1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hvordan var din bedste date?

Hvordan var din bedste date?

Andrea

Andrea

445 indlæg
 • Skrevet

I Woman nr. 180, der udkommer på torsdag (19. april 2012) har vi en artikel, hvor 8 mænd fortæller om deres bedste date EVER. Både dem, de selv har arrangeret - og dem, som vi kvinder har overrasket dem med.

Men hvad var din bedste date? Fortæl fortæl og inspirer os andre

Mvh
Andrea
* der elsker at den slags dates, hvor han overrasker mig med en dejlig oplevelse helt ud af det blå *

NotThePerfectGirl

NotThePerfectGirl

1 indlæg
 • Skrevet

En sommeraften, efter min daværende flirt og jeg havde været ude og gå en tur, tog han mig med op på taget af bygningen, hvori han boede med sin guitar og to kopper kaffe, og spillede og sang for mig. Det var helt fantastisk smukt - både sangen, men også dét, at vi havde udsigt over hele indre København med aftensolen skinnende på os. Det var en date, jeg aldrig vil glemme

.S.

.S.

2932 indlæg
 • Skrevet

Selv noget så simpelt som en gåtur kan være den bedste date nogensinde hvis det er den rigtige vi er sammen med.

Jeg havde aftalt at gå en tur på Islands Brygge en sommerdag, med en fyr jeg syntes godt om men som jeg ikke havde nogen forventninger til. Da vi mødtes gik vi ned på Bryggen og satte os på promenaden for at snakke - Pludselig var middags sol blevet til aftens sol i den tid vi havde grinet, snakket og hygget, så vi gik ned for at få en pizza og så hjem til ham. Vi brugte hele natten på at se comedy, høre musik, snakke og putte - jeg kom først hjem næste dag ved frokost tid. - Det skulle bare have været en gåtur

Så længe kemien er rigtig, så kan selv gåture blive magiske

sgk

sgk

680 indlæg
 • Skrevet

Jeg bliver altid glad hvis jeg kan se at fyren virkelig har gjort sig umage. På min sidste date havde fyren selv købt og tilberedt en hummer. Det var første gang han prøvede det. Han fik A for indsats

maridadi

maridadi

1 indlæg
 • Skrevet

Min bedste date var helt klart da jeg var nede og besøge min kæreste som på daværende(og nuværende) tidspunkt boede i Kenya, så derfor havde vi ikke set hinanden i lang tid. Dette var vores 3. sidste aften inden jeg skulle hjem, og vi var kørt ud til kysten for at holde ferie sammen og boede på hotel.

Vi havde brugt hele dagen på stranden og skulle ud og spise om aftenen. Vi kørte hen til en restaurant vi havde spist aften inden. Da vi ankom var det meste af strømmen gået, bortset fra nogle neonrør i forskellige farver. Vi satte os i en sofa hvor vi sad meget for os selv. Efter at have bestilt vores mad lagde vi os i hinandens arme i sofaen og falder begge i søvn. Vi vågnede op da vores mad kom på bordet. Alt strømmen var i mellemtiden gået, så vi endete med at spise i lyset fra en masse starinlys og olielamper.
Bagefter køre vi tilbage til hotellet som lå helt ud til vandet. Da vi kom tilbage satte vi os ned på stranden og så på stjerner i 2,5 time, hvor vi sad og snakkede.
Da vi kom tilbage til vores værelse og åbnede døren, havde han spredt rosenblade ud over hele sengen. Han tændte starinlys i hele rummet hvorefter vi gav hinanden massage i 1 time hver. Vi sluttede det hele af med meget romantisk og kærlig sex resten af natten

luko

luko

295 indlæg
 • Skrevet

Var på hotelovernatning med kæresten i Tyskland på et spahotel:
Da vi ankom om eftermiddagen trådte vi ind i et hotelværelse med rosenblade på sengen og i badeværelset, og der stod blomster på bordet. Syntes det var lige i overkanten, er ikke god til at overgive mig til romantik, meeen... selv den mest hårdnakkede må overgive sig på et tidspunkt Efter 5 min. kommer en piccolo med en flaske boblevand i en køler og vi sætter os på terrassen i solskin og nyder champagne og et par øl. Efter et par timer går vi i hotellets pool- og spaområde, hvor vi først tager en dukkert helt alene og kysser og krammer, derefter en tur i dampbad. Kæresten havde arrangeret et rosenbad for to, hvor vi satte os nøgne i et badekar overfor hinanden i 45 min. og nød endnu et glas bobleband og lidt frugt, der var stillet frem med afstressende musik i baggrunden. Efter rosenbadet gik vi på værelset. Vi var blevet lidt kåde og opstemte i badet og havde en omgang sex. Derefter gjorde vi os klar til middag og trak i det pæne tøj. Der var dækket romantisk op i restauranten med lys på bordet osv., hvor vi blev præsenteret for en lækker 4-retters menu og vin selvfølgelig. Da restauranten lukkede fortrak vi til hotelværelset og hyggede videre, indtil vi mætte og trætte lagde os til at sove. Fantastisk og afslappende dag, hvor jeg blev helt blød i knæene af min dejlige kæreste.

