1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. “Hvad synes mændene?”-er det, hvor man kunne sp...

“Hvad synes mændene?”-er det, hvor man kunne spørge mændene fjernet? Kan ikke finde det på siden

Q34

Q34

29 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Kan ikke finde det på siden, hvorfor? Kunne være rart at spørge mændene til råds, for at finde ud af hvad der egentlig foregår i deres hoveder!
1987-male

1987-male

2464 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tror også at den er fjernet. Den lå på http://hvadsynes.woman.dk Jeg har kun brugt den en gang og svaret en mand på et spørgsmål, hvor der så inde i min profil på den "side" pludselig stod at jeg var en kvinde, nok fordi jeg lige havde svaret en mand på et spørgsmål, og fremover, så kunne jeg ikke svare på det kvinder spurgte om, fordi ja, jeg var "kvinde". Jeg kunne kun svare på mænds spørgsmål som "1987-male-kvinde". Det øjeblik jeg forstod det, så var det første og sidste gang, jeg klikkede ind på den side :D Tænk at man med vilje laver et brugernavn der hedder 1987-male med det formål klart og tydeligt at sætte en tyk streg under, at den person der svarer på dette indlæg er en mand og ikke en kvinde,og derfor KAN der komme andre holdninger på banen end dem kvinder normalt måske ville have, det vidste jeg i starten, og derfor var det nok bedst helt fra starten at melde klart ud, at man var en mand, men selv dette lykkedes ikke på hvadsynes siden - det er jo helt absurd så måske er det godt at de lukkede den alligevel :D
Lius

Lius

70 indlæg
Du skulle bare have brugt m! side til at logge in, så ville du have kunne svare som mand :)
Lius

Lius

70 indlæg
 • Skrevet
TS: Tror at de har besluttet sig for at lukke den. Det kører dårligt for både Woman og M! så de har sikkert ikke længere råd eller ressourcer... Men syntes hellere ikke at det fungerede. Der var mange trolls.
Q34

Q34

29 indlæg
 • Skrevet
Ok tak. Jeg synes bare, det var rart at kunne spørge mændene. For er sgu lidt kost med, hvad de mænd tænker.....
Q34

Q34

29 indlæg
Jamen så er du jo mand og kan svare,-D! Er vild med den her kollega, som jeg ved også er lun på mig, han rødmer, bliver forlegen, søger mit blik meget intenst etc etc. MEN så hørte jeg tilfældigt, han havde en kæreste! Det havde jeg ikke regnet med, han har holdt kortene tæt til kroppen. Hvad betyder det? Bør jeg glemme ham ( nærmest umuligt!) eller kan/må jeg gå efter ham? Betyder det noget, eller er han bare ude på lir? Han er dog slet ikke scoretypen. Det er sjældent, det her sker, og når det endelig gør, plejer man at kunne mærke, når den anden virkelig er interesseret, her er der ikke tvivl. Er jeg en slut, hvis jeg fortsat kigger efter ham? Jeg har jo ikke en kæreste eller noget i klemme. Er det bedst at komme videre?
1987-male

1987-male

2464 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg kan da prøve, men min holdning dækker jo alle alle mændenes :-) Det er bare "mine and only" :P Nå, men til til sagen. Ja han er vild med dig, ligesom jeg er vild med alle kvinderne herinde haha - det ligger bare i vores natur, lige så snart vi ser noget vi synes godt om, så slår hjernen lidt fra, vores testosteronniveau er vist nok 6-7 gange højere end jeres (slå det op, kan ikke helt huske det) - så når vi ser en vi kan lide, så tænker vi bare hende hende hende, nogle af os tænker sex lige med det samme, andre tænker bare "jeg vil bare have hende" - og så tænker vi ikke på hvad det kan føre til, eller at det er helt moralsk forkert, da vi i forvejen har en, der faktisk holder af os. Man skal bare have hende alligevel, ligesom han gerne vil have dig. Så du har da rigtig gode chancer hvis du vil gå efter ham, men det er mere det, hvad hvis det var dig der var den anden kvinde? Lad os lege en leg, jeg er ham, du er den kvinde han er sammen med. Lius er den nye kvinde på jobbet. (Sorry Lius, det blev lige dig) Jeg finder sammen med Lius efter "et par intense blikke" - hvordan har DU det så bagefter? Det er sådan den anden kvinde vil have det, hvis du går efter ham nu. Så det handler udelukkende om medmenneskelighed her. Vil du ødelægge den anden og få ham, all in. Vil du passe på hende, fordi hun er et menneske som alle andre, der har sine følelser og værdier - lad dem være i fred :-) I øvrigt synes jeg, at andre kvinder gerne på komme på banen her - de kan svare mindst lige så godt som jeg kan, og jeg tror at de flestes holdning er, at du ikke bør røre ham, da han har en kæreste. Længere er den ikke :-) Og hvordan man glemmer ham, ak, love is a bitch. Jeg har en kollega der er lidt vild med mig også, men ved du hvad, hun har mand og børn haha - stakkels pige, kan du ikke hjælpe hende lidt, du kender vist alt for meget til følelsen :))
Q34

