1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hvad er pointen med Ghosting?

Hvad er pointen med Ghosting?

Junelune

Junelune

6 indlæg
 • Skrevet
Hej søde mennesker. Jeg har datet en fyr der jeg virkelig blev forelsket i, og det hele var ret intenst mellem os. Indtil han pludselig begyndte at trække sig tilbage og til sidst begyndte med ghosting. Jeg tager selvfølgelig de hints han sender, og det hele er svært da jeg blev vildt forelsket i ham. Det jeg faktisk slet ikke forstår er hvad der er med Ghosting og faktisk ikke lige sende en besked og fortælle at han havde mistet sine følelser eller synes efterhvert det ikke var den store kemi ligevel? Haver I nogle tanker om det at pludselig begynde at ghoste en du har truffet?
Octavia

Octavia

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej junelune. Fra min egen personelige oplevelse har jeg prøvet noget lignende. Han var simpelhen så sød og selvfølgelig faldt jeg pladask for ham. Vi skrev lidt frem og tilbage, men syntes aldrig jeg kunne få ham til at åbne op for mig. Tilsidst svarede han mine beskeder med kun et ja eller nej. Dette gjorde han ikke i starten - for der virkede han faktisk interesseret. Det der gik galt ved mit “forhold” til ham, var nok at jeg var for villig. Altså jeg gav alt for meget af mig selv, og han kunne tydeligt mærke at jeg var interreseret i ham. Og jeg er ked af at sige det, men mænd elsker jagten. De “jager” somregel altid det der er uopnåeligt og går efter det der skal kæmpes for. Det er trist, men sandt. Kunne dette måske være tilfældet med dig og ham? Altså at du har været lidt for villig og frembrusende?... ellers vil jeg råde dig til at skrive til ham hvad du føler inden der er for sent. Jeg fortryder at jeg ikke gjorde. Har stadig ikke fået den afslutning jeg burde have haft, og det resulterer i at han stadig fylder i mit hoved. Mit råd er at skrive hvad du føler!! Mange knus herfra :)
Junelune

Junelune

6 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tak for dit svar, og er ret betryggende at der ikke er kun mig der oplever at blive ghostet :) Jeg er ved at komme over han, og vil ikke fortsætte at træffe ham om han pludselig tager kontakt. Han åbnede sig for mig, og fortalte mig ofte hvor dejlig jeg var og hvor hyggelig det var at tale med mig. Det var ret intenst for både ham og mig. Men jeg er ved at komme over ham, og kan desværre ikke stole på hvad han siger om han en gang kommer tilbage til mig og beder om undskyldning. Er lige frustreret over at der er noen (uafhængig av køn), virker bange for lige at sende send besked. Men absolut, jeg kender mig igjen i at måske gi for meget af mig selv. Har nok aldrig forstået det dating spil mange mener er den korrekte vej at blive kæreste med en mand.
laurabs

laurabs

398 indlæg
 • Skrevet
Det er bestemt ingen undskyldning, men forklaringen er nok netop det, at I kom tæt på hinanden og det blev så intenst. Det er nok pludselig blevet for meget for ham/for seriøst, men han kunne ikke finde en god forklaring på, hvorfor han ikke længere var interesseret i dig. I stedet for at give dig klar besked valgte han så i stedet at ghoste dig - det er trods alt nemmere, selvom det selvfølgelig er døduretfærdigt! Sådanne folk kommer man jo desværre til at møde engang imellem, men det er bare op på hesten igen!
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Han var nok bare ikke så interesseret, når det kom til stykket. Dog synes jeg ikke man skal ændre på sig selv og blive mere kostbar, bare fordi man har oplevet lunkne fyre. Den dér med, at mænd er "jægere", køber jeg ikke. For så ville ingen mand jo kunne være i et forhold. Vi er andet end resultater af evolutionen - og heldigvis for det :) Finder du en mand, som virkelig vil dig, så vil alle de "dating mindgames" ikke være relevante overhovedet.
Junelune

Junelune

6 indlæg
Tusind tak for dit input :) Var faktisk første gang jeg oplevede at blive ghosted af en jeg virkelig faldt for. Men når han ikke lige kan gi mig besked om hans manglede interesse for at træffes længere, er han hellere ikke ham jeg ønsker at være i et forhold med. Kedeligt at opdage det den hårde vej.
Junelune

Junelune

6 indlæg
Tak! Endelig en der deler min oppfatning af det her dating spil. Selfølgelig skal man slet ikke kaste sig over en anden person, men den regel gælder vel for alle dele af samfundet. Men oplever og erfarer at der er mange piger der mener man skal se på dating spil som et hvilket som helst brætspil og fulge "reglerne" helt bestemt.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
 • Skrevet
Ork ja, har prøvet det flere gange. Mine veninder ligeså. Jeg ved simpelthen ikke hvad det er for noget. Det er en latterlig opførsel. Jeg tror bare mænd TROR at vi fatter et hint, og det er bedre sådan end at sige det. Jeg tror ærligt ikke de tør sige de ikke er interesseret alligevel. Især hvis de selv har været meget på, sagt en masse søde ting og virkelig gjort os vilde i varmen. Jeg tror faktisk at en del af de mænd der gør det, HAR været interesseret men så senere måske har været liiiidt for hurtige og det pludselig er blevet for seriøst og de så mister interessen igen. Jeg tror min veninde har været ude for de værste af dem alle. En mand som virkelig var gentleman! Inviterede hende ud flere gange om ugen, hentede hende, kørte hende hjem osv. De havde først sex efter 3 uger, hvor de havde været ude sammen 1-2 gange om ugen. Han præsenterede hende for sine venner, fortalte hende at han var ved at købe hus men at hun skulle med ud og se det og "godkende" om hun også kunne bo der på sigt.. Gav hende hav af komplimenter og sagde han var så vild med hende... Lige pludselig en dag efter halvanden måned hørte hun intet. Han plejede at skrive/ringe hver dag. Dagen inden havde han været helt normal og inviteret hende ud, men pludselig var han bare væk. Hun ringede og skrev i flere uger uden lyd. Tog hjem til ham og bankede på til sidst fordi hun var helt nervøs for der måske var sket noget. Han åbnede ikke. Han havde blokeret hende fra facebook og tlf. Hun tog så ud på hans arbejdsplads en 3 ugers tid efter, hvor han blev stiktosset på hende over hun var kommet der. Senere samme dag skrev han at han ikke kunne forklare hvad der var sket, men at han bare ikke havde interesse i hende længere og hun ikke skulle kontakte ham. Virkelig virkelig underligt!!!! Den havde ingen af os set komme. Dem jeg selv er blevet ghostet af har ikke været ligeså intense som ham min veninde var ude for. Det var mere at vi sås, skrev og han langsomt træk sig. Fx ved ikke at skrive så meget, ikke så hurtigt, havde "travlt" og så til sidst ikke at svare.