1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvordan er den bedste måde at håndtere dette...?

Hvordan er den bedste måde at håndtere dette...?

JulieCP1992

JulieCP1992

4 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg står i den situation at jeg er i gang med at skrive en større opgave vedrørende min uddannelse. Idet jeg snart skal aflevere kræver det, at jeg og min makker bruger rigtig meget tid på det. I næste uge skal min kæreste ud og rejse. Da jeg har en hund kan jeg ikke sidde og skrive ude hele dagen. Derfor er min makker og jeg er derfor nødsagtet til, at være hjemme hos mig. Vi har lidt internt at hun skal sove hos mig i en af dagene. Dette har dog ikke snakket med min kæreste om endnu, da jeg ikke er sikker på hvordan han vil reagere. Umiddelbart vil jeg ikke mene han vil have et problem med det, idet han jo ikke er hjemme. Men han er til tider meget bestemmende, og vil gerne styre alt! Jeg ved ikke rigtig om jeg skal sige det til ham inden han tager af sted, om jeg skal sige imens han er væk eller om jeg overhovedet skal sige det (hvad ikke ved har han ikke ondt af). Han ved godt at vi skal sidde derhjemme og arbejde, men ved som sagt ikke noget om overnatningen. Det som jeg er mest bange for er at han bliver sur og siger at det må hun ikke, og så vil jeg stå i situation, at jeg ikke vil skulle vide hvad jeg skal sige til min makker. Den anden mulighed er at lad vær med at sige noget. Der er kun det problem at han har venner boende i området, som måske kunne finde på at sige noget (selvfølgelig hvis de kan huske hvordan jeg ser ud, har ikke mødt dem så mange gange). Den sidste mulighed er at fortælle ham det når han kommer hjem og håbe på det bedste. Det skal lige sige, at han ikke er en nogen ond person, men han er bare underlig med nogle ting, og prøver til tider at kontrollere tingene. Hvad synes I? Skal jeg sige det eller lade som ingenting og evt. ly ve hvis han spørger?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Altså... Hvis det var mig ville jeg sige det, men kun fordi jeg ikke synes at en kæreste skal bestemme sådanne ting. Hvis jeg vil have en veninde overnattende mens han alligevel ikke er hjemme, så gør jeg det. Det kræver ikke hans tilladelse. Det er en fælles lejlighed som man i fællesskab bestemmer over, derfor kan den ene part ikke bare kontrollere omgivelserne og hvem der er velkomne og hvor længe.
Lily-pie

Lily-pie

115 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil ingengang spørge om det er okay, jeg vil bare informerer om det, sige "forresten skat, så overnatter min makker her imens du alligevel ikke er her, så vi kan skrive mere effektivt" jeg er så også i et forhold hvor han ikke vil have noget imod det, hvilket jeg egentlig heller ikke kan se hvorfor din kæreste vil have noget imod, er han bange for at du vil være ham utro med din makker..?
contrast

contrast

1688 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ikke du behøver at spørge ham, når han nu alligevel ikke er hjemme. Så behøver han jo ikke at vide det. Du skal ikke stå skoleret og rapportere over for ham - hvis du har det sådan pga. ham, så ville jeg være bekymret. Han lyder temmelig kontrollerende.

Mest populære tråde