Ms88

Ms88

15 indlæg
 • Skrevet

Min bedste date var i Juli under den enorme regnskylle i KBH (en fyr,som længe havde været vild med mig). Okay, en start som måske ikke tyder på en skøn date, MEN.. mig og min flirt havde aftalt, at mødes i indre KBH, inden vi vidste hvordan vejret ville blive. Jeg tog en taxa derind, og da jeg stod ud, stod han der med et kæmpe smil. Vi gav hinanden et knus og fulgtes så ad, hen til den restaurant, han havde planlagt vi skulle spise på. Men inden vi var noget så langt, begyndte vandet, at vælte ned, så vi søgte ly nede i metroen, som alle andre. Tror vi tilbragte en time der, og ventede på regnen ville stoppe. Vi snakkede, grinede, både af "våde os" og alle de andre mennesker, som var omkring os. Vi blev virkelig tætte her, og det føltes, som om vi pludselig kendte hinanden fulgt ud. Han knugede mig helt ind til sig, og jeg følte mig virkelig "beskyttet" Regnen stoppe imidlertidig IKKE, så vi valgte at tage metroen til en station, som lå tæt på Mc'D. Vi løb fra station og på Mc'D, hvor vi bestilte vores mad og satte os i et afsides hjørne. Han var rigtig ked af, at det ikke lige var spisestedet han havde regnet med, men jeg forsikrede ham om, at det intet betød for mig. Midt under hans komplimenter om mit udseende, gik strømmen. Der var HELT mørkt derinde, men vi kunne stadig lige skimte hinanden. Det gav anledning til, at turde, at sige flere ting til hinanden, uden frygten for et rødmende ansigt. Vi fortsatte derfra hen på en lille bar, hvor vi fik fadøl, som også var med til, at tage nervøsiteten. Han var ikke bange for, at fortælle mig og hentyde til, hvad han synes resten af aftenen skulle byde på, når vi kom hjem til ham. Jeg var helt solgt efter den date, så bare sluttede ALT for hurtigt

solsikke_93

solsikke_93

152 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste og jeg har været sammen i over 3 år. Igennem de 3 år har vi været på mange dates, men husker specielt vores 1. Årsdag. Vi havde været ude og spise, og da vi kom hjem, bad han mig vente i stuen. Lidt tid efter hentede mig og førte mig ind på værelset hvor han havde lavet en slags seng i hjørnet ud af puder og dyner. Der var helt mørkt og der stod stearinlys i holdere på gulvet som lys. Vi tilbragte en fantastisk aften og nat i hinandens selskab og en flaske vin. Han havde virkelig gjort noget ud af det

Mojanni

Mojanni

17 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste og jeg havde aftalt, at vi skulle ud og spise en fredag aften i starten af oktober, og han skulle vælge stedet.

Jeg ankom med toget til Odense og blev hentet af min kæreste, der spurgte, om det var okay, at vi kørte lidt langt, for han kendte det helt perfekte sted. Selvfølgelig var det det, så afsted vi kørte.

Efter en halv time ankom vi til et sommerhusområde helt ned til Lillebælt, og jeg var meget forvirret - der var ingen restauranter! "Vi aftale jo, at vi skulle 'ud' at spise.." sagde min kæreste så.

Hele formiddagen havde han således stået og kokkereret - lavet både forret, hovedret og dessert, købt frugt og asti og pakket det hele ned. Alt sammen befandt sig nu i bilen sammen med tæpper og varmt tøj.

Jeg iklædte mig det varme tøj han havde medbragt, og sammen gik vi ned til stranden. Vi lagde et tæppe ned til at sidde på og var derudover begge pakket ind i flere tæpper. På stranden tændte vi et lille bål - af brænde som han havde medbragt - og sammen spiste vi så der på stranden med udsigt over Lillebælt og alle lysene fra Fredericia.

Vi endte med at ligge sammenkrøllet i tæpper og kysse og grine foran bålet og med hvert sit astiglas i sandet og med vindruer, som vi passende kunne fodre hinanden med.

Det var en helt uforglemmelig og romantisk oplevelse!

 • Skrevet

Min bedste daté var for ca. 4 ½ år siden, da min daværende ven/kæreste inviterede mig hjem til hans fars hus. ´Vi kalder ham L.
L havde et værelse i kælderen, ikke det mest reneste sted, men den havde den charme alligevel, der skal lige siges at begge hans forældre var arbejdsløse og havde svært ved at brødføde børnene, så derfor så det spdan ud som det gjorde. Han havde sit eget køkken, stue og selvfølgelig soveværelse. Det var selvfølgelig lidt underligt, Han var min bedste ven og det var en overraskelse for mig da, han inviterede mig hjem til ham og spise. Jeg vidste godt at han havde følelser for mig, men ikke at de var så alvorlige.

Vi kunne ikke finde ud af hvad vi skulle lave af mad, såå vi var doven og gik hen til Pizzaria og betilte 2 pizza'er. Dovenskab længe leve! da vi kom tilbage igen og begyndte at spise pizza'erne, fik jeg noget salat galt i halsen og begyndte at hoste. L. vidste ikke lige hvad han skulle gøre så jeg begyndte at grine over at jeg kunne få mig selv kvalt, I ÉT STYK ICEBER SALAT! og blev ved med at grine så L. begyndte at grine med og jeg forsatte med at grine over at jeg grinede over sådan noget plat noget. Der brød isen mellem os. vi snakkede om alt og ingen ting til kl. 3 om natten. om vores skole, fremtid, krig, undertøj osv. Det var også der vi kyssede hinanden første gang og vi stoppede aldrig siden. Det var ikke underligt mere som, jeg troede det ville være, det var faktisk helt naturligt som om skæbnen havde valgt at det skulle ske det for os.
Det kan godt være at det er ikke så fansi som andres daté, hvor datéten tager en ud og spise på fin restaurent eller i biografen. Men for mig, var det en af de bedste aftener jeg nogen siden har været til. måske ligger det i at vi snakkede så godt sammen, måske fordi vi havde det vi havde brug for og ikke mere. Hele den følelse han gav mig, fik mig til at flyve, det er ikke noget man kan skrive ned, det er noget man kun selv kan mærke.

- Det var min bedste date. med de vi nu havde.