Q34

29 indlæg
 • Skrevet
Tak for lidt “mandligt” input, selvom jeg godt ved, du ikke dækker hele linjen;-) Jeg vil lige nævne, at jeg ikke mener, jeg er den “stride”, onde kvinde, der går efter en optaget mand, jeg har faktisk ikke vidst igennem et år, at han rent faktisk var optaget. Jeg vil mene, det er ham, der er “skurken”, idet han sender øjne til en anden vel vidende, at han er optaget. Så moralsk set synes jeg, det er den optagede, der har et problem. Derudover har jeg den grundholdning, at man ikke kan bryde ind i et godt og lykkeligt forhold, så jeg kan jo på ingen måde “vælte hende af pinden”, hvis de har det godt sammen, det er jo kun i det tilfælde, at han ikke er glad og lykkelig i sit forhold. Det er jo ikke mig, der ville komme til at ødelægge den anden kvinde, det er jo ham. Hvis han ikke er lykkelig, ville det forhold jo ikke holde alligevel... Du har ret i, at jeg ville have det skidt, hvis min kæreste lagde op til en anden, men jeg ville jo være ked af, at vores forhold ikke holdt, jeg ville da ikke tænke, at hun var led at tage ham fra mig, for det ville hun jo ikke kunne, hvis han var glad for mig.. nå, det er ikke for at være uenig med dig på alle planer, bare for udtryk for en anden vinkel....:-)
1987-male

1987-male

2464 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det er ok :-) Jeg er som sådan heller ikke uenig med dig. Det ER den "optagede" der først og fremmest har det problem, men du er jo heller ikke helt uskyldig selv hvis du spiller med på hans leg fremover, da du nu ved, at han har en anden. Om de så er lykkelige eller ulykkelige er lige meget. Den der med at "hvis han vil have mig, er de nok ulykkelige, og så kan jeg godt tage ham alligevel". Den er altså ikke god :-) Mænd går ikke over til en anden fordi de er ulykkelige i deres forhold. Men det fungerer nok sådan hos jer. I er sammen med A. A lytter aldrig til hvad i har at sige og så møder i B mens i sammen med A. B lytter rent faktisk til hvad i har at sige, og så er han foretrukket med det samme frem for A der kun går op i sig selv (A har vis hende hvor skabet skal stå tankegangen). Hos mænd er det anderledes. Det er netop når vores forhold fungerer, vores arbejde kører, vennerne er der, vores testosteron hamrer igennem og så vil vi have mere...1,2,3 kvinder for at mærke modstand i livet. Det er ikke nok med en. På mit arbejde kalder drengene det for "the pit stop", altså man stopper hos den anden kvinde, inden man tager hjem til kæresten konen osv. Dagen efter bliver det hele udpenslet i detaljer under frokosten, mens man giver hinanden gode råd til hvordan fanden man skal fjerne parfumen fra den anden kvinde når man kommer hjem for "de kan sgu lugte det". "hahaha" Åh gud. Vores udvikling kommer vist aldrig videre herfra. Kan nogle gange godt forstå, hvorfor flere og flere kvinder ønsker at få børn alene. Men til sagen: de drenge har succes, de vælter sig i gode oplevelser og så vil de have mere, fordi livet giver dem ingen modstand. Ham der har et elendigt forhold og virkelig ikke kan klare den kvinde han er sammen med - han går ingen steder. Han ved at det hele sejler i forvejen og han har sin egen forklaring oppe i hovedet, hvorfor det er sådan. (Hun mangler penge, for alle kvinder er kun ude efter mænds penge siger hans venner - han går derefter på nettet og søger efter golddigger woman prank på youtube og bliver bekræftet i hans egen teori "alle kvinder er sådan") - og så tænker han kun på den dag, han har succes i stedet for at snakke med hende om deres elendige forhold, for hvad skal han snakke med hende om, han ved jo godt hvad der er galt, penge penge penge så han bliver i det elendige forhold og hun kan ikke komme ind til ham overhovedet, selvom hun får 100 forskellige råd fra andre kvinder efter at have oprettet en tråd på woman. Han er stadig lukket som en østers. Det er mænd i en nøddeskal. Sad but true.

Mest populære tråde