1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvordan skal det føles i starten af et forhold?

Hvordan skal det føles i starten af et forhold?

Lendi

Lendi

2 indlæg
  • Skrevet
For 2,5 måned siden mødtes jeg med en fyr jeg havde matchet med på dating-appen Happn. Jeg var meget spændt på at møde ham og synes han virkede og så sød ud. Da vi mødtes snakkede vi rigtig godt sammen og har set hinanden 1-2 gange i ugen siden første gang. Han er meget sød og ekstrem kærtegnede, hvilket jeg ikke selv er så meget. Han er 24 og jeg er 21 år. Jeg har kun haft sex få gange, men han er jomfru. Vi har nusset en del gange og han har givet mig finger og jeg har givet ham handjob. Men vi har aldrig haft sex, fordi han ikke kan holde rejsningen. Jeg har prøvet at spørge ind til det, og han siger at han bliver nervøs fordi det er første gang. Generelt så tænder jeg ikke så meget på ham. Jeg tager sjældent initiativ til at kysse o.l. fordi jeg egentlig ikke har lyst. Jeg tvivler meget på vores forhold. Jeg har ikke været total forelsket i en fyr før og vil gerne høre, hvordan det føles, når man bare er total sikker på at det er den rette man har fundet? Er det normalt at man tvivler meget i starten af et forhold? Jeg har lidt en følelse af, at jeg ikke burde tvivle så meget på vores forhold så tidligt. Hvis det var det rette, ville jeg så ikke være total forelsket, tændt og så bort fra alle hans fejl? Eller er det ikke sådan det fungerer?
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Jo. Det er nok forskelligt fra person til person, hvor stærkt man oplever forelskelser. Ved en stærk forelskelse ser man slet ikke dens andens "fejl" i starten, så når du skriver "alle hans fejl", så tror jeg ikke du er forelsket i ham på nogen måde. Jeg synes, du skal vente med at gå i seng med en, indtil du møder en, du ikke kan få ud af hovedet.
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
  • Skrevet
Hej:) Jeg vil også sige at man hver især oplever forelskelsen vidt forskelligt. F.eks har jeg en veninde som ikke bliver sådan lalleglad og op på dupperne når hun ser ham hun er forelsket i- hun tænker altid rationelt og det synes jeg er ret kedeligt hehe. Hvor imod jeg for 15 mdr fundet manden i mit liv. Han er dejligste og første mange gange havde jeg nærmest en hel zoo i maven når vi skulle være sammen. Og blev altid underlig når han dukket op- helt genert og forvirret. Selv nu efter 15 mdr er jeg stadig lige så forelsket som i starten- dog med mindre zoo i maven :D bare sommerfugle hehe. Jeg personligt tænker at man ikke er i tvivl når man er forelsket- det kan mærkes i hele kroppen og man tænker ikke på andet end vedkommende og går som smiler som en eller anden åndssvag person- helt uden grund haha. Og så har jeg hørt fra andre at forelskelsen kommer snigende hen af vejen, så hvis I kun har kendt hinanden i 1,5 mdr kan det jo være at det kommer. Men hvis du ikke føler for det, skal du jo lad være :) Held og lykke

Seneste tråde