1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hvordan spørger jeg hende ud, hun kender mig ikke?

Hvordan spørger jeg hende ud, hun kender mig ikke?

Mbe

Mbe

3 indlæg
 • Skrevet
Kære alle sammen, jeg er en fyr på snart 28 som ofte køber blomster her i Aalborg. Pigen ved disken er utrolig sød, smilende og jeg får så vidunderlig en følelse i kroppen når hun smiler til mig. Jeg er godt klar over at jeg blot er en kunde men skæbnen vil at jeg i går installerede Tinder for at se hvad det var for noget, og om jeg måske kunne finde en pige som vil noget seriøst i livet. Jeg ender med at se hende, hun var på tinder. Nysgerrig nok så lærte jeg jo hendes navn at kende igennem tinder og finder ud af at vi hard en fælles ven på Facebook. Jeg håber ikke at jeg fremstår som en creepy stalker, men jeg har sådan overvejet at skrive til hende på messenger og fortælle at jeg altid nyder at købe blomster i butikken, og ofte har tænkt på at løbe en ekstra blomst, bare til hende. I mit hovede giver det rigtig fint mening men samtidig lyder min situation som en forfærdelig creepy stalker historie. Hvad er jeres tanker? Kan jeg tillade mig at skrive til hende? Kan jeg invitere hende ud? Hvordan kan jeg vise hende at, en fremmede person som mig, syntes at hun er rigtig sød? Jeg håber i kan hjælpe mig og fortælle jeres helt ærlige mening. Mange tak.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes at de du har overvejet at skrive er rigtig sødt. Du mister ikke noget ved at prøve, hvis hun ikke svare falder du nok bare ikke lige i hendes smag, og sådan er det jo, men så har du i det mindste prøvet.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes en bedre idé ville være simpelthen at spørge hende når du handler blomster, face to face. Det kræver mod og er på ingen måde stalker-agtigt.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg synes også du skal go-for-it. Jeg ved godt det kan være svært at gøre face to face, men det er altså HELT klart det bedste! Især fordi alt det med at gemme sig bag en skærm over nettet er så nemt.. (Hvor mange i dagens danmark kan prale af at invitere en pige ud face to face?! ik særlig mange.... Medmindre det er på en bytur eller lign hvor man har fået lidt at drikke. Det tæller ikke!) Jeg drømmer selv om at møde en IRL, som også invitere mig ud (eller omvendt) face to face. Det er der ikke mange der tør længere, efter alle de sociale medier er kommet til.. Hun ville måske blive lidt overrasket og betuttet hvis du invitere hende ud in real life, MEN hun vil helt sikkert huske dig og blive ekstrem smigret. Hun kan jo næsten ikke sige nej, når der er sådan en modig mand ;-) Du kan jo evt købe en lille blomst og sige "Den er til dig, fordi du ser så skøn ud" og gå igen.. Se hvordan hun reagere. Hun vil helt sikkert tænke meget over den. Så kan du jo komme nogle dage efter og spørge om hun har lyst til en kop kaffe når hun har fri. Hvis hun siger nej, så kan du gi dig selv et skulderklap over at være så modig og tage en chance :) Hun vil 100 procent huske dig for det, og hun vil 100 procent blive ekstrem smigret. Jeg ville selv synes det ville være SÅ fedt hvis en gjorde det med mig hvertfald og jeg ville sige ja, uanset hvem det var næsten, fordi jeg bare synes det er så sejt. Og desuden kan en kaffe aldrig skade vel? - Jeg synes ikke man skal bruge facebook som en datingside. Det er lidt plat.. Og i dit tilfælde, lidt stalker agtigt.. Gør det in real life, nu hvor du har muligheden! Jeg hepper på dig!! Husk at opdatere hvad du gør og hvad der sker :-)
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Synes også du skal spørge face to face. Helt enig med vaniljestang.
Mbe

Mbe

3 indlæg
 • Skrevet
Hej alle sammen. I skal have tusind tak for jeres respons og idéer. Jeg har besluttet mig for at købe en blomst til hende og gå hende og fortælle hende at jeg syntes hun fortjener den, fordi hun altid er så smilende sød. Jeg tror det bliver engang i januar men jeg skal nok huske at lave en update herinde, om den er god eller dårlig :) igen, tusind tak for jeres input. PS. Så vil jeg give jer ret i at sociale medier ikke ligefrem gør situationen mere charmerende, det er blot "lettere"..
gitte345

gitte345

557 indlæg
Hvis du gør det, så siger hun bare tak, og så bliver det ikke til mere. Jeg synes, at du skal gøre som Vanillestang foreslår. Tag tyren ved hornene og sats hele butikken. Det er sejt uanset hvad.
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
Sød tanke det med blomsten gør det,så har hun forstået,at du synes om hende:)
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
 • Skrevet
Fik du gjort noget ud af det? :)