket mig lidt over at der ryger 1-2 flaske morgan hver fredag og lørdag og man så ikke møder på arbejde mandag. jeg kan ikke se logikken i hvordan man vil bytte tryghed en person der elsker og vil gøre alt for en til at feste og have det sjovt. men er glad for at høre i ikke mener jeg bør skamme mig! hjælper lidt på det
laurabs

laurabs

398 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker, at I har fundet sammen og blevet gift meget tidligt. I dagens Danmark er det trods alt ret tidligt at blive gift som 23-årig, så jeg tænker, at hun har brug for at komme ud og feste og føle sig ung, mens hun stadigvæk er det. Det kan være svært at forstå, at man gerne vil bytte tryghed for fest og farver, men det er nogle gange det, man har brug for, når man er ung. Det er den forklaring, jeg kan finde. Du skal i hvert fald ikke skamme dig over at blive skilt. Rigtig mange bliver jo skilt, så det er vist de færreste, der tænker, at du har svigtet dit løfte i kirken. Det ville jeg i hvert fald ikke. Mit bedste råd er: Hvis du elsker hende, sæt hende fri. Du skal ikke forsøge at holde hende i ægteskabet med dig, men lad hende derimod gå sin egen vej og så vil hun måske en dag vende tilbage til dig.

Mest populære tråde