1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvem skal jeg dog vælge?

Hvem skal jeg dog vælge?

Wildrose

Wildrose

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i en super træls situartion... Jeg har denne eks flirt (lad os kalde ham N) vi havde det rigtig godt, vi hyggede os og kunne feste sammen og nyde hinandens selvskab men pga en masse misforståelser, så endte det med at vi endte det hele.. Jeg var synderknust da dette skete fordi jeg holdt virkelig af manden! Men 2 dage senere holder jeg en film aften med en god ven igennem længere tid og det udvikler sig til et forhold og vi er kærester i dag... (lad os kalde ham L) For noget tid siden er jeg på et værtshus sammen med L hvor N så kommer ind og vi begynder så at snakke og jeg kan mærke inden i at jeg har fortudt lidt at jeg så hurtigt har fundet en ny, men det bliver ikke bedre da N så fortæller mig at han savnede den tid vi havde sammen.... Her kommer problemet så Skal jeg vælge L som jeg er i et forhold med? Fordi det der taler imod der er, at han har et barn (jeg er kun 20) og er måske lidt for klistrende på nogle områder, men tværdigmod så er hen rigtig sød og betænksom når det kommer dertil men han prøver bare også at være denne her "hårde type" for at bevise noget selvom jeg har sagt jeg ik gider høre på det... Eller skal jeg vælge N Det der taler imod der er at han har adhd så dvs. At han ikke på samme måde er til det her pusse nusse noget i længere tid som betyder noget for mig og ud over det så følte jeg at det stod lidt i stampe da han kun ville "hygge" sig med mig (det skal siges vi havde en aftale om at vi ik var sammen med andre selvom vi bare hyggede) men han er til gengæld os bare sød på en anden måde og har ik på samme måde dette her behov for at "sidde på knæerne" af en hele tiden...ud over det er problemet også bare at han vil ik rigtig møde min familie da han tror de vil hade ham da han har været ude i noget lort før hen men det har de jo begge to? Jeg er SÅ forvirret og ved godt folk siger jeg skal følge mit hjerte men jeg ved ik hvad der er bedst? Mvh. Den fortvivlede pige 😓
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Du har, som jeg ser det, to valgmuligheder, og begge muligheder kan sagtens føre til den samme fyr.
Nummer 1: Du sætter dig ned og tager en god snak med dig selv. Find ud af hvad der er vigtigt for dig i et forhold. Hvem der er "den gode fyr" af de to. Hvad kan de hver især give dig, som du gerne vil have. Hvis det viser sig at der faktisk var en rigtigt god grund til at gå fra Hr. N, så hold det in mente, og hold fast om din nye kæreste. Hvis det viser sig at Hr. N "bare er så meget bedre" end Hr. L, så kan det tænkes at det ikke er Hr. L du skal være sammen med, heller ikke selvom du ikke finder sammen med Hr. N senere.
Nummer 2: Du sætter dig ned og taler med din kæreste, Hr. L, omkring de ting der gør dig urolig i jeres forhold. DU fortjener at føle dig tryg og elsket, og det gør han også. Hvis du virkeligt var sikker i dit forhold, så ville en tilfældig flirt ikke betyde så meget for dig at du tænker på at forlade din kæreste. Det er afgjort en mulighed at i finder ud af at i ikke skal være sammen mere, det er også en mulighed at i finder nogle løsninger og laver nogle aftaler der gør at jeres forhold bliver vildt meget stærkere. Du skal jo helst være i et forhold du kan lide at være i, sammen med en fyr der gør dig glad og tryg.

Seneste tråde