1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvad er pointen med Ghosting?

Hvad er pointen med Ghosting?

Junelune

Junelune

1 indlæg
  • Skrevet
Hej søde mennesker. Jeg har datet en fyr der jeg virkelig blev forelsket i, og det hele var ret intenst mellem os. Indtil han pludselig begyndte at trække sig tilbage og til sidst begyndte med ghosting. Jeg tager selvfølgelig de hints han sender, og det hele er svært da jeg blev vildt forelsket i ham. Det jeg faktisk slet ikke forstår er hvad der er med Ghosting og faktisk ikke lige sende en besked og fortælle at han havde mistet sine følelser eller synes efterhvert det ikke var den store kemi ligevel? Haver I nogle tanker om det at pludselig begynde at ghoste en du har truffet?
Octavia

Octavia

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej junelune. Fra min egen personelige oplevelse har jeg prøvet noget lignende. Han var simpelhen så sød og selvfølgelig faldt jeg pladask for ham. Vi skrev lidt frem og tilbage, men syntes aldrig jeg kunne få ham til at åbne op for mig. Tilsidst svarede han mine beskeder med kun et ja eller nej. Dette gjorde han ikke i starten - for der virkede han faktisk interesseret. Det der gik galt ved mit “forhold” til ham, var nok at jeg var for villig. Altså jeg gav alt for meget af mig selv, og han kunne tydeligt mærke at jeg var interreseret i ham. Og jeg er ked af at sige det, men mænd elsker jagten. De “jager” somregel altid det der er uopnåeligt og går efter det der skal kæmpes for. Det er trist, men sandt. Kunne dette måske være tilfældet med dig og ham? Altså at du har været lidt for villig og frembrusende?... ellers vil jeg råde dig til at skrive til ham hvad du føler inden der er for sent. Jeg fortryder at jeg ikke gjorde. Har stadig ikke fået den afslutning jeg burde have haft, og det resulterer i at han stadig fylder i mit hoved. Mit råd er at skrive hvad du føler!! Mange knus herfra :)
Junelune

Junelune

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tak for dit svar, og er ret betryggende at der ikke er kun mig der oplever at blive ghostet :) Jeg er ved at komme over han, og vil ikke fortsætte at træffe ham om han pludselig tager kontakt. Han åbnede sig for mig, og fortalte mig ofte hvor dejlig jeg var og hvor hyggelig det var at tale med mig. Det var ret intenst for både ham og mig. Men jeg er ved at komme over ham, og kan desværre ikke stole på hvad han siger om han en gang kommer tilbage til mig og beder om undskyldning. Er lige frustreret over at der er noen (uafhængig av køn), virker bange for lige at sende send besked. Men absolut, jeg kender mig igjen i at måske gi for meget af mig selv. Har nok aldrig forstået det dating spil mange mener er den korrekte vej at blive kæreste med en mand.
laurabs

laurabs

373 indlæg
  • Skrevet
Det er bestemt ingen undskyldning, men forklaringen er nok netop det, at I kom tæt på hinanden og det blev så intenst. Det er nok pludselig blevet for meget for ham/for seriøst, men han kunne ikke finde en god forklaring på, hvorfor han ikke længere var interesseret i dig. I stedet for at give dig klar besked valgte han så i stedet at ghoste dig - det er trods alt nemmere, selvom det selvfølgelig er døduretfærdigt! Sådanne folk kommer man jo desværre til at møde engang imellem, men det er bare op på hesten igen!
contrast

contrast

1566 indlæg
  • Skrevet
Han var nok bare ikke så interesseret, når det kom til stykket. Dog synes jeg ikke man skal ændre på sig selv og blive mere kostbar, bare fordi man har oplevet lunkne fyre. Den dér med, at mænd er "jægere", køber jeg ikke. For så ville ingen mand jo kunne være i et forhold. Vi er andet end resultater af evolutionen - og heldigvis for det :) Finder du en mand, som virkelig vil dig, så vil alle de "dating mindgames" ikke være relevante overhovedet.