1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvad stiller man op med en kæreste der er utrol...

Hvad stiller man op med en kæreste der er utrolig pigeglad

uawm

uawm

15 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg står med et problem som jeg virkelig ikke ved, hvordan jeg skal forholde mig til. Grunden er at min kæreste overbeglor andre kvinder og han kommenterer det overfor mig.. jeg er med på, at han ikke har mistet synssansen efter vi har fundet sammen, men jeg kan mærke at det gør mig ufattelig ked af det og utryg.. han skal til “et sted i Jylland” her til sommer, hvor han siger der er de flotteste piger, og lige meget hvor man kigger hen så er de der og når han kommer derhen skal ham og gutterne bare i byen.. han siger også at han at bager på andre kvinder.. jeg ved han elsker mig utroligt højt, men jeg ved stadig ikke om han har nok i mig eller om han savner at være single - vi har været sammen i et halvt års tid. Skal jeg sige noget eller lade det ligge og bare se tiden an? Det går mig utrolig meget på lige for tiden. Han synes selv han har lavet en kæmpe overscoring, men det er jo ikke nok. Råd modtages med kyshånd!
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Han lyder meget barnlig og overfladisk.. Jeg synes det er mangel på respekt over for dig, og du har al ret til at fortælle ham, at du ikke vil finde dig i det. Enten skal han jo få dig til at føle dig unik og som den eneste, han har øje for, eller også skal han jo ikke være i et forhold. Det er ret utroligt gang på gang at se tråde herinde, hvor mænd har så lidt situationsfornemmelse. Han lyder dog så optaget af andre kvinder (det at han ligefrem siger han bager på andre kvinder... Wtf?) at jeg ikke synes han er værd at samle på. Han burde kun have øje for dig nu hvor I kun har været sammen i et halvt år. Jeg vil råde dig til at overveje kraftigt om det skal være jer.
Katze.

Katze.

457 indlæg
  • Skrevet
Det dér kunne jeg have skrevet 😊 Jeg er sammen med en, som også er lidt pigeglad, generelt er han en type som piger rigtig godt kan lide at snakke med. Først og fremmest, har du fortalt ham, hvad du føler, når han gør de ting? Min erfaring og indtryk er også, at mange mænd er med dårlig situations fornemmelse. Kan være han ikke rigtig er klar over, hvordan det får dig til at føle.. Jeg snakkede med min kæreste om det, og fortalte, hvad jeg følte. Jeg har haft det meget svært med hans opførsel. Men i stedet for at blive ked af det, og trække mig væk (som jeg tit gør, når jeg er ked af det, føler mig overset..) så har jeg konfronteret ham. Nu er vi sammen på 3. År, og han har ændret sig helt vildt! Til det bedre. Ja, bevares, han kan stadig kommentere på andre damer, men så giver jeg ham bare ret, hvis det nu rent faktisk er en smuk dame/kvinde :-) På den måde føler jeg, at vi er på bølgelængde, og at det faktisk er ganske harmløst, at se efter en smuk dame. Han kigger - men diskret :)
Regin90

Regin90

10 indlæg
  • Skrevet
De to bedste råd, jeg kan give dig. 1: Prøv at lade være med at være for meget jaloux. Snak med ham om det og sig, at det gør dig ked af det, når han taler sådan om andre piger. Lad være med at blive irriteret, men vær ærlig. 2: Gør lidt mere ud af dig selv. Giv ham, hvad han vil have. Hvis han ikke har nok i dig, så er han ikke værd at samle på.
contrast

contrast

1688 indlæg
(fejl)
contrast

contrast

1688 indlæg
Siger din kæreste også, at han bager på andre damer?
Katze.

Katze.

457 indlæg
Nej, men jeg kan generelt nikke genkendende til mange af de ting som TS skriver. Bl.a. det med at overbeglo. Tænker det er meget simpelt, TS skal forklare om sine følelser til sin kæreste. Hvis han negligerer dem, og ikke rigtigt ændrer sig eller nedtoner det at glo, er jeg fuldstændig enig med dig i, at hun skal overveje, hvorvidt det skal være de to.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan ikke lade være med at tænke på om han er en meget usikker lille dreng der spiller idiot overfor sin kæreste? Jeg var blevet så vred og jeg havde smidt ham ud. Det er da kun et spørgsmål om tid før han er videre til den næste.