1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hvem er han mon?

Hvem er han mon?

Jackie86

Jackie86

86 indlæg
 • Skrevet
Åh piger, håber i vil læse mit indlæg og give jeres syn på sagen. Det handler kort sagt om mig og min kærestes (mulige) forskelligheder. Jeg er en kvinde der er glad for sex, bare IKKE når det gælder 3 eller 4kanter. Jeg kan det simpelthen ikke inde i mit hoved, og grunden til det, er at jeg ser det smukke ved sex, forsvinde, fordi man vælger at give noget så personligt til en anden, man evt ikke har følelser for. Det kunne jeg aldrig selv finde på, for jeg vil føle mig tom bagefter.. Så ja, jeg er MEGA følsom, I know :p Nå men min kæreste og jeg er ved at lære hinanden at kende på godt og ondt (været sammen i et halvt år) vi snakker om det med st have en trekant og han nævner at hvis ikke han havde mig, så ku det godt være at han ville være sammen med 2 kvinder. Han lavede det dog hurtigt om til at det ville han ikke den dag i dag men måske da han var yngre. Spurgte lidt ind til om han havde prøvet det men der svarede han nej, for han havde aldrig haft lyst når chancen bød sig.. What tænker jeg bare? Blev virkelig forvirret for det var ret modsigende. Har spurgt lidt til det igen, og der svarede han igen at det var kun noget han ville overveje da han var yngre. Det gør mig trist at han ikke tør stå ved de ting han sagde i første omgang og vi kam ikke snakke om det da han holder på hans sidste begrundelse. Nu er der nok nogen der synes at jeg er for sippet, men jeg kan ikke gøre for det.. Jeg kan bare ikke være sammen med en der har lyst til at være sammen med flere kvinder på en gang.. Måske jeg skal leve alene for de fleste mænd tænder nok på det, i hvert fald i tankerne. Så enten alene, ellers så skal jeg konvertere til nonne.. Ej, spøg til side.. Har jo ikke lyst til at være alene.. Men har virkelig før overvejet det, for jeg kan slet ikke med tanken.. Det ødelægger alt for mig så ved sq ikke rigtigt hvad jeg skal stille op. Hvad tænker i andre.. Tænker i ikke også at han prøver at "behage" mig, ud fra det han siger? Altså laver hans forklaring om?
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Ja, du er for sippet. Jeg tror ikke på du finder en mand som ikke tænder på tanken om at blive forkælet af flere kvinder i sengen. Forskellen er bare at ikke alle mænd tør sige det, netop pga kvinder der reagere som dig. Man kan jo ikke ændre på hvad man tænder på, og jeg tror langt de fleste mennesker i bund og grund tænder på forskellige fantasier de ikke tør sige højt i frygt for partnerens reaktion.. Jeg kunne forstå dig hvis din kæreste havde sagt han tændte på dyr eller børn, men flere kvinder i sengen er simpelthen ikke noget man kan bebrejde ham. Ja, jeg tror han ændrede forklaring, for ikke at gøre dig mere ked af det.. Jeg går udfra I har snakket sex fantasier, også er han jo bare ærlig. Jeg er enig I det er et lidt vovet/følsomt emne at komme ind på, men han har vel følt I kunne snakke frit om det.. Da du så reagere negativt, bliver han jo nød til at ændre forklaringen, for han vil jo ikke gøre dig ked af det og det er helt fair.
Jackie86

Jackie86

86 indlæg
 • Skrevet
Jeg er selv godt klar over at jeg er for meget.. Jeg ville ønske jeg ikke havde det sådan, men det har jeg. Har prøvet at arbejde lidt med mig selv omkring det men synes det er svært.. For altid haft det sådan m. Men tror sq du har helt ret.. Hvilken mand ville ikke synes om det?! :) jeg selv har dog slet ikke sådan nogle fantasier.. Er jeg bare dybt underlig så? For alle jeg har talt med om emnet har dem, så føler mig ret anderledes på det punkt. Men når alt kommer til alt.. Så har prøvet om jeg ku ændre mit syn på det.. Og det går ikke skide godt.. Så begynder at tænke at jeg er for sensitiv til det det med at være i et forhold..
bestwheelbarrow

bestwheelbarrow

1 indlæg
http://woman.dk/conversations
mand86

mand86

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Der er overhovedet ikke noget galt med dig, og du er slet ikke "for følsom". At være monogam er altså helt normalt, uanset hvad andre prøver at fortælle. Og du skal slet ikke gå på kompromis med dine værdier. Det er en udbredt myte, at alle mænd tænder på trekanter. Min kæreste kan slet ikke lide tanken om mere end en person. Og jeg har hørt om andre mænd der har det på samme måde, så de findes skam.
Jackie86

