1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hvordan takler I jeres fortid?

Hvordan takler I jeres fortid?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
missengmark

missengmark

12406 indlæg
 • Skrevet

Nu bor min eks og jeg meget langt fra hinanden, så vi støder aldrig ind i hinanden bare sådan
Men dem jeg har haft en lille flirt med, dem hilser jeg da pænt på hvis jeg ser dem. Og hvis de så ignorere mig eller er tøsesure, så må de om det. Jeg gider ikke bruge tid og energi på at være tøsesur over en flirt eller en eks kæreste.
Jeg har jo synes om dem engang, så kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle være grov bare fordi vi er gået fra hinanden

Babyrex

Babyrex

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
lullu30

lullu30

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
NoDaysWithoutLaughter

NoDaysWithoutLaughter

221 indlæg
 • Skrevet

Har tre eks'er. Den ene taler jeg fint sammen med. Vi slog op for en del år siden, og havde ingen kontakt overhovedet de første 3-4 år efter brudet. Pludselig stødte vi ind i hinanden en dag, og har siden da haft sporadisk kontakt. Vi er ikke bedste venner, men støder vi ind i hinanden hilser vi, og vi skriver engang imellem sammen, for lige at se hvordan det går den anden.

Min anden ekskæreste ville overhovedet ikke have noget med mig at gøre, efter vi slog op. Han sagde det gjorde for ondt, og han blokkerede mig fuldstændig (mail, FB, tlf - det hele). Ved ikke helt hvordan det ville være hvis vi stødte ind i hinanden i byen. Jeg ville godt kunne tale med ham, og "catch up", men tror ikke det er noget han ville være interesseret i.

Eks nummer tre mødte jeg som au pair i USA, og det gav lidt sig selv at det måtte slutte da jeg skulle hjem igen (der var ikke rigtig nogen af os der var tilhænger af langdistance). Vi har stadig rigtig god kontakt, og skriver ofte på facebook, samt taler på Skype. Vi har planer om at mødes når jeg skal derover senere på året, og han snakker om at komme og besøge mig her.

primerose

primerose

27 indlæg
 • Skrevet
Deleted

Mest populære tråde