1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvordan skal jeg bevise det?

Hvordan skal jeg bevise det?

denfortabte

denfortabte

10 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen Jeg har brug for en masse råd. Jeg står i den situation at min "kæreste" gennem snart 5 år, at vi er gået fra hinanden og jeg endte med at smide ham ud af min lejlighed. Vi elsker begge hinanden og vil gerne være sammen igen. Meeeeeeen….. Situationen er, jeg er jaloux - fordi han i gamle dage ikke var tro mod mig. Jeg har en frygt for at han kunne finde på det igen, selvom jeg inderst inde stoler på at han ikke gør det igen. Han har ikke rigtig lavet ballade i lidt over to år. Han vil først være sammen med mig når jeg har ændret mig og min jalousi er væk. Det er her jeg har brug for råd. Hvad skal jeg gøre?
Vi er ikke kærester nu, men vi vil gerne. Han vil først ses med mig når jeg har ændret mig. Han siger også at han ikke vil fx kysse med mig før jeg har ændret mig. Hvordan skal jeg bevise overfor ham at jeg prøver at komme af med min jalousi? jeg går til psykolog for at prøve at komme af med det, det tager bare sin tid, men jeg er fast besluttet på at den skal væk. Vil blive glad for råd for hvordan jeg kan bevise at jeg vil ham uden min jalousi, og hvordan skal jeg gøre når han ikke har lyst til at ses med mig, før det er blevet bedre?
Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
Det er ikke kun dig der skal ændre dig. Har han de sidste to år, hvor han ikke har lavet "gris" overbevist dig om, at han ALDRIG kunne finde på det igen? Det er ikke kun dig der skal arbejde på at "blive bedre", det skal han også!! I skal arbejde sammen.. Det der med at kyle den over på dig, synes jeg er noget værre fis..
denfortabte

denfortabte

10 indlæg
Hvordan skal han blive bedre, hvad mener du med det?
StinePus

StinePus

8 indlæg
Jeg syntes det ville være en god ide hvis i prøvet parterapi sammen. Jeg ved hvordan du har det. Jeg har det på nøjagtig samme måde, og aner ikke selv hvordan jeg kommer af med det. Ind til videre har jeg gjordt det, at jeg er begyndt at gøre nogle gode ting for mig selv for at slippe af med tankerne, såsom at træne og være mere sammen med veninderne og bliver vildt godt humør af det. Det er ihvertfald med til at skubbe de tanker væk.
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
Et godt råd:drop ham. Han straffer dig for noget han selv er skyld i. Jeg forstår ikke at du kan finde dig i at ham først for nogle år siden synes ham gas være dig tro. Jeg havde droppet ham og kommet videre.
Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
Som jeg spurgte dig om,: Hvad har han gjort for at overbevise dig om, at han aldrig kunne finde på det igen? Han skal ikke bare tro, at det er dig der skal "komme dig over det"....Det er ikke "kun" dig der har problemet.. Som Banditqueen skriver, så straffer han dig for noget, som han i fortiden selv har været skyld i. Kan du ikke se det? Det er lidt for let for ham bare at sige/skrive, at du kan komme tilbage, når du har løst dine problemer, for det er jo ikke kun dine problemer - det er ham der har skabt dem, og må rette op på dem! Så faktisk burde du sige til ham, at hvis han vil dig, og jer begge, så må han hjælpe med at løse problemerne! I må gøre det sammen. Og ellers vil jeg bare råde dig til allerede nu, at droppe ham. Han har ikke været tro mod dig - og det lyder som om, at det er flere gange, at han har lavet en misser..
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes som de andre også at han ligesom selv er skyld i situationen. Dog vil jeg også sige at når man vælger at tilgive utroskab, skal man kun gøre det hvis man virkelig KAN ligge det helt fra sig. Når man tilgiver, skal man ikke bringe det op igen og gå og være jaloux (selvom det er hammer svært!) - Jeg selv ville ikke tilgive det, netop fordi tilliden ville være brudt og jeg ikke ville kunne komme tilbage til før det skete og stole på ham. Men jeg synes din kæreste fraskriver sig alt ansvar og bare ligger lorten over på dig. Det er fandme tarveligt. For at være ærlig, synes jeg du skulle komme videre. Selv hvis du får styr på din jaloiusi, lyder han som et menneske der vil blæse og have mel i munden samtidig stadigvæk.
denfortabte

denfortabte

10 indlæg
Han vil ikke gå i parterapi... hans svar - "nej, for vi er ikke et par". Mit svar - "Du ligger ansvaret over på mig, mens du kan fede den af...". Hans svar -"Ja det gør jeg fordi det er dig der skal ændre noget". Han synes kun det er mig som skal ændre mig. Jeg prøver også at lave noget andet for at komme på andre tanker. Men synes ikke rigtigt der er noget der hjælper. Og lige nu er der slet ikke noget der hjælper fordi han siger han gerne vil have mig, men samtidig er han iskold og har ikke lyst til at se mig eller høre fra mig...
denfortabte

denfortabte

10 indlæg
Jeg har ikke lyst til at droppe ham. Han synes ikke han straffer mig, fordi han siger at han ingenting har gjort i 2 år og kun har bevidst det "sådan da"
denfortabte

denfortabte

10 indlæg
Han har ikke været mig utro. Han skrev intimt med piger bag min ryg, også har han lavet andre dumme ting. Jeg har tilgivet ham fra dengang, men jeg har bare den lille frygt for at han vil/kan gøre det igen.. og igennem hele mit liv er jeg blevet svigtet så mange gange, så jeg har bare automatisk en frygt for at miste, fordi jeg har mistet så mange mennesker i mit korte liv...

Mest populære tråde