Jackie86

86 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Jackie86

Jackie86

86 indlæg
Mit "issue" ligger nok mest i at jeg ikke helt kan finde ud af hvad han er til.. Har virkelig prøvet at få ham til at åbne op, ved på ingen måde at virke fordømmende når jeg spurgte ind. At han laver hans historie om, synes jeg er så forvirrende. Han er dog slet ikke en "sex maniac" type, og han er ikke til vild sex eller andet kinky.. Ændrer sig dog når han er fuld :p men men men.. Jeg vil bare så gerne vide hvem jeg har med at gøre.. For at finde ud af om vi er samme sted når det gælder sådan nogle ting. Har ikke den store lyst til at finde ud af om 10 år at han faktisk gerne vil have en trekant.. For så er jeg bestemt ikke den der kan give ham det. En anden ting der undrer mig lidt.. Vi var til en fest hvor der var en pige der var ret vild med ham, der fortalte mig at han havde haft en vild fortid med trekanter, firkanter, prostituerede, swingerklubber og hvad har vi. Hun smuttede dog kort tid efter fordi hun havde ondt bagi, fordi han jo havde mig, hvilket hun ikke kunne tolerere.. Men de ting kunne hun sagtens have sagt til mig fordi hun ville gøre mig usikker, i dont know.. Men jeg er snot forvirret.. For det virker til at han har 2 sider af sig selv
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan godt forstå, at du ikke vil stå om lang tid og finde ud af at han gerne vil have en trekant. Havde selv et forhold, hvor han fortalte mig det efter et halvt år - det er en bombe at få smidt i hovedet. Jeg synes at I skal komme ind på sådan generelt, hvad I vil med hinanden i fremtiden. Snak om hvilke værdier I har ift sex. Er han eventyrlysten og har brug for at prøve alt muligt af, om 1, 5 eller 10 år, eller er han mere til den monogame side og helst vil fokusere på dig. Hvis han ikke selv åbner sig op lige først, kan du starte med at sige at du er monogam og dette ændrer sig ikke, og at du ser sex som noget intimt og personligt mellem to elskende mennesker, og dette kommer du aldrig til at gå på kompromis med. Så ved han i hvert fald klokkeklart, hvor du står, uanset hvor meget han væver i sine egne svar. :) Bare husk at skabe tilliden for ham, fx sig at du blot er nysgerrig på hvor han står og at du ikke dømmer ham.
Jackie86

Jackie86

86 indlæg
Nu tog jeg dit råd fuldstændig til mig.. Vi snakkede sammen i telefonen og jeg sagde på en forsigtig måde at det eneste jeg ønskede var at han følte at han kunne fortælle mig alt, og stadig vide at jeg aldrig ville dømme ham. Og det virkede skide godt.. Kunne mærke at han åbnede fuldstændig op.. Han sagde sådan her "skat.. Jeg vil være ærlig.. Jeg tror at alle mænd har fantaseret om en trekant med 2 kvinder.. Men helst seriøst.. Du er mere end rigeligt for mig.. Og jeg tænker ikke engang på det i hverdagene.. Tænker mere på vores frække sex og det dejlige liv jeg ved vi vil kunne få sammen.. Og du skal ikke frygte at jeg kommer og tigger om en trekant om flere år" Så nu er jeg mere rolig.. :) frygtede lidt at han ville sige at det godt kunne være noget han ønskede på et tidspunkt, at have en trekant. Men heldigvis ikke.. For så havde jeg gjort det forbi for det ville jeg aldrig kunne give ham, og vil heller ikke være sammen med en der vil dele mig med andre og omvendt :)

Mest populære